Yaşıma takılmayın salladım. Benim kızım 16 yaşında şu anda ve biz onu psikoloğa götürdük. Gitme nedenimiz kendi içine kapanık olması, konuşmaması, donuk olması, derzlerde başarısının olmaması, okuldan kaçması vs. Psikolog bizi psikiyatriye yönlendirdi ve yönlendirme sebebi kızım psikoloğa "ben uyuşturucu, alkol, suç işleme ve cnsllk gibi seyylere ilgiliyim. Yani bir ortamda diyelim ki bana uyuşturucu uzatsalar 1 dusunurb2 düşünür 3. De o uyuşturucu yu içerim. Suç işlemek ise aksiyonlu geliyor. Yani insana direkt zarar vermeden suç işlemek, tutuklanmak, adliyeye, karakola goturulmek istiyorum. Cnsllk demem de ise ilgi duyuyorum işte sebebini bende bilmiyorum" demiş. ilaçlık mı gercekten kızım yoksa ilaç kullanmadan atlatabilir miyiz. Google ve Youtube arama geçmişi bile hep uyuşturucu (örn;uyuşturucu nerden bulunur, torbacılar nerde olur, eroin içme yöntemleri vs.), suç, cinayet ve cnsllk ile ilgili (KS konu aile ve toplum olsun)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yanlış insanlarla tanışmasını bir şekilde engellemeye çalışın. İleride başınız daha çok ağrır. Normal bir ergen değil bu kız
Tanıştığı kimseyle tanistirmiyo
İşiniz gerçekten zor bu kız nasıl bir travma yaşadıki bu hale geldi? Bir sebebi olmalı bence
Siz elinizden geleni yapın, en azından ileride vicdanen pişman olmazsınız.
Yatılı bir okula verseniz peki?
Ya travma mı bilmiyorum ama onun çocukluğundan beri evde hep kavga vardı hatta o 8 yasindayken abisi gözünün onunde devasa bir zincir çekip onunla vurmaya çalıştı hatta "senin o estetik kırık burnunu birde ben kırarım" dedi. Kızım da o ara dehşete düşmüştü kulaklarını kapatmis çığlık atiyordu ama sesi çıkmıyordu. Sonra o yine 8 yaşlarındayken abisi gözünün önünde boğazımı sıkıp beni duvara yaslayıp havaya kaldırmıştı vs
Yatılı okula versek daha kötü olmaz mı ki
Korkmuş kız ama bunlardan olacağını sanmam.
Yatılı okulu yumuşak bir dille teklif edin bakalım ne cevap verecek?
Bence bunlardan olabilir çünkü çocukların bu tür olaylarla başa xikmasi daha zor oluyo. Su anki yaşında olsaydı evet bunlardan olmuyo derdim ama o zamanlar daha çok küçüktü 7.5 yaşındaydı ve babasının ölüm ve yaralanma, abisinin tutklanma riski vardı. Büyük ihtimalle bunlardan dolayı
Zor bir hayat, peki spora falan ilgisi var mı?
Tiyatro veya
Spora gidiyordu biraktirdik biz zorla sonra tekrad yazdırmak için nkrmalde istemiyordu bırakmak. Biz biraktirinca 6 ay falan bıraktı sonra yazdirinxa gitmek istemedi
Keşke bıraktırmasaydınız değişiklik olurdu çocuk için. Niyeti varsa yine verin bir şekilde bunun kafasının dağılması ilgisinin başka alanlara kayması lazım.
Aklından suç uyuşturu cinsellik çıkmalı.
Bunlar nasıl bunun aklında neden yer etmiş İlginç bir durum.
Haberiniz yok belki bu çocuk tacize falan uğramasın?
Bilmiyorum ki bir kere eve aglayarak gelmişti o günden beridir dahada azitti ama ne oldugunu anlatmadk asla
Bence bu kızın başından kötü bir olay geçmiş. Kendi haline bırakın belki anlatır. ya da yakın arkadaşı varsa bir sorun belki ona anlatmıştır. Peki o gün nerden geldi hatırlıyormusun?
esenlerde bir kütüphaneye gitmesi gerekiyordu biz izin vermedik okuldan kacmis. Eve geldiğinde ağlıyordu. Edenlerden geliyordu yani
Emin olma şansımız tabiki yok ama sanki kötü bir şeyler olmuş. Kütüphane diye bence başka bir yere gitmiş
Geldiğinde kan vardı üstünde. Kavga ettim dedi ama büyük ihtimalle kavga etti cidden
İnşallah sadece kavga etmiştir. Tek çocukmu? Sizle babasıyla arası nasıl
Babaiyla arası yok ama kavga olduğunu da sanmıyorum. Kıyafetlerinin belli bir bölümü yirtikti ve sadece o bölgesinde kan vardı. Üstünde de beyaz şeyler vardı. Benim onu öyle görünce aklım gitti. Ağlıyordu direkt duşa gitti. defalarca anlatmasını istedim kavga dedi ama kavga değildi bence. Anlatmiyo ama sorun orada. 3 kardeşler bir wbisi birde erkek kardeşi var
Su an düşününce fark ettim kavga değildi o
Benim fikrim: internetten ya da okuldan tanıştığı biriyle buluştu. Başınada istemediği bir olay geldi.
Haliyle kimseye anlatamadı ve bu durum yüzünden insanlardan nefret etmeye başladı
Olabilir. Zaten son zamanlarda sürekli intten tanıştığım biriyle bulussam başıma bir şey gelir mi diyordu bize 1 hafta vs sonra eve bu halde geldi
Üzüldüm inan, kötü bir durum. Keşke anlatsada şikayetçi olsanız başkalarının başı yanmaz ve o çocuğu hak ettiği cezayı alır
Keşke anlatsa ama olmuyo zorlamak ta istemiyorum çünkü zorlamak daha kötü eder
zorlarsan daha çok kaçar. kendi haline bırak zor ama belki anlatır
Anladım teşekkür ederim
İlaç kullansın hemde psikolog destek alsın tam suçu meğilli yaşta dikkat edin
İtkopuk olur o sonu Ankara otoban
Ankara otoban niye. Cidden anlamadığımdan soruyorum
Bekliyo ya hanfendiler müşteri o hesap
Bu yüzden babası sevmiyo zaten. yollu
İçinde var demekki
Hayır birde diyor ki babam severken ben böyle değildim. İstediğim tek şey sevgi nolur verin yemin ederim böyle olmaz
Aynen canım kesin öyledir dedim bende
Bence psikiyatri
Gerçek yaşını soyle
Tek çözümü var kızını, i sosyallestiein yoksa beter olur
45 yaşındayım
Sosyalleşmiyo
45 yaşındaki de sosyallessin kendisi
Ben 45 yasindaykm
Kız 16
Özele gelsene
Sen destek olursan sosyallesir