AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Dur bir teselli vereyim annem 25 yaşında iken 3 çocuklu kadınmış 😁
Hayır gayet ideal bir yaş enerjik gencecik bir anne olacaksın ne güzel..
27 olucam daha bekarım ne zaman yuva kururum ne zaman mutlu evlilik yaparım bilmiyorum inanki seninki geç kalmış değilsin ben 30 unda evlenir miyim o bile garanti değil bazıları hayata erken başlıyor bazıları geç sen takma kafana en azından yuvanı kurdun ve şu kötü ortamda doğru insan bulmaya çalışmıyorsun
boş ver sen onlara bakma erken buyuyunce beraberde gezersiniz
Onu diyenlerin Allah belasını versin bütün toplumu iyice bozdular
Bunu diyenler hangi geri düşüncesiz acaba.. onlara dost değil onu anla
Hayır erken evet ama kimseyi ilgilendirmez ne şanslısın ne güzel işte:) Bebek seveceksin
Hayır daha ne olsun, neyi erken yav bunu diyenleri anlamıyorum
tam anne oalcak yaşlar boş ver sallama kimseyi yaş ilerleyince zorlaşıyo her şey:)
Ben 15 yasinda oldum anne evet çok zor dogum yaptiktan sonra da kocan her isden kaciyor yardim Etmiyor etse bile az
Kaç yaşında evlendiniz
@SerrttBEYy hic aslinda
Evlenmeden nasıl çocuk oluyor 🙄☹️😌
@SerrttBEYy pek önem vermiyorum ne işime yaricak
Dm ddn konuşalımmi
@SerrttBEYy yok
Ben de 18 yaşında ilk anne oldum anne olduktan sonra İnan erkenmis geçmiş bütün bunlar çıkıyor kafandan o kadar güzel bir his ki tamamıyla seni sarıp sarmaliyor iyi ki küçük anne oldum kızımla arkadaş gibiyiz 😊
Artık hamile olmuşsun zaten geç olsa ne yapacaksın öldürecek misin çocuğunu sırf gezip tozmak için?
Bu nasıl bir bakış açısı ya. İşin garibi hayatında hiç bebek taşımanın hissini, zorluğunu yaşamayacak olan birinin yaptığı yorum.
@Sıradançinkopil Bebek taşımak zor diye sana onu öldürme hakkını vermiyor. Bebekler 7 8 haftalikken anne karnında hissediyorlar her şeyi onu aldırmak, öldürmek cinayettir.
Siz millete bakmayın ya siz çocuğunuzla mutlu, mesut yaşamaya bakın. Sağlıkla alın kucağınıza...
Hayir, guzel bayan; cok uygun bir yastasiniz! Evliyseniz 4 5 yil doldur bosalt yapip denemek guzeldir, ardindan tam uygun yasta anne-baba olmak guzeldir! Moraliniz duzelsin! Iyidir, korkmayin, devam! 👍😇❤️
Bence yaşın gayet normal. Eşin ve sen istiyorsanız kimseyi ilgilendirmez. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏
bak arkana bak... şaaakkk yaş 30 durum bekar. gez diyen arkadaşlar 25 de evlenmiş 😂😝 sinsisiniz kızlar kendi cinsinize
Bende yeni baba oldum kimseyi dinleme genç anne olman çok iyi olmuş
Öyle ama moralim bozuldu ister istemez
Henüz 40 günlük daha
Benim karım 22 yaşında doğurdu çokta dinleme kimseyi :)
Bozma moralini insanlar doğursan da söyler doğurmasanda :)
Allah bağışlasın
Haklısın ya
Seninkinide Allah bağışlasın o yüzden bozma morelini asla 22 sinde doğuran kızda var bak :)
Teşekkür ederim:)
Rica ederim :)
Çocuğunla da gezersin çocuk sana engel bir şey değil ki. Yeter ki yetiştirmeyi, doğru örnek olmayı bil
Ya kimin ne dedigini boşversene hesap yap sen belli yaşa gelince çocugunla arkadaş gibi olacaksın boş ver kimin ne dedigini tam yaşı
Hayatından mutlu ol inşallah benim fikrimce biraz erken şahsen ben kariyer yapıp 28 29 hatta 30 da yapardım mutlu bir evliliğiniz olsun inşallah
Haklı olsalar ne değişecek. Anne olmak için 25 ve sonrası ideal bence
Haklılar da yinede çok güzel duygu bence en iyi yaş 30 annelik için
Hayır askim erken değil herkesin hayat gayesi farklı benim için erken ama senin için değil. Bebişinle mutluluklar ❤️
Bir insan bence 30 yaşından önce değil hamile kalmak evlenmemeli bile. Nedense 30 yaşından önce yapılan evlilikleri erken, saçma, hazırlıksız ve cahilce buluyorum.
Bence güzel bir mucize ve tadını çıkart kimseye aldırış etme 30 da da evlensen çocuk yapsan erkek diyecekler çocuk yaparsın hadi 2. derler sen nasıl mutluysan öyle devam et
maşallah yazan herkes 25 olmadan doğurmuş anne olmuş ne güzel
Buradakilerin Çoğu evli zaten. Kötü yorum yapanlar evliliği mutsuz giden, iyi yorum yapanda sevgilisi olup takılan evliler.
Eee millete ne iş çoktan olmuş artık bebeğine iyi bak
Bu kızlar neden her şey bu kadar büyütüyor ki eski den Hamile kalmak normal bir şey di ama artık feminist ler sayesinde süper kahraman olmak gibi bir şey oldu
Hayır ideal yaş kişinin öncelikleri yaşam tarzına göre değişir 18 yaşında hamile olanda var
Her yaşta erken
Senin için iş işten geçmiş artık.. geçmiş olsun
Amannn milleti takma onlar hep konuşur zaten sklme
Ne mutlu sana bence çok şanslı sin erken olduğu için
Doğumdan 40 gün sonra kendine vakit ayır. Kendini, eşini ve çocuğunu ihmal etme dengeli yaşa
Aksine çocuğunla birlikte büyüyeceksin bu mükemmel bir şey
erken değil. 17 18 yaşında hamile kalan arkdaşlarım da var. en manıklısı o bence. her şeyi gezip tozmaya endeksleyen insanlarla dolu ülke.
Milletin kafasına göremi yaşıcan sen. Kendin olsana az özgüvenli ol ben böyle istiyorm de
24 yaşına girdim düşününce çok tuhaf hissettiriyor. Sanırım bu duyguya hep yabancı kalacağım.
Aynen kesinlikle sadece 2-3 yıllık sevimli bir birey yansıması ama toplamı doğumu bakması dışkısı iğrenç
Altını almak yani dışkısıı uyu
Yani bence haklılar ama sende annene veya kayinvalidene verebilirsin sonuçta aldıracak degilsinya
Hayır neden erken olsun gayet de zamanı 40 yaşında mı hamile kalacaksınız
Arkadaşlarıma göre öyle 30 dan sonra ideal diyorlar 🙄
Bence erken olması guzel
Yoo ben evlenmiş olsam 20 yaşında anne olmak isterdim
Evet haklılar bu ortamda çocuk yapan da akıl yok
Yaşıtların gezerken sen boklu bez ile uğraşacaksin
Az herkes kendi hayatına baksın boş ver sen çocuğunla ilgilen
Çocuk yapmak hiçbir zaman iyi bir fikir değil bence
Benik babaannem 17 yaşında çocuk doğurdu 16 yaşında evlenmiş
Kocanla eglenmelik yaşlar millet dogru soyluyor
Hayır tabiki de erken değil ama tabikii kişiden kişiye değişir
Oyle düşünecek sen gezip tozmak vs evlenmicek tin 16 yaşında hamile olan var askım
İnsanları takma insanlar haset ve haindir hayırlı olsun güle güle büyüt
Sen keyfine bak ikisi de ayrı şeyler sen en çok hangisini istiyorsun o önemli
Bence gec bile ama cagimizfa isler degisti kimse oldun degil. En guzeli 18 20 yasinda anne baba olmak ki cocugunla omrun olsun.
Sen kendini mutlu hissediyor musun
Yani hamile olduğumu öğrenince mutlu oldum tabi
Bitmiştir. Gerisi tamamen herkesin kendi düşüncesi. Önemli olan sensin
Ya aldırmak için geç değil diyen bile oldu
İster istemez moralim bozuldu
Hayır kesinlikle öyle saçmalıklara prim vermeyin. Ne güzel dünya tatlısı bir bebeğin olacak.
Yok tabi ki de yapmam öyle bisey. Bana emanet edilen can sonuçta
En iyi şekilde bakarım o emanete
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin teşekkür ederim
Kendini hazır hissediyorsan değil
Erken ama bebek ayrı güzel
Asla değil. Herkesin zamanı farklıdır.
muhteşem zamanlama
Üzgünüm ama haklılar bence
Sonuçta çocuk büyük sorumluluk
Onu diyenlerin a... yım ben
Evli değil misin