Öyle üzgünüm ki
6 yaşındaki kızım bana dediki: anne sen bana kızdığın için kendimi camdan aşağı atıcam dedi. Bende tepkisini merak ettim tamam at dedim ama sende benimle gel dedi ve ağladı :'(
2 yıldır babadan ayrıyız kızıma asla şiddetim asla olmaz arada bir kızarım sadece bugunkü tartısmamızda üstünü değişmemesi ve çamurlu ayaklarıyla yataga zıplamasıydı. Kızım ayaklarını yıkamamız gerekiyor dedim dinlemedi üstünü değişelim diyorum akşam 9 oldu ben bahcede oynıcam diye tutturdu bende biraz yükseldim. Ve sonuc olarak kendimi camdan atıcam bana kızdıgın için dedi şok oldum. Bu aralar çok asabi sen nasıl bi annesin gibi cümleler kullanıyor ve 5 dakika sonra bana sarılıp özür diliyor. Psikiyatriye götürdüm götürme sebebim ise bu aralar arkadaslarına vuruyormuş. Doktorun söylediği kızınız cok akıllı ve yasıtlarından üstün zekaya sahip sadece ebeveylerinden yeterli ilgi alamadığı için böyle dedi. Ben calısıyorum aksam gelince annemde kaldığım için ona iş yapıyorum sonrada yoruluyorım kızımla bayadır etkinlik yapamıyorum sadece yatakta sohbet edip onu öpüp sarılıp uyutuyorum sevgimi sadece orada görüyor ya da onu kreşe götürürken yolda sohbet ediyoruz diğer türlü bişey yapamıyorum. Hafta sonu ise onu oyun parklarına götürüyorum ama orada oyuncaklarla oynuyor tabi yine anne kız bişey yapamıyoruz arada boyama yapıyoruz ama zıtlasıyoruz 10 dakika anca yapabılıyoruz. Velasılkelam bi anne olarak sorumlulugum cok yuksek bende psikolojik olarak iyi değilim baba ayda 1 alıyor anneanne hıc ılgıleniyor. Kızıma yetemiyorum aksine kızım daha kötüye gidiyor galiba bana lütfen bişey deyin bu normal mi napmam lazım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer