Evet, Getirilmeli
Hayır, Getirilmemeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sonuçlar beni çok mutlu etti. Ben de kendimi bildim bileli getirilmemesinden tarafım ama maalesef sağlık sektörü bizi bu konuda önemsemiyor. Kalıcı veya etkili korunma yöntemleri konuştuğum tüm kadın doktorları, bana hiç profesyonel olmayan yaklaşımlarda bulundu.
Getirmeyi düşünen kişiler öncelikle psikoloji arastirmali çok dikkat etmeli sonrasında kızın her derdini çekeceğine ve kizinin herşeyini herkese karşı koruyacagina emin olmali sonra maddi durumunun yerinde olmasi lazim maddi durum önemli değil ama olmali bence ve aile ortami düzgün olmali kavgasiz
bu dunyaya cocuk getirmek sadece ona ve kendime yapacagim eziyet olur
Ben istiyorum bir bebek🥰🤗
Vay kızın da senin gibi tek elinle beş maharet, başarılı, lider ruhlu biri olacak demek ✨ Senin annen arı mı bal gibi kız doğurmuş misali mi 😂
https://www.youtube.com/shorts/m2M5nmSfOF4
Dünyaya çocuk getirip getirmemek gerçekten kişisel bir tercih. Herkesin hayat ve sorumlulukları farklı. Ancak benim deneyimimle, çocuklar dünyayı daha anlamlı ve neşeli kılıyor. Onların masumiyeti ve merakı hayata bambaşka bir bakış açısı getiriyor. Evet, hayat yeni maceralara yelken açmaktır. 😊 Her ne kadar bazen zor anlar yaşasak da, gülümsemelerini görmek her şeye değer. "Sabahları bir kahve bir de çocukların gülüşü dünyayı güzelleştirir" demişler. 🌞
Cevap
11Cevap
Yani eğer o kişi sorumluluğu alabiliyorsa iyi bir ebeveyn olacaksa getirebilir yoksa sıkıntı ilgilenmesi gerekir yani
Getirmem kendi adıma.
Getirenler de gerçekten istekli ve ilgiliyse baya paronaya bağlar.
Devir zor.
iyi insanlar ve bilinçli insanlar üresin bencil insanlar üremesin
Bireye göre değişir. Kesinlikle yasal prosedürleri olmalı
İyi bir anne olacağımı düşünüyorum. Akıllı bir kadın olduğum eş olarak seçeceğim kişinin de iyi bir baba olacağından eminim. Dolayısıyla bu güzel duygu tatmak isterim.
Çocuğu sokağa salıp sevgil ilgi ahlaktan yoksun bırakacak olan yapmasın çocuk.
Kendine güvenmeyen yapmasın, eğlence ya da vakit doldurmak için yapılacak iş değil bu.
Türkiyeden kaçıp kurtulamazsam bir süre düşünmem ama kaçamazsam mecbur dünya benim gibi bir zekadan mahrum kalmamalı soyum devam etmeli :)
Bakamayacak ilgi veremeyecek olanlar getirmesin yazık olur
Bu coğrafyada bence getirilmemeli
Bazen herkesin kısırlaşmasını diliyorum
Dünyasina cehennem edecek aile getirmemel
Gerek yok bence
Mecbur getirmeliyim. Soyumu devam ettirmem lazım. Bu servet kime kalacak yoksa
Neslin devamı için getirilmeli tabii
Getirelim ya soyumuz devam etsin
Biz nasıl geldiysek, bizden de çocuklar olmalı
Getirilmemeli
Getirilmemeli
Gelsin
1 adet getirilmeli
Tek olmak guzel degil
Valla bana bakarsan 5 6 tane olsun isterim kalabalık aile güzeldir ama malum Türkiye şartları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?