Hangisi günah? Sinirlerim çok bozuk?

Boşanıyor çocuğun babası destek çıkmıyor anne her anlamda tek başına gıda kira okul masraf giyim fatura herşeye tek başına. Aylık iş calisip maaş yetmeyince düzenli iki üç takıldığı maddi destek aldığı herifler oluyor otelde üç dört saat takılıp adamlar bunu görüyor market alisverisi veya maddi destek çıkıyor bu şekilde çocuğa sahip çıkması aç mağdur eksik birakmamasimi iyi günah mı yoksa

Çocuk anneye alışmış bir kere küçük değil yurda verip sevgi ilgi anne den ayrı kalıp çocuğun dört duvar arasında anne hasrwti özlemi aglamasimi günahtır söyleyin lan bana bunu bütün yorumlara açığım mk kahretsin bugün ben bende değilim

Boşandık diye o olduk açık kapı dediler gelen giden sevgi ilgi gösterdi canım cicim yaklaştı istediğini aldı bahane ile kaçtı bı kerede sahip çıkın lan

Güncellemeler
11 ay
Benim canımı sıkmayın ekonomi pahali her şey berbat şekilde pahalı ben yek başına çocuk bakıyorum her türlü masraf tek başına yapıyorum bir kere de diyin mi bacım boş ver al şu para çocuğuma harca mk sıraya girmişler aç kopekler karısina harçlık vermez dışarda karıya milyarlarca yağdırir
Güncellemeler
11 ay
Anneniz sırf size bakabilmek aç kalmamak mağdur olmamak için gidip adamlarla takılsa bunu büyüdüğünde birinden duysan ne hiseederdin
Hangisi günah? Sinirlerim çok bozuk?