• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Çocuk & Ebeveyn

Anneler oğullarını neden daha çok sever?

sahteben
sahteben Takip Et
Xper 3 Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
33
Yapay Zekaya Sor

Annem beni hiç sevmedi hep gereksiz para harcayan oğullarını sevdi. Neden?

Anneler oğullarını neden daha çok sever?
Sevgi Soruları Para Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Bende anlamiyorum. Kiz olmak her acidan zor. Mesela kizlari babalar sever derler ama kizlarin en az %50 si babayi sevmez, arasi iyi degildir. Hele ki ulkemizde. Baba olmayi beceremeyen tonla erkek var ve kiz babasi olmak biraz daha mesakkatli belki. Bunu hic beceremeyen var. Kizlari ne anneleri, ne babalari seviyor. Ama erkeklerde garanti olarak anne seviyor. Anne sevgisini, ilgisini oglandan aliyor. Erkek cocukta o ilgi, sefkat merhameti anneden aliyor. Karsilikli bir iletisimleri ve baglari var ölene kadar. Anne olupta oglunu sevmeyen ya da oglan cocugu olupta annesini sevmeyene denk gelmedim. Hep aralari iyi. Nadir de olsa vardir belki arasi iyi olmayan ama o anne zaten anne olamiyordur. Kiz da olsa olamayacakti, erkek olsa da olamayacakti belki.

Bu dunyada kiz cocugunu seven nadir. Kiz cocugu, erkek cocugun anneden gordugu sonsuz, cikarsiz sevgiyi alamiyor hicbir zaman. Hani erkek hicbir yapmasa da seviliyor, anneye yuk olsa da sevilip el ustunde tutulup, her isi yapiliyor. Kiz cocuk evdeki her işi yapsa da yaranamiyor. Kiz cocuk zaten anneden, erkek cocuk kadar ilgi sevgi alamiyor. Eger baba da iyi degilse, kiz babasi olmayi beceremiyorsa baba da veremiyor bu ilgi, sevgi boslugunu.(ulkemizdeki kizlardan anlayabilirsiniz bu anne ve babanin olusturdugu ilgi, sevgi boslugunun ne derecede etkin oldugunu)

Erkeklerin aile tarafindan daha dogustan, daha anne karninda cinsiyet ogrenilmesinden itibaren sevilmesi, devaminda da ciddi anlamda ozellikle anne tarafindan kosulsuz sevilmesi enteresan. Kiz cocuk cogu zaman ne anne ne de baba seviyor, sevgisini hissediyor. Cogu kiz cocugu ulkemizde evin hizmetcisidir, caycisidir. Cogu kadinda kiz cocugunu yanima yardimci olsun, bana arkadas olsun diye isteyebiliyor.

Erkek olmayi bircok anlamda merak ederim. Biri de bu kosulsuz sevilmek. Bazilarini baba da sever, gurur duyar. Bir de erkek hayatta yapacagi tek sey olan neslek sahibi olma ya da para kazanma isini de yaptiysa daha iyisi yok ondan, o ailede. Zaten seviliyor, zaten dogustan ilgi gormesi garanti olarak doguyor ozellikle anne tarafindan. Bir de bunun ustune isi gucu, kazanci varsa yeme de yaninda yat. Erkegin yaptigi tek bir sey, tek bir sorumluluk zaten konumu bir yerde olan erkegi, doruga cikariyor. Evlilikte bile kaynanalar tarafindan damat sevilir, sayilir, uzmez kimse onu.

Ama kiz olarak okuyup calissan da yetmiyor. Annene her iste destek olsan, yemekleri yapsan, temizligi yapsan, bayramda falan ayni evde degilsen yardim da etsen yetmiyor. Evlensen yetmiyor, binbir zahmetle, sanciyla torun versen de yetmiyor. Herkesin her isine kostursan da yetmiyor. Kayinvalide saymaz, sevmez, uzer, elin kizi olarak görüyor. Yani erkeklerin sevildigi orani bile esitleyemiyoruz kizlar olarak. Esitlik diye deliriyor kizlar ama erkek annelerinin sevgisine yetisemeyiz. Baba kiz iliskisi, sevgisi olsa bile yetişemez bence.

Anne ogulun bagi, sevgisi, birbirine ilgisi cok baska. Mesela baba kizini ergenligine girdigini, artik daha farkli davranmasi gerektigini her yasinda farkeder. Ergenlikte ayri, genc kiz ayri, genc yetiskinlik ayri,30 lari ayri. Baba kiziyla iyiyse bile kadinin aldigi yasa gore cok sevse de degistirebiliyor biraz davranislarini ister istemez. Ama erkek anneleri 40 yasina gelse de 10 yasinda davranip muamele ediyor, simartiyor. 40 yasindaki evli adamin, odasina girip, cocugunun ustunu orten anne duydum ben, gelininden. Erkek anneleri icin, zaman bir yerde duruyor ve ordan devam ediyorlar sanki.

Bu ulkede kadinin evi bile yok. Babasinin evi, kocasinin evi. Eger az bucuk bir sey olduysa kendi evi bir ihtimal olur ama bu devirde krizde o da zor. Cunku aileler bilr daha cok erkek evlada miras ya da ev vs alip birakiyor.

Bu ulkede ya da belki dunyada kiz cocugu ne baba ne de anne tarafindan hunharca sevilmiyor. Annenin erkek cocuguna duydugu sevgiyi, kiz cocuk babadan dahi alamiyor. Nadir de olsa kiziyla arasi iyi olan anneler var. Bebek gibi bakan, prenses muamelesi yapan babalar var evet ama sansliysa. Cokta yok yani. Erkek annelerinin, hunharca olan sevgisi %90 falanken, kiz cocuklar annne ya da baba tarafından hunharca sevilmesi %90 a ulasmaz bu ulkede. Cok dusuk kalir.

6
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Cooldusunce
    Cooldusunce Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

O her anneye göre değişir iyi kötü gibide

Mesela örnek verirsem gerçek benim annem bana göre kötü keşke benim gibi olsa kaç kere konuştum inadı inat keçi gibi ama kendisi kaybetiyor

Ölünce eli ayağı tutmayınca anlar değerimi iş işten çok geçti benim vicdanım rahat ondada vicdanda yok gerçi ama Allah büyük

0
    0 Yorumla
  • Crazy2345
    Crazy2345 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    1 yıl

Güzel çocukları herkes sever

Çirkin çocuklar ise ezilir

Olay bu herzaman böyle olmuştur her zamanda böyle olur

Her insan kendinden daha güzel olanı sever (BU DEĞİŞMEZDİR)

Bende 10 yaşından beri yanlızım yaşım 25

Ne annem sevdi ne babam sevdi Ne arkadaşlarım sevdi ne de düzenli kız arkadaşım oldu çok

Yüzüm çirkin ondan dolayı galiba

Kimseye inancın olmasın

ALLAHA BİLE

Kendine inan kendini sev kendin için başar BENİM POLİKAM BU OLDU

İNSANLARA SAYGI GÖSTER SAYGI AL

PARANI KAZAN HAYAT KUR

herkes ET PARÇASİ VE HERKESİN GİDİCEĞİ YER MALUM KİMSE SENDEN ÜSTÜN DEĞİL

SERİ KATİLLERİN KURBANI OLAN İNSANLARI DÜŞÜNSENE

ÇOK SEVDİĞİN ADAM SENİN KAFANI KOPARTIP ATIYOR

NEDEN DIŞ GÖRÜNÜŞE ÖNEM VEREN İNSANLARI DÜŞÜN

ÖLÜRSEM BİLE GÜZEL VE ZENGİNLİK İÇİNDE ÖLEYİM KAFASINDA YAŞAYAN BİR TOPLUMUZ BİZ

SEN ÇOK ZEKİSİN VE BENCE BAŞARICAKSIN DOSTUM

YOLUN AÇİK OLSUN

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Sizin adiniza üzüldüm ama sebebini gercekten de bilmiyorum , lütfen "annem beni hiç sevmedi" demeyin ya , biraz sevmiştir yine ama size yetmemiş olabilir 🙂, sizi çok iyi anlıyorum. Bence burada farklı birsey var , mesela gördüğüm kadarıyla anneler erkek çocuklarını, babalardan kızlarını daha çok seviyor, örneğin ben bir kızım olmasını çok istiyorum, neden kız evlat istediğimi inanın ben de bilmiyorum, oğlum olmasını da isterim ama kızım olmasını daha çok istiyorum. Anneniz sizi sevmemiş olabilir ama inşallah sizi gerçekten seven ve sizi hakeden biriyle mutlu bir ömür geçirirsiniz...🙂🙂

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Canım, annenin davranışları seni çok üzmüş bunu hissedebiliyorum 💔. Anneler bazen oğullarıyla ya da kızlarıyla daha yakın olabiliyorlar, bu bilinçsizce gelişebiliyor. Hele ki ailede eski alışkanlıklar, toplumsal beklentiler gibi şeyler de etkili olabiliyor. Ama inan, bir annenin sevgisi asla paylaşıldıkça azalan bir şey değil 🌸. Bazen ebeveynlerin sevgisini gösterme biçimi farklı şekillerde olabiliyor. Sen duygularında çok haklısın ve böyle hissetmek tamamen normal. Kendi değerini bil ve sevgiyi önce kendine vermeye odaklan 🌺.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

20

Cevap

23

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Çünkü türkiye ataerkil bir toplum

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 12,1b cevap paylaştı.

çünkü hep karşı cins evlat severler aileler

1
    0 Yorumla
  • Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    1 yıl

Hasta ruhlu Türk annelerinin ortak sorunu... Evlilikte kocalarından alamadıkları, kocalarından esirgedikleri ilgiyi, çok kıymetli erkek evlatlarından almak ve onlara vermek isterler... Kocasıyla sağlıklı duygusal, cinsel ilişkisi olan kadın oğluna tşşakları altın kaplama muamelesi yapmaz, onu gereksiz yere yüceltmez, pohpohlamaz. Kocasıyla ilişkisi sorunlu olan kadın ise oğluşuna prens muamelesi yapar, çünkü kocasından yana çektiği tüm dertleri çözecek olan, ona sahip çıkacak ve değer verecek olan kişi, biricik oğluşudur. Kocasından alamadığı erkek ilgisini oğluşundan almak ister...

3
    1 Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Bu model annelerin, gelinlerini kıskanma, kıymetli oğluşlarını gelin kişisi ile paylaşamama nedeni budur, çünkü kendine bağımlı bir erkek evlat yetiştirmiştir.

• Happy6161
    Happy6161 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 46%
    1 yıl

Saçma her anne için geçerli değil bu. Benim annemin uçsuz bucaksız sevgisi var mesela kardeşimi de beni de aynı sever 1 erkek kardeşim var benden de 8 yaş küçük ama ona özel ilgi olmaz. Babam da kardeşime kıyasla beni daha çok seviyor bence. Bende hamileyim kızım olacak. Kız erkek farketmez hepsi benim gözümde en değerli varlık. Zaten ilkinin abla olmasını istiyordum. Eşim de çok iyi bir baba olacak oda kız çok istemişti. Babalar kızları pek seviyor. Herkes için geçerli değil tabikide.

1
    0 Yorumla
  • Blustar98
    Blustar98 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 101%
    1 yıl

Bende annemi sevmiyorum. Annem'de beni sevmez hislerimiz karşılıklı yapacak bir şey yok. Sevmesini'de istemem zaten çok kötü bir kadın zaten öyle insanların sevgisini'de istemem hiçbirşeyini istemem. Ben kendimi seviyorum bu bana yeter , başka insanları'da seviyorum buda yeterli ~🤗🤗🦋Bence sen kendini sev, kendini sevmeyi ögren. İnsanlardan bir şey bekleme

1
    0 Yorumla
  • umutnc34
    umutnc34 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Babalar da kızlarını daha çok sever. Aslında insanın doğasında olan bir şey sanırım bu, kendinden olan karşı cinse daha fazla şefkat gösteriyor. Tahminen sen de ileride bir kız bir erkek çocuk annesi olursan oğluna biraz daha fazla ilgi gösterirsin.

1
    1 Yorumla
    • Justgirlss
      Justgirlss
      1 yıl

Türkiyede babalar çocuk sevmez kızınıda sevmez

Yorumla
  • istanbulkiziiii
    istanbulkiziiii Takip Et
    Guru Yaş: 30
    1 yıl

Çünkü kız çocuğundan beklenenle erkek çocuğundan beklenen davranışlar aynı değil erkek düşünmeden yapsa çok büyük bir övgü alırken kız yapsa teşekkür bile almaz çünkü bu onun görevi gibi görülür Türk toplumunun kadına ve erkeğe verdiği keskın sınırlarla çizdiği görevleri var. Kadın hep ev kadını olacak gibi görülüyor.

2
    0 Yorumla
  • Morjinal
    Morjinal Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Eşinde bulamadığı sevgiyi oğlundan gördüğü için ve seni de kadınsın diye itip kakmak onda birine güç yetirme hissi verdiği için. Büyük ihtimalle kendi ailesinde de o değer görmedi ve bunu bir gelenek gibi kendi ailesinde devam ettiriyor

1
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl

Ataerkil yapıya sahip olmamız bu yüzden anneler gururlanır ve de eşlerinden görmedikleri sevgiyi oğullarından beklemeleri ki bu da ayrı bir sapkınlık resmen ensestten farkı yok gelini kiskanmaya kadar giden bir ruh hastalığı.

0
    0 Yorumla
  • Bravehrart m
    Bravehrart Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 385 cevap paylaştı.

Erkekler annelerinin göz bebeğidir, kızlar ise babalarının prensesleridir..

İlk kelimeleri, ilk konuşmaları anne ve babalarını sevdiklerini hissettirler..

1
    0 Yorumla
  • Askozade
    Askozade Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Ne yazık ki birçok toplumda erkek çocuk hala daha değerli görülüyor. Anne de bu bilinçle büyüyüp farkında olmadan oğluna daha fazla önem verebiliyor.

0
    0 Yorumla
  • ozamanbay
    ozamanbay Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 101%
    1 yıl

Kişilik meselesi ben bu olayı daha çok babalarda gördüm.
    Yakın bir tanıdığım vefatından önce mirasını oğulları üstüne bırakmıştı, zamanında zengin bir adamken oğlu işini batırmasına rağmen..

0
    0 Yorumla
  • proboyman
    proboyman Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 100%
    1 yıl

Toprak olmayacağını sanıyor.

Erkek zürriyetini devam ettircek ya ondan.

Evlatlar etle tırnak gibidir.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Evin tek oğluyum Annem beni de sevmedi Kısacası Bazı anneler Sevgi özürlü oluyor sana has bir şey değildi ayarsız oluyorlar dengesiz oluyorlar hangi çocuğunu ne kadar sevmeleri gerektiğini ayarlayamıyorlar

0
    0 Yorumla
  • WatercolorEyeSsss
    WatercolorEyeSsss Takip Et
    Yoda Yaş: 86 , eic 100%
    1 yıl

Ne alakasi var. Bide ilk kizsan sevilmiyor diye bir tabir var. Annem ölüyor ablam için. Bildiğin aşık. Yavrum aşağı yavrum yukarı

0
    0 Yorumla
  • Ezgibrbs
    Ezgibrbs Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Ogullarini daha cok severler ama baslarina bir sey geldimi de ilk kızlarö kosar bu dunya boyle

0
    0 Yorumla
  • bayrakmerve27
    bayrakmerve27 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 93%
    1 yıl

Çünkü annem rahatsız o yüzden oğlu evlensin diye uğraşıyor bunun nedeni evini biri temizler kafası bence

0
    0 Yorumla
  • Onemortime
    Onemortime Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 88%
    1 yıl

Kültür.. Büyüme şekilleri.. Bu arada şu film çok iyi Jerry maguire :))

0
    0 Yorumla
  • MaviHayal99
    MaviHayal99 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 88%
    1 yıl

kızlarınıda sever bence öyle ayırmamak lazım çok yanlış bi tespit

0
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    Mentor Yaş: 34 , eic 52%
    1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Kadınlar oğullarına erkekler kızlarına daha duskun olur

0
    0 Yorumla
  • mucahitensark
    mucahitensark Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Benimkinin başka seçeneği yoktu üç oğlu var zaten 😂

0
    3 Yorumla
    • Kayabilal
      Kayabilal
      1 yıl

Ev değil tımarhane o

Yorumla
    • mucahitensark
      mucahitensark
      1 yıl

Hayatında görüp görebileceğin en iyi aileye sahibim

Yorumla
    • mucahitensark
      mucahitensark
      1 yıl

Sen kendi evine baksan daha iyi

Yorumla
  • Liyaa67
    Liyaa67 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 90%
    1 yıl

Bilmiyorum ki herhalde soylarını devam ettiren onlar diye galiba

0
    0 Yorumla
  • 91577Gamzeli
    91577Gamzeli Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    1 yıl

İki abim var annem hep eşit davrandı bize onlar erkek diye yüceltmedi yani bu sorun kafa yapısından dolayı oluyor öyle ailede yetişenlere sabır diliyorum

1
    1 Yorumla
    • Maviigunlerr
      Maviigunlerr
      1 yıl

Onlara da ev isi yaptırdı mi

Yorumla
  • 00Lavinya00
    00Lavinya00 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Eskiden kalan cahillik erkek başkadır 😏

1
    0 Yorumla
  • İyiinsanlarhalavar
    İyiinsanlarhalavar Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 77%
    1 yıl

Hayır annem öyle değil

1
    0 Yorumla
  • sesizlerinsesi
    sesizlerinsesi Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Erkek evlat soyu devam ettirir kafasındalar

0
    0 Yorumla
  • pomak3545
    pomak3545 Takip Et
    Guru Yaş: 109 , eic 100%
    1 yıl

Babalarda kızlarını daha çok sever

0
    0 Yorumla
  • raif1923
    raif1923 Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 100%
    1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 343 cevap paylaştı.

babalar neden kızlarını daha çok sever

0
    2 Yorumla
    • Justgirlss
      Justgirlss
      1 yıl

Sevmiyor

Yorumla
    • raif1923
      raif1923
      1 yıl

@Justgirlss benim tanıdıklarım arasında sevmeyen görmedim mesela 1 adam vardı köyde 4 tane kızı vardı erkek olmayınca boş verdi hayatını kızlarına adadı hiç bir şeyden mahrum bırakmadı üniversiteye kadar okuttu sevdikleriyle evlendirdi kazandığı malı mülkü parası ne varsa onlara dağıttı

Yorumla
  • core2duo
    core2duo Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

çünkü kadın bütünleşir erkek çocukla

0
    2 Yorumla
    • Justgirlss
      Justgirlss
      1 yıl

Kız çocuğunu doğurmuyor mu

Yorumla
    • core2duo
      core2duo
      1 yıl

@Justgirlss burada kimsenin konuşmadığı içsel bir durum var. kadın evlenmeden önce yani içgüdülerden bahsediyorum , Bir penis kıskannçlığı içinde gömülü. er ya da geç onun eksik olduğunu agılıyor. Babaya düşkünlük aslında babanın ona eksiğini tamamlayacağı için ama, bir süre sonnra o penisin gelmeyeceğini anlıyor ve anneye benzmeye başlıyor. burada kadınlaşma dönemi yaşııyorsunuz. Penis pistir bööögg ayyyy iğreenç, ama sonra gizlide olsa gene ona zahip olma arzusu oluyor. evleniyorsunuz ama o sizin parçanız değil . kocayla hem iyi lazımkeen kullanıp her rahatlamada ihtiyaç giderip kocayı kötülüyorsunuz çünkü o penis başka bir dişinin ANNESİ parçası o adamınız ona itaat ettikçe. ifrit oluyorsunuz bazen penisi cezalandırmak istiyorsunuz sizin olmadığı için. Fakaaat erkek çocugu doğurunca. O artık size ait bir erkeğin en mahrem anlarını görüyorsunuz doyuyorsunuz kocanız artık 2nci 3ncu sınıf kızlarınız da. Bu esnada baba adayı iyiyse oda kızlarına iilgi duyuyor. ama erkek hiçbir zaman vajinaya doymuyor. kadın doyuyor penise ama erkek hayır çünkü cocuklukta bile kızlarda mahremiyet hızlı hatta anne yasaklıyor erken. Bu FREUD bakış açısı ve gerçekten de işliyor

Yorumla
  • LitoRodríguez
    LitoRodríguez Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Suç sadece cinsiyet mi bundan eminmisin

0
    0 Yorumla
  • ölümmeleği00 s
    ölümmeleği00 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 337 cevap paylaştı.

babalarda kısını sever

0
    0 Yorumla
  • fafur
    fafur Takip Et
    Guru Yaş: 42
    1 yıl

Anneler çocuklarını, birbirinden ayırmaz.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Çünkü biz de annemizi daha çok sevdik

0
    1 Yorumla
    • sahteben
      sahteben
      1 yıl

Ne alaka ya of

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bu genel bir kaidedir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Soyunun devamı sonuçta 😂😂😂

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Knk herkes oyle ya

0
    0 Yorumla
  • kanka35
    kanka35 Takip Et
    Master Yaş: 38
    1 yıl

doğla seni durm doğal değl

0
    0 Yorumla
  • Bombaadam
    Bombaadam Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 101%
    1 yıl

Borç al

0
    0 Yorumla
  • OmntriX_10
    OmntriX_10 Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Öylesine

0
    0 Yorumla
  • Çatapatagelbro
    Çatapatagelbro Takip Et
    Guru Yaş: 109 , eic 99%
    1 yıl

Babalar peki

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Sanada harcasın

0
    0 Yorumla
  • respectemir
    respectemir Takip Et
    Master Yaş: 31
    1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 856 cevap paylaştı.

Anneler eşit sever

0
    0 Yorumla
  • Olgunamavahşi
    Olgunamavahşi Takip Et
    Xper 1 Yaş: 50
    1 yıl

Saçma ya

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Anneler oğullarını neden daha çok sever?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Anneler neden oğullarını kızlarından daha fazla sever? 22 cevap verildi
Bazı anneler neden erkek çocuklarını daha fazla seviyor? 5 cevap verildi
Anneler oğullarına daha çok düşkün olurlar nedeni ne sizce? 38 cevap verildi
Anneler neden erkek çocuklarını daha çok sever? 18 cevap verildi
Anneler neden erkek çocuklarını daha çok sever ve kayırır? 14 cevap verildi
Erkek anneleri neden oğullarına bu kadar aşık? 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sence sen bencil bir insan mısın?
  • Sizin de gördüğünüz en garip market ve bakkal isimleri neler oldu?
  • Hiç içime sinmedi giymesem mi?
  • Koca parası yiyen kadınlar daha mı mutlu oluyor?
  • Sizi görünce aklima ne geliyor söyleyeyim mi?
  • şu an sizinle kafa dinleyecek olsak nerede ve ne yapıyor olurduk?
  • Beşiktaş 1-0 Midtjylland! Sizce Beşiktaş rövanşta turu geçebilir mi?
  • Profilinizden ilişki durumunuzu tahmin edeyim mi?
  • Senin sevgi dilin nedir?
  • Sevgilinizin yapması durumunda gözünüzde direkt +100 karizma kazandıracak spor hangisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨