16 aylık kızım var ve ağlamadığı dakika yok?

Onunla oyunlar oynuyoruz parka gidiyoruz sürekli aktivite yapıyoruz ama aşırı huysuz yemek hazırlıyorum ağlıyor yiyorum ağlıyor ev temizliyorum ağlıyor afedersiz tuvalete gidiyorum ağlıyor eşimle sürekli kavga halindeyiz çok ağlıyor diye kızıyor bende kızma bebek o diyorum ama yok gerçekten çok fazla ağlıyor evet diş çıkarıyor ama bu hep böyleydi hep ağlayan bi çocuk kucaktan insin ağlar koltukta otururken kucak ister kendi isteğiyle yere iner gene ağlar yani benim kendime ayıracağımı özel bi zamanım yok eşim de ilişki istiyor ama günün sonuna kadar bütün enerjim sıfırlanıyor ve beynim kazan gibi oluyor ne bi temas ne konuşma hiç bişey istemiyorum kendimle kalmak istiyorum ve bunun kavgası da oluyor uyuyunca evin işini yapıyorum 1 saatte uyanıyor zaten gündüz 1 saat içinde ne yapılabilir ki en son patladım kızıma kızdım beni sinir hastası ettin yeter artık niye ağlıyosun diye çocuğa asla demediğim yapmadığım şeyler ama o noktaya geldiysem kolay gelmemişimdir. Ne yapmam lazım çocuğu böyle olan var mı nasıl yok izliyorsunuz
16 aylık kızım var ve ağlamadığı dakika yok?