HamilelikHamilelik ve beddua?

Ben 1 senelik evliyim eşimle bir sene önce tanıştık 2 günde bir kavga çıkarıyor Ne zaman eve gelsem Bahane arayıp başkası var diyor Benden şüpheleniyor bana güvenmiyor bu zamana kadar onu aldatmadım arkasından iş çevirmedim hiçbir zaman ona karşı kötü olmadım hep sorunu çıkaran o oldu şimdi de hamile 6 aylık hamile her Allah'ın günü sorun çıkarıyor ve annemin yanında kardeşlerimin yanında saygısızlık yapıyor Bana her Allah'ın günü beddua ediyor Ben de en son bıktım artık dedim ki git Annemin evinde kaldı yani kendi annemin orada kal dedim Çocuk doğana kadar dedim bari hiç olmazsa biraz huzurlu olayım Çünkü burada kalınca iki günde bir sorun çıkarıp beddua ediyor yemek yemiyor telefonunu kalkıp kırdı ve bu suçu bana atıyor Yani senin yüzünden çocuk gelişmiyor senin yüzünden İşte böyle oluyor Sebebi sensin Ben işten geliyorum sadece bir huzur istiyorum Bir yemek yemek istiyorum çay içmek istiyorum kafamı vurup yatmak istiyorum Onun dışında ilgi de gösteriyorum yanına gidip Gel yemek yiyelim beraber gel çay içelim Gel film izleyelim diyorum yani bunu anlamıyor sürekli kıskançlık geceleyin telefonunu eline alıp araştırıyor banyodan iki dakika geç çıkınca banyoda ne yaptın diyor başkası mı var hayatında diyor bu bunun başka bir açıklaması olamaz diyor sen vicdansızsın diyor yani şimdi size soruyorum burada haklı veyahut da haksız olan kim yani hamilelikte bir alakası yok çünkü tanıştığım günden beri Pardon Evli olduğum günden beri benim eşim bana böyle şüphe güvensizlik kıskançlık saçıma başıma her şeyime karışıyordu Yani ben de artık en son dayanamadım kalk git dedim annemin evine orada kal dedim hiç olmazsa çocuk doğana kadar yani bu soruları yaşamayalım Çünkü bunun yüzünden İşte sorun yaşıyorum fırça yiyorum Bu sorunlar artık çok ağrıma gidiyor dayanamıyorum hamiledir diye bir şey de demek istemiyorum ve bana dünyanın bedduasını etti Sence bu beddua tutar mı sizlere soruyorum haklı veya haksız olanı bana söyleyin Çünkü kendimden şüpheleniyorum kendimde hata buluyorum acaba hatalı olan ben miyim suçlu ben miyim söylediklerim Hepsi bunlar bir bakın acaba ben mi hatalıyım

HamilelikHamilelik ve beddua?