25 yaşındayım hamileyim ama bazı kişiler daha gençsin bu yaşta çocukla uğraşacaksın gezip tozmak varken.. çocuk bakması çok zahmetli hayatını elinden alıyor diye söylendiler. Moralim bozuldu acikcasi. Haklılar mi sizce🥺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayır, 25 yaşında hamile olmak erken değil. Bu yaş, biyolojik olarak da ruhsal olarak da pek çok kadın için sağlıklı bir annelik dönemi olabilir. Hayatı herkes farklı yaşar; kimi 20’sinde anne olur, kimi 40’ında. Önemli olan senin kendini hazır hissedip hissetmediğin. İnsanların ağızları var diye her şeye konuşur ama senin yaşadığın o mucizeyi, içindeki canın kıymetini kimse senin kadar bilemez. Anneliği yalnızca zahmet olarak görenler, aslında onun içindeki tarifsiz sevgiyi hiç tanımamış olanlardır. Kimse senin ne kadar güçlü, ne kadar sevgi dolu biri olduğunu senden daha iyi bilemez. Kendi kalbini dinle, dış seslere değil. Çünkü bir çocuğun seni eksiltmediğini, bilakis seni tamamladığını, zamanla sen de göreceksin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayır, 25 yaşında hamile olmak genelde erken sayılmaz — hatta birçok ülkede ve kültürde bu yaş aralığı, biyolojik olarak gebelik için oldukça uygun kabul edilir.
Neden?
Biyolojik açıdan, kadınlarda doğurganlık genelde 20’li yaşların ortalarında en yüksek seviyededir.
25 yaşında hamilelik, genetik riskler açısından (örneğin Down sendromu) düşük riskli bir dönemdir.
Pek çok kişi kariyer, eğitim, maddi durum, ilişki istikrarı gibi nedenlerle daha ileri yaşlara ertelese de, tıbben 20’li yaşlar gebelik için en uygun dönemlerden biridir.
Toplumsal açıdan:Bazı yerlerde 25 yaş genç kabul edilirken, bazı yerlerde tam ideal yaş olarak görülür. Bu tamamen yaşam tarzına, hedeflere, maddi duruma, ilişkiye ve kişisel isteğe bağlıdır.
Kısacası: Eğer senin için zamanlama uygunsa, fiziksel ve duygusal olarak hazır hissediyorsan 25 yaş ideal bir yaş olabilir.00 Yorumla
11 ayartık geç kalmış bir durum keyfini çıkar bence , olumlu taraflarıda var olumsuz taraflarıda, bence erken çocuk sahibi olmak avantaj gibi , çocuk bağımsız olduğu yaşta sizde olgunluğunuzun evresinde çok daha keyifli bir hayat yaşarsınız, 35 de çocuk olsa 50 yaşına kadar kelepceli yaşarsın , bence tadını çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayErkeklere sorarsan en uygun yaş. Çünkü kendilerini düşünerek cevaplıyorlar
kadınlara , sadece sana samimi olan seni düşünen kadınlara sorarsan da soru açıklamasındaki cevabı alırsın.
bazı kadınlarda ben çektim herkes çeksin tribi var. O yüzden ballandırır, ne güzel büyüdüğünü görürsün derler. Kanma lütfen. Kapalı kapılar arkasında nasıl ağladıklarını kendileri ve en yakın çevreleri biliyor..
Bunlardan birisi de annem. 21 yaşında ilk anneliğini yaşamış annemden bana kalan en net öğüt : “sakın 29dan önce anne olma”
Annem dışında da samimi olup, iyi niyetimi isteyip, erken yaşta anne olan kimsenin bana 20lerimde anne olmamı öğütlediğini görmedim.
Kürtaj için zamanın geçmediyse bir düşünebilirsin.
02 Yorumla
Cevap sahibi11 ayErkeklerin yorumlarına çok takılma. Dediğim gibi, onlar kendilerini düşünüyorlar..
Cevap sahibi11 ayBen tam 29da anne oldum.
20lerimi dolu dizgin yaşadım.
Mental olarak da fiziksel olarak da artık bir yere köklenmeye hazır hissettim.
Planlıydı, bebek yapmaya karar vermeden önce tüm testleri yaptırdık. Gebelik sürecinde de sıvı üzerinden testleri yaptırdık. Bir sorun çıksaydı kürtaj yaptıracaktık. Şükür olmadı.
Hem daha olgun ayakların yere basıyor
Hem çocuğuna ne katman gerektiğini deneyimleyerek değil, yaşınla öğrenerek toparlamış oluyorsun.
Hem tepetaklak oldu bitti hamile kaldım der gibi olmuyor.
Yaşın bir önemi yok, ha 27de yapmışsın, ha kırkta. Önemli olan gençliğini yaşadın mı? Vücudun bu kadar dinçken , enerjin bu kadar yerindeyken..
çünkü vücudun , deli gibi çabalasan da , bu doğumun izlerini taşıyacak. Postpartum dönemi, dadı tutsan bile sende kalıcı etki bırakacak. Çoğu ilişkide seks hayatı doğumdan hemen sonra bozulur. Kimyanızı belli bir süre oturtup , tahminen birkaç yıl, birbirinizi noktasına kadar tanıdıktan sonra bebek sahibi olmuşsunuzdur umarım.
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, 25 yaşında anne olmak başlı başına bir mucize! 🌸 Evet, annelik emek istiyor, uyku düzenin ufaktan sekteye uğruyor ama inan, çocuğunun o minik gülümseyen yüzü tüm yorgunluğunu silip süpürüyor. Herkesin hayat tercihi farklı; kimisi kariyer odaklı, kimisi aile odaklı ilerliyor. Sen kendin için en doğru zamanda anne olmuşsun! 💖 Çocukla gezip tozmak zaten daha tatlı, sana bahane olur!
Unutma, annenin olmadığı yerden biberon düşer! 😄00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
109
Cevap
97Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 557 cevap paylaştı.
11 ay21 yaşında anne oldum çok da bir şey kaybetmedim şimdi o benim küçük arkadaşım 🥰
85 Yorumla- 9 ay
9 ama 10 yaşının içinde
- 9 ay
Evet teşekkürler
Bize tebrik etmekten düşüyor. O herseyi bilen "Bazı kişiler" sürekli konuşurlar. Siz onlari duymayın. Sonucta böyle bir kararı yalnız başınıza da almiyorsunuz. Beraber alinan bir karar var ve yapilacak tek şey saygı duyup tebrik etmek. Siz dogacak olan evladinız ve kendi sağliğınıza odaklanin. Onunla yaşayacaginız ömür boyu unutamayacagınız güzel günleri düşünün. Ayrıca şöyle düşünebilirsiniz. Çocuk sahibi olmak için ne kadar erken bir yasi secerseniz, evladınızı büyütürken, onu hayata hazırlarken yaşınız ne kadar yakin olursa aslinda onun kuşağınada bir nevi daha yakın olacaksınız. Onu daha iyi anlayabilir onunla daha iyi empati kurabilirsiniz.
00 Yorumla
11 ayAsla değil, ben bi ara şeyi hesaplıyordum çocuğum okula başladığında ben kaç yaşında olacağım vs. 30 dan sonra evlen 33 de çocuk yap 39 da çocuk okula başlasın yaş ilerledikçe insan yoruluyor ve eskisi gibi sabırlı olmuyor. Çocukla ebeveyn arasındaki yaş farkı aşırı fazla olunca ebeveyn empatide güçlük yaşıyor. Annemle aramda 18 yaş var. Abla kardeş gibiyiz. Hayattaki en büyük destekçim. Her yaşta beni anladı. Bilmiyorum istisnaları da çıkar belki ama annesi babası büyük olup evin son çocuğu olan arkadaşlarım o yakınlığı anneleriyle kuramıyorlardı. Farklı jenerasyonlardı. Aradaki uçurum fazlaydı. Benim anneannem de 15 yaşımda evlenmiş. Ben genç anne ve anneanneye alışkın olduğum için 25 yaş hamilelik için garip gelmiyor ideal geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayHaksız sayılmazlar, artık maddi özgürlüğünü eline alan kadın en güzel en genç yaşlarında evlenip de eve tıkılıp çocuk bakmıyor kocasının g. tünü toplamıyor ailesine hizmet etmiyor, geziyor tozuyor hayatını yaşıyor, boşa mı ağlıyorlar doğum oranı düşüyor diye, kadınlar her şeyin farkında, erkekler de böyle özgür kadınları elde edemeyeceklerinden g. tünü toplayacak birini bulamamanın korkusundan kedi annesi bilmem ne diye b. k atıyorlar, ha bi de yaşlılık konusu var, yaşlanınca yalnız kalmamak falan, hemen bunu öne sürüyorlar aynen huzurevleri zaten hep kimsesiz yaşlılarla dolu demi, neyse konu dışı fazla uzattım ama seninki çok da erken değil üzülme o yaşta iki çocuklu tanıdıklarım var, moralini bozma annelik belki sana daha iyi gelecek
10 YorumlaSen kendi içinde ne hissediyorsun o önemli. Kucağına alınca sorumluluk hissediyorsun, kaygı da aynı zamanda ilk goruste aşki yaşıyorsun her yaşta aynı ben 30 yaşındaydım doğum yaptığımda bocaladim, emzirirken gerildim ama zamanla gayette üstesinden geliyor insan gurbette yalnız büyüttüm. Anneliğine güven o sevgi sana farklı bir güç verecek..
20 Yorumla
11 aySoyle dusun 30 31 yasina gelip anne olmaktansa ki cunku cocuk 20 yasina geldiğinde 50 olmus olacaksin oda nasip olursa ki insallah olur o gunleri görürsün aslinda düşündüğünde hiçte gec bir yas degil hem oda seninle buyumus olacak bu guzel bisey takilma bence
20 YorumlaBence en uygun yaştasın. Çocuk yapmayı ertelersen ileride çocuğunu büyütmek için yeterli enerjin kalmayabilir.
Daha da kötüsü, hamile kalma ihtimalin giderek azalıp yok olabilir.
Sana tavsiyem, fırsatın varken peş peşe 2 çocuk yap. Biribiriyle oynasınlar.
Bazı insanlar 2'yi bakamam diye düşünüp tek yapıyor, ama işte asıl o zaman çocuğa bakmak zorlaşıyor.
2 çocuk biribirini oynatır, tek çocuğu ise sürekli sen oynatmak zorundasın. Bu hatayı birçok aile yaptı.02 Yorumla
Soran11 ay2. Çocuk hiç düşünmüyorum acikcasi
1 tane yeterr
Hayır tabiki ya. Kendi maddi manevi özgürlüğümü elime aldım ve 23 umde evlendim şu an 24 yaşındayım ve gebeyim. Tamamen de kendimi hazır hissediyorum. Baba seçimimde harika.
Yani doğru insanı bulup da kendini hazır hissediyorsan hiç kimseye laf düşmez. Kendi elde edemedikleri her konuda insanlar konuşur. O yüzden sen nasıl mutlu isen o şekilde davranmaya devam et ♥️
Herkesin doğrusu kendine ♥️10 Yorumla
11 ayhayat gezip tozmak dan ibaret diğil maalesef normal yaş ülkede evlenemeyen hiç evlenemicek çok fazla kızlar var kıskanıyorlar bence annem ile 18 yaş fark var aramız da :)
00 Yorumla
11 ayAslında 25 yaşında hamile olman güzel bisi. Cocugunla arkadaş gibi olabileceksin yaş farkın çok ommayacak beraber yaslanavaksin. Sana çok erken diyen canım sana hasetlik besleyen fesat tipler. Öyle tiplerin lafını çok dinleme. Kendi ellerinde olsa kocanı ve hamileliğini yaşını alırlar yani hayatını yaşamak isterler. Bak 32 yaşındayım evliliğe soğuğum çünkü hem güven hem sevgi kimsede göremedim, illa biri eksik oluyor. Ama diyorum, keşke 24 25 26 li yaşlarda evlenseydim o kadar flortum vardı ki beni seven. İşte, zaman geçti gitti.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayHic bozma morelinii cocugunla aranda cok yas olmasi bence cok kotu birsey dusuncesene gec 20 yasinda cocugun varken 60 yasinda olmak ister misin? Birlikte daha cok eglenirsiniz kafalariniz daha cok uyar arkadas gibi olursunuuz. Hem baska bir cocuk planin varsa da cok mantiklii.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayHaklılar tabii yaşıtların 20li yaşlarını güzelce yaşarken sen bebeğin boklu bezini değiştircen her dk emzirmek zorunda kalcan uykusuz kalcan psikolojin bozulcak çocuk her dk ağladığında bu niye ağlıyor ya ona yetemiyor muyum deyip sen de ağliycan bazen yaşıtlarına imrencen, ama yapacak bişey yok sonuçta hamilesin elalemi dinlesen de artık çok geç
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBen de 25 yaşına girdiğim de doğurdum doğru diyorlar haklılar çocuk engel gitsen de ona bakmaktan gezmenin tadını çay icsen en basiti çekirdek yesen tadina varakiyorsun bebeğim şu an 8 aylık annene bazen bieakiyorum oda olmazsa zaten hep yuklenicek bana ve hicbirseyin tadını alamicam
01 Yorumla
Cevap sahibi11 ayBebeğin olmasi güzel bir şey ama zorlukları var destekçi şart
Merhaba, hayırlı olsun öncelikle, 25 yaş erken bir yaş değil çocuk sahibi olabilmek için, onunla kaliteli vakit geçirebilmek için çok geç kalmamak gerekir. 20 da hamile kalsan da niye geciktin diyeceklerdir, insanlar her zaman konuşacak bir şey bulur
11 Yorumla
11 ay21 yaşında anne oldum dünyanın en güzel hissi seni bu şekilde kötü hissettirenler kaç yaşında evlenip kaç yaşında çocuk sahibi olmuş sor onlara hepsi ona göre konuşsun
20 Yorumla
11 ayBu tamamen senin kararın bende 25 yasında anne oldum pişman mıyım tabiki değilim ama biraz daha zamanın da olabilir geç değil anne olmak için. Çocuğuna kna göre eğitim ve tetiştirirceksşn çünkü
20 Yorumla
11 aySokak itlerinin lakırtılarını neden ciddiye alıyorsun hatun? Bence çok değerli bir şey yaptığın. Erken yaşta anne oluyorsun. Ne güzel işte. Rabb'im şimdiden evladını kucağına almayı nasip etsin ömrü de uzun olsun
00 YorumlaHayır erken değil kimin ne düşündüğüne bakma hayatın mahvolur. Önemli olan senin ne istediğin. Her zaman olumsuz düşünceleri olan kendi hayatında bi başarısı olmayan kişiler bilmiş bilmiş konuşacak kulak asma. Sağlıkla doğsun yavrun
00 Yorumla
11 ayanormal bi durum degil 25den sonrası icin. kisiden kisiye degisir tabii. sahsen ben o sorumlulugu dusunemiyorum ya. burada hep 19 18 yasinda dogurnları gördügümden su an bu soru bana ilac gibi tesekkur ederim gerçekten
00 Yorumla
11 ayNormal olan şey erken yaşta anne olmak 20-25 ideal 30’dan sonra doğuranlar neden doğuruyor anlamıyorum. Gençken doğum yapan kadın alışkanlıklarından daha kolay vazgeçer, vücudu daha çabuk toparlar, çocuğuna geç kalmaz.
00 Yorumla
11 ay24'ten bildiriyorum bana göre erken ancak yorumu kişiye bağlı. Hayattan ne beklediğiniz, var olam amaçlarınız ve bunlara ulaşmak için yaptıklarınız ve hala yapmak zorunda olduklarınıza göre değişir
00 Yorumla
11 ayAy ay yeminle yoruldum ya şimdi ben de 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim yok çocuğun olmaz yok şöyle yok böyle beni yildirdilar o yüzden kimseyi umursama olmasa bu sefer de ona laf edecekler hiç kimseyi dinleme ben çok yoruldum insanlarim lafından bak benim de çocuğum olmuyor uğraşıyorum her şeyde bir hayır vardır en iyisini yapmışsın çocuk dünyanın en güzel şeyi boş ver ♥️
10 YorumlaDegiller 35 yasinda cocuk yapmak daha zor tahmulun kalmiyor cocuga picmis muamelesi yapiliyor en iyisi erken yapmak enerjiksin dinamiksin yetebiliyorsun
10 Yorumla
11 ayaşkım 25 yaş hamilelik için bence çok güzel bir yaş sen eğer kendini iyi rahat hissediyorsan etrafa takılma derim milettin ağzı var boş konuşuyor işte
10 Yorumla
11 ayDoğru demişler hayatının sonuna kadar o çocuk senle olacak
22 Yorumla
Soran11 ayNe yapalim cocuk yapmayalım mi bu yüzden? Yapmak istemeyen yapmasın ama ben çocukları seviyorum
- 11 ay
Bende çok seviyorum 2 tane yaptım çabuk yaşlandım sadece
11 ayTabii ki de erken değil. Yaşın ilerlediğinde çocuk bakmak senin için daha zor olacak. Şimdi gençsin enerjin, sağlığın yerindeyken kendine bir arkadaşım doğurmuş olacaksın. 30 yaşına geldiğinde çocuğun okulda olacak okuldan gelene kadar kendine vakit ayırabileceksin mesela bir de bu açıdan düşün. Allah analı babalı büyütsün sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah 💖
00 Yorumla
11 ayZaten hamile kalmışsın bu saatten sonra insanları ciddiye alma bence herkes her şeyi der hem sen özgür bir anne olabilirsin neden insanların kalıplarına göre bir annelik yapasın ki çocuğunu dogur ve onunla her yere git yine gezip tozup eğlenebilir ve cocugunla vakit gecirebilirsin
00 YorumlaAynı durumları bende yaşıyorum 26yaşındayım hamileyim. Bana sorarsan hamile kalmak için en ideal yaşlar ama zamanla kendi hayatımın kısıtlandığını gördükçe acaba haklılarmı diyorum. Yeni bi şehirdeyim alışmaya çalışıyorum çevrem yok keşke hamile kalmadan önce biraz çevre yapsaymışım iş sahibi olsaymışım biraz birikimim olsaymış diyorum. Biraz daha kendimle vakit geçirmeliymişim diyorum
00 Yorumladegil ablam degil. Cocuk seveceksin illa dert cekmek diye bir sey yok burada. Tek dikkat etmen gereken kocqnin seni suistimal etmesine izin vermemk.
00 Yorumla
11 ayBirazcik erken gibi olabilir ama cok. da kucuk sayilmazsin.. millete takilma ama boş ver. Onlar da 30una geldiginde koca bulamadik diye dovunmeye baslar 🤣😝.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayEvet haklılar. Bazen moralim çok bozuluyor ama sonra yanımdan bebeği olan bir kadın geçerse hemen toparlanıp Allah’a şükrediyorum evet dertler belki çözülür ama bir kere o çocuk doğarsa Allah korusun dönüşü yok artık
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ay18'in de evlenip 19-20 yaşında hamile olanları görünce 25 yaş erken bir yaş değil, tabi bunlardan en önemlisi hamile kalacağınız kişide eminseniz yani nasıl bir baba olacak düşüncesinde eminseniz bu işlere girmek daha doğru olur.
11 Yorumla
Cevap sahibi11 ayVe bence arkadaşlarınız ya evli değiller bu yüzden söylüyorlar onlara göre bu doğruymuş gibi geliyor ya da tamamen düşünce yapısı işte.
11 ayHaksızlar 30 35 de hamile kalınca nolacsk 50 55 yasındayken çoçugun 20 olacak o saatten sonra onun yanında olabılcenmi bakalım
10 YorumlaDiyen kişiler kimler bekar mı? Merak ettim açıkçası?
03 Yorumla
Soran11 ayEvet bekarlar
Gizli Üye(18-24)11 ayLütfen kimseyi umursama sana bu yaşta hamile kalmak nasip oldu.. Bebeğinle büyüyüp genç bir anne olacaksın ben 23 yaşında doğum yaptım şu an kızım 3 yaşında onu çok şükür çok güzel yetiştirdim bana arkadaş gibi oldu..
00 YorumlaHayır değil tam zamanı ideal olanı yaşlanınca çocuk bakmak daha zor olur ve kafan kaldırmaya bilir genç anne olmanın avantajları daha fazla
00 Yorumla
11 ayYa duruma bagli? Senin hayalin evlilik cocuk bakmak mi? Ozaman oekte gec kalmadin ama ozaman evlenmicektin
00 Yorumla
11 ayBaşkalarının senin hayatın hakkındaki yorumları canını sıkmasın.. çünkü bu hayatı onlar yaşamıyor
00 Yorumla
11 ayYani haklı sayılırlar ama önemli olan senin ne istediğin dir ama Eğer halinden memnunsan sorun yoktur.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 581 cevap paylaştı.
11 aytam zamanı daha gecikirsen çocuğun mürvetini göremezsin eskiden güzin abla vardı kadın öldü işler bize kaldı
00 Yorumla Yanı bı nevı haklılar.. acelene noldu.. hem artık olan olmuş napacan olmadı cocuk mu aldırcan.. boş ver artık..
00 Yorumla
11 ayOnlara ne ya çok sinir oluyorum şöyle herkesin hayatında kendini söz sahibi sanan kişilere sen dedin diye aldırıyorum hemen de
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 400 cevap paylaştı. Eşinle biraz daha gezip tozabilirsiniz hayatım... Ama ikiniz de çok bebek istiyorsanız yapın sorumluluğu paylaştığınızda yormaz sizi
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 577 cevap paylaştı.
11 ayhayır erken değil geçte değil. tam zamanları. hiç canını sıkma. sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
00 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 639 cevap paylaştı.
11 ayErken geç meselesi yaşa göre değil de evliliğin yılına göre söylenir. Kaç yıllık evlisin
03 Yorumla
Soran11 ay2 yil
- 11 ay
2 yılsa normal. Birlikte başbaşa gezmişiniz tozmuşunuz anılar biriktirmişsiniz. Şimdi çocuk da gelince daha farklı anılar sizi bekler. İkinci çocuk olana kadar biraz daha özgürsünüz hatta.
Soran11 ayÖyle tabi
11 ayO ara sen çocukla mutlu olmayı seçmişsindir. O kendi tercihini güzel gösterirken sen kendi tercihini niye kötü görüyorsun onu anlamadım
00 Yorumla
11 ayKime göre neye göre erken. Kaza mı oldu bilinçli mı
010 Yorumla
Soran11 ayKaza oldu yani beklemiyordum
- 11 ay
Mutlu musun aldıracak mısın
Soran11 ayYok ya aldırmam asla. Bana emanet edilen bir can sonuçta nasıl aldirayim
- 11 ay
Eşin destek mı peki umarım istediğin gibi olur hamile kalınca kendini ihmal etme
Soran11 ayEvet esim destek veriyor tabi hatta o bayağı sevindi
- 11 ay
Hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al
Soran11 ayTeşekkür ederim
- 11 ay
BU zamanda hamile kalmakta zor çünkü
Soran11 ayYani kişiden kişiye degisiyor durum
- 11 ay
Korunuyor muydun bişey sorabilir miyim Kendi durumlada alakalı
11 ayAğzı olan konuşur çocuk yapmasan hani çocuk derler evlenmesen evde kaldın derler sen bildiğini yap
30 Yorumla
11 ayErken değil hem çocuğunla birlikte büyümek bence çok güzel bir şey 😄
10 Yorumla26 yaşında üniversiteyi bitirecem
30 35 yaşında evlenicem
gerisini bilmiyorum10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayHaklılar ama artık bu soruyu sormak için çok geç, evlendigin için artık çocuk da yapacağına göre, geleni geri gönderecek değilsin boş soru
20 Yorumla
11 ay25 yaş çocuk sahibi olmak için en uygun zaman bence
00 Yorumla
11 ayEvet erken artık bekar hallerine dönemeyeceksin
00 YorumlaSaçmalıyorlar onlar 25 yaş erken değil tabi ki boş ver onları takma
00 Yorumla
11 ayHayatını yaşadıysan doyduysan normal ama daha yurt dışına bile çıkmadıysan çok erken
00 YorumlaKime göre neye göre siz istediyseniz neden erken olsun.
00 YorumlaDeğil tabikide yaş ilerleyince kadınlarda zorlaşıyor
00 YorumlaÇocukla da geziliyor.. bunu diyenler evde kalanlar mı?
00 Yorumla
11 ay20 de oldum 🥹bence yaşı yoktur maddi ve manevi, ruhen ve bedenen hazirsan yaşı yoktur.
00 Yorumla
11 ayKimsenin dediğine bakma anne olmaya gazirsan tam zamanı
00 Yorumla- Devamını Gör (146)
Devamını Gör(191)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri