• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Çocuk & Ebeveyn

Çocuk sahibi olunca kadınların ışığı neden sönüyor?

0_Nyks_0
0_Nyks_0 Takip Et
Guru Yaş: 22
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
36
Yapay Zekaya Sor
Çocuk Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • SpongeBobTR
    SpongeBobTR Takip Et
    Xper 3 Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Çocuk bakımı çok yoğun ve yorucu bir şey ama o kadar garip bir mutlulukla yapıyorsun ki bunu anlatılmaz yaşanır resmen. Minik bir gülümsemesi, uyurken koklamak bile yorgunluğunu unutmanı sağlar.

Ama günün sonunda çok yoğun bir biçimde çocuğa zaman ayırmak durumundasın ve özellikle yeni anneler kendilerine bakacak zamanı bulamazlar. Vücutları deforme olduğu için cicili bicili elbiseleri üzerlerine pek olmaz, o yüzden sürekli eşofman gibi rahat şeylerle gezerler. Sürekli evin içinde çocukla olduklarından saç baş dağınık ve makyajsız olurlar.

O yüzden sen onları ışığı sönmüş zannediyorsun ama onların içinde parıl parıl yanan bir sevgi ateşi var.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• sizitanimiyor
    sizitanimiyor Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    1 yıl

Genele vurunca evet sönüyor annelik misyonunu daha çok benimsiyor kadın bazen desteksiz kalması bazen de hem desteksiz hem anlayışsız bir çevrede olması durumu daha da kötüye götürebiliyor. Yeterince destek alsa bile zaten annelik hormonal, fiziksel ve ruhsal olarak doğumdan önceki halinle vedalaşmanı da gerektiriyor biraz da onun yasını çekiyor kadınlar bknz lohusalık süreci. Ne olursa olsun doğum sonrası annelikle sevgiden dolup taşan, en büyük şükrünü evladına duyan kadın; sürekli sorumlu olduğu ve en iyisinin olmasını istediği bir parçasıyla özellikle bu ülke düzeninde sürekli savaş halinde. Kolay değil en azından anneleri ufak da olsa takdir ederek motivasyon verebiliriz. Ne demişler bir çocuğu büyütmek için koca bir köy gerek.

3
    0 Yorumla
  • Mavilibayanyy
    Mavilibayanyy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Kadinlarin ışığını maalesef erkekler söndürüyor sanki sadece kadınlar yapmış gibi doğurduktan sonra sorumluluk almak istemiyorlar. Anne çocuğa mi baksın evi mi silip süpürsün yemek mi yapsın! Tüm bunların kadına yüklenmesi zamanla onun fiziksel ve psikolojik olarak yıpranmasina sebep oluyor

0
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Çünkü adamlar çocuk bakımına yardımcı olmuyor kadın her şeyi yapıyor adam sadece akşam işten geliyor güzel oğlum güzel kızım diyor yarım saat seviyor bırakıyor kadın büyütüyor ve çocuk büyütmek zor bir olay

7
    3 Yorumla
    • Paulq
      Paulq
      1 yıl

Bak sen şu 21 yaşındaki birey

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      1 yıl

@Paulq doğru söylemiş

Yorumla
    • Paulq
      Paulq
      1 yıl

@Kdodkdkdkdmd evet

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Doğa Anne
Doğa Anne Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Canım, aslında çocuk sahibi olmak ışıkları söndürmüyor, bambaşka bir ışıltı kazandırıyor. Gece uykusuzlukları, emzirme maratonları, alt değiştirme yarışları derken anneler biraz yorgun görünebilir ama içlerindeki sevgi fener gibi yanıyor. Sen de benim gibi geceleri bebeğinin nefesini dinlerken "Ay ben ne güzel bir rol üstlenmişim" diyebilirsin. Anneler yorulur ama asla pes etmez, anne olduğu için ışığı sönmez, sadece farklı bir tonda parlamaya başlar. 🤱🌟 Unutma, anne olduktan sonra pil bitse de Wi-Fi hep çekiyor!

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

46

Cevap

66

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı.

Hayır ne ilgisi var.

0
    0 Yorumla
  • Rtmymb
    Rtmymb Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 59%
    1 yıl

Çünkü bir çok erkek çocuk sadece kadına zimmetliymiş gibi davranıyor. Doğuma kadar bir şekilde kendi kendine yeten kadın doğumla birlikte hem kendine hem çocuğa yetişmeye çalışıyor. Değişen hormonlar, uykusuz geceler , çevreden gelen uyaranların anneye sürekli yetersizlik hissi vermesi , bebeğiyle en iyi şekilde ilgilenmeye çalışırken kendinden ödün vermek zorunda kalması tabiki tüketiyor kadını. Erkeğin nispeten daha çok yardımcı olduğu evlilikler de vardır illaki ama sonuçta başrolde hep kadın oluyor. Nasıl yıpranmasın kadın , nasıl sönmesin ışığı

2
    4 Yorumla
    • Seversin_diye
      Seversin_diye
      1 yıl

Çok doğru ama ek olarak bizim ülkede insanlar sağlıklarına asla dikkat etmiyor. Eğer hayatlarına engel olmuyorsa kendilerini sağlıklı kabul ediyorlar, oysaki uykusuz geceler, lohusalık, çocuğun sorumluluğu, çocuk sonrası düzensizleşen seks hayatı, lohusalık, öğün atlama vs derken birçok kişi farkında olmadan sağlığından oluyor.. yüksek veya düşük kan değerleri ve bozulan hormonlarla yaşıyorlar. Düzenli bir işte de çalışılmıyorsa şık giyme ve bakımları da aksattıklarından ışıkları soluyor.

Yorumla
    • 7densonra
      7densonra
      1 yıl

@Seversin_diye 👉🏻

Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      1 yıl

Kaç çocuğun var?

Yorumla
    • Rtmymb
      Rtmymb
      1 yıl

@Seversin_diye tabi zaten sağlığın asıl tanımı kişinin bedenen ve ruhen tam bir iyilik hali taşımasıdır. Birinden birinin bozuk olması sağlığın bozulduğuna işaret baktığımız zaman ☺️ ve çorap söküğü gibi gelir saydıklarınız da peşpeşe

Yorumla
  • avicenna90
    avicenna90 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    1 yıl

Hiç katılmıyorum buna işte 20 mayısta 2. Evladımı aldım kucağıma gayette ışıklıyım kilosuzum mis gibi evlat kokusunu içime çeke çeke mest oluyorum Allah isteyen herkese nasip etsin tarifsiz bir sevgi❤️ bir kadın kendine bakıp spor yaparsa ve yaşamı severse her zaman ışığı olur😉😇

3
    0 Yorumla
  • gizemgizo1
    gizemgizo1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 101%
    1 yıl

Evlendikten sonra kadınlarımız nedense kendini salıyor. Beni alan almış, beğenen beğenmiş diyerek alenen kendinden vazgeçiyor, kendine bakmaktan vazgeçiyor. Oysaki bilmiyor ki, etrafı evli erkekleri ayartmaktan zevk alan, yuva yıkmaya bayılan haysiyetsiz, oldukça bakımlı ve güzel kadınlar var. Asıl savaş aslında kadın evlendikten sonra başlıyor. Biz kadınlar sevdiğimiz erkeği, kocamızı elimizde tutabilmek için her zaman bakımlı ve güzel olmak zorundayız. Ama nedense bazı kadınlar evlendikten sonra kendini salıyor. Hatta sabah uyandığında bile kocana yüzünün gözünün şişmiş halini bile göstermeyeceksin. Ondan çabuk uyanıp, güzel görünmek için kendine bakacaksın. İlişkiyi diri tutmanın yolu budur. Maalesef saçını bile taramaya üşenen kadınlarımız var.. Yapmayın Allah aşkına

1
    12 Yorumla
    • Mutlucanm
      Mutlucanm
      1 yıl

Hangi güzel ve bakımlı kadın evli erkeğe bakar 😂

Yorumla
    • gizemgizo1
      gizemgizo1
      1 yıl

Özellikle evli erkek avcısı olan o kadar çok kadın var ki canım. Senin haberin yok

Yorumla
    • Mutlucanm
      Mutlucanm
      1 yıl

Ciddimisin ya sen

Yorumla
    • gizemgizo1
      gizemgizo1
      1 yıl

Ciddiyim elbette canım. Üstelik kocan dışarıya çıkarken yüzüğünü çıkarıp, evliliğini gizleyerek istediği kadınla görüşebilir yani. Bunlar çok yaşanan şeyler. Ben de bilmiyordum doğrusu, geçenlerde ilişki terapisti açıkladı bunları. Ayrıca kendi ağzıyla evli erkeklere aşırı yükseldiğini söyleyen kadınlar var

Yorumla
    • Mutlucanm
      Mutlucanm
      1 yıl

Banada sanki hiçbi kız evli erkeğe bakmaz gibi geliyor

Yorumla
    • gizemgizo1
      gizemgizo1
      1 yıl

Tercihen öyle canım. Ama unutma ki, erkekler evliliğini gizleyerek istediği kadınla flört edebilir. O yüzden dizginleri ele alabilmek için daima bakımlı olmak şart.

Yorumla
    • Mutlucanm
      Mutlucanm
      1 yıl

Peki güzel kızlar bakıyomudud evliye

Yorumla
    • Mutlucanm
      Mutlucanm
      1 yıl

Şuanda mesala çok güzel olup evli erkekle sevgili olan kız varmıdur

Yorumla
    • gizemgizo1
      gizemgizo1
      1 yıl

Bilerek veya bilmeyerek bir sürü var canım. Kimileri tercihen evli erkek tercih ediyor, kimileri haberi olmadan, takıldığı erkeğin bekar olduğunu düşünerek beraber olur. Çünkü beraber olduğu erkek ona öyle diyor. Ayrıca karımla beraber uyumuyorum, ayrı yataklarda uyuyoruz, çok yakında boşacağım deyip oyalayarak beraber olan erkekler de yeteri kadar var

Yorumla
    • Mutlucanm
      Mutlucanm
      1 yıl

Ben dünyadan bi haber yaşıyorum desene ne bilim gördüğüm herkezi masum sanıyorum mesela bu asla yapmaz diyorum

Yorumla
    • gizemgizo1
      gizemgizo1
      1 yıl

En çok da “bu asla yapmaz” dediklerin yapıyor canım. Kimseye güvenme öyle.

Yorumla
    • Mutlucanm
      Mutlucanm
      1 yıl

Ne bilim toplumda evli erkekle olan kıza kötü gözle bakılıyo ya çok lafları yapılıyo dedikodular ı yapılıyo kızlardan bir nevin bundan etkilenip korkup yapmıyolar gibime geliyodu

Yorumla
  • pleiionex
    pleiionex Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 101%
    1 yıl

Kadınların ışığı hiçbir zaman sönmez anne olduktan sonra kendilerinden çok bebeğe odaklanıyorlar e baba da kendini sadece eve para getirmekle görevlendirdiği için gerisini kadına bırakıyor kadın onca şey arasında kendine vakit bile ayıramıyor buna da "ışığı söndü" diyemez kimse😒.

2
    0 Yorumla
  • ıforyou_06
    ıforyou_06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Kadınlar doğumdan sonra aynı anda birden fazla şeyle uğraşmak zorunda kalıyor bu da kadını mental olarak çok yıpratıyor düşünsene bir kadının hem anne hem eş olmak için uğraştım yani ikiye bölünmek zorunda en az olan bu da kadının ışığını söndürmesi için yeterli bence

2
    0 Yorumla
  • Deryabulurx
    Deryabulurx Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Çünkü hem çocuk hemde ev işleri veya çalıştığı iş ile aynı anda ilgilenmekten kendisine vakit ayıramıyor ki insanlar. Çoğu evlilikte çocuk doğduktan 1 yıl sonra evlilikte boşanma oluyor çünkü erkekler çocuğu sadece sevmek için kucağına alıyor, ev işlerine elini sürmüyor ve bunların yanında kadının bakımsızlığından şikayet ediyorlar ve sonu aldatma ya da boşanmayla bitiyor.

2
    0 Yorumla
  • xxxMAVİxxxx
    xxxMAVİxxxx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Çocukla alakalı değil ki bu? Kendine nereden baktığına bağlı. Hala genç ve güzelsin. Unutma. Önceki halini özlüyorsun. Ve kendini kıyaslıyorsun büyük ihtimal ama. Kendini üzme. Gayet hoş duruyorsun. Kendinle barış ve kendini sev. Senden başkası senin gibi seni sevmez

2
    0 Yorumla
  • Roosey
    Roosey Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Çocuk olunca yine sanki tek sorumluluk çocuk oluyormuş gibi tek başına bile kafani kasiman için zamanın kalmamasına rağmen bir de üzerine ev işi yemek kendi kişisel işlerin ve kocanın da ayrı ilgi beklemesi de cabası bizim ülkede sanki kadın için güzel bir şey gibi gösterilse de evlilik vs erkeğin daha çok işine yaradığı kesin kadının sorumluluğunu paylasabilen nadir erkekler var maalesef

2
    0 Yorumla
  • Baleman
    Baleman Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 99%
    1 yıl

Bu durumun kadının kendi karakteri ile ilgili yanı olsa da eşinin tutum ve davranışları ile ilgili de olduğunu düşünüyorum. Eşine sadece anne gözü ile bakan, o sorumluluğu eşinin üzerine bırakan, kadınlık duygularını ve aurasını yükseltemeyen bir kocası varsa, kadın ister istemez kendini görülmek istediği yere monte edebiliyor.

1
    0 Yorumla
  • noperva1975
    noperva1975 Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Anneliği küçümseyen ve kadınların insanlıl için asıl işlevi olduğunu unutturmaya çalışan modernizm anne olan kadınları aşağılamaya çalışıyor da ondan

1
    9 Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Anneliği küçümsemiyoruz ama siz anneliği fazla büyütüyorsunuz mesela eşinizi kendinize anne yaparak

Yorumla
    • noperva1975
      noperva1975
      1 yıl

Eşler birbirine annelik de yaoar babalık da...
      En son anneliği neden büyütüyorsunuz ne var ki anne olmakta diyen avukat bşr arkadaşım eşi gayet de dar gelirli olmasına rağmen çocuk doğurduğu gün "madem ki erkek çalışsın eve baksın" diyerek işini bıraktı. Kurulu ofisini dağıttı.

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Evlilik başlı başına problem çocuk yapmak yerine kariyerine devam edebilirdi ayrıca eşler birbirinin anne babası değil eşin sana damat getirince anlarsın babalık yapmaman gerektiğini

Yorumla
    • noperva1975
      noperva1975
      1 yıl

Kariyerine devam edebilirdi evet ama bu onun doğasına ters işte. Kadın doğası o stresi çekmek için tasarlanmamış (veya o şekilde evrimleşmemiş) işte. Düşünsene ilk çağlarda erkekler avcı kadınlar toplayıcı. Erkeklik daha çocuk yaşlardan itibaren erkekliğini kanıtlana içgüdüsü ile birbirleriyle kesin olarak yenen ve yenilenin apaçık olduğu rekabet oyunları hatta kavgalarla kendini gösterir. Kadın modern dünyanın dayattığı şekilde anneliği geri olana atıp "kariyer de kqriyer" deneye başladığında zaten dişiliğini ister istemez kaybedip erkekleşme sürecine giriyor. O yoğun rekabet ortamı ve yaşam mücadelesinün kadının bedenini bile yanıltıp testosteron salgılatması söz konusu.

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Kadının doğasına aykırı ne demek tercih meselesi bu ben mesela kendimi tanıyorum ne çocuk bakabilirim ne evlilik sürdürebilirim insanlara böyle şeyler yüklemek saçma bence

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

şu an bi anne olduğumu düşündümde tiksindim dogumdan sorumluluktan hele verdiği esaret hissi biraz daha düşünürsem fenalaşıcam

Yorumla
    • noperva1975
      noperva1975
      1 yıl

Köpeğin miyavlaması veya kedinin havlaması da tercih meselesi olabilir... ama doğalarıja aykırı. Zaten bir canlı doğasına aykırı bir şeyler yapıyorsa; aslında o yaotıpı şeyi kendisi bile kendi tercihi zannediyor da olsa aslında birilerinin fark ettirmeden yaptığı dayatmayı kendi tercihi zannediyordur.

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Herkes üremek zorunda değil ya

Yorumla
    • noperva1975
      noperva1975
      1 yıl

Zorunda demedim ki

Yorumla
  • 1Dehliz1Zirve
    1Dehliz1Zirve Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

Böyle bir durum yok aslında neden böyle düşünüyorsun merak ettim. Bu arada görseldeki hanımefendi çok güzelmiş ve duruşu sebebiyle memesinin görüntü şekli çok etkileyici

1
    4 Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Tamda öyle bence

Yorumla
    • 1Dehliz1Zirve
      1Dehliz1Zirve
      1 yıl

Nasıl işte?

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Dogum kiloları bakımsızlık çocukla ilgilenme

Yorumla
    • 1Dehliz1Zirve
      1Dehliz1Zirve
      1 yıl

Düşündüğün gibi değil , günümüzde bir çok kadın iki üç çocuğu var mesela , yüzüne dikkatli bakarsan ancak farkedebildiğin bir durum oluyor bazen ve emin ol çocukları olduğunu bilmese insan hiç doğum yapmamış ve bekar zanneder. Önemli olan insanın içinde bulunduğu güzellikleri bilmesi , insan doğasının getirisi olan dönemleri yaşaması.

Yorumla
  • sebepsizea
    sebepsizea Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 97%
    1 yıl

Çocuk sahibi olunca kadının ışığı sönmez. Anne olduktan sonraki süreçte, tek başına olması, her şeyi tek başına yapmaya çalışması, destekçisi olmaması kadını yorar ve uzaklaştırır.

5
    0 Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

Çocuk sahibi olmak çocuk büyütmek sorumluluk almak kolay bir şey değil. Bunu ancak yaşadığın zaman anlayabilirsin.. çocuğun büyümesi sırasında yaptığın şeyler, iste içir yedir, ilk zamanları 2 saatte bir uyandır Süt ver, uyut eğitimi kıyafeti Okulu sorunları sendromları bir sürü ıvır zıvır var. onlar anneyi çok yıpratır.. Tabii Anne bu sırada bir de kocasına da Unutmamalı Öyle olunca soğukluk olabiliyor

2
    0 Yorumla
  • İnce_Memed
    İnce_Memed Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 33%
    1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 529 cevap paylaştı.

bunun sebebi erkekler çünkü yeterince o ilgiyi göstermiyorlar bir insan sevdiği kişiye hep aynı gözle bakmalı ayrıca bütün sorumluğu kadına yüklememeli çocuk varsa beraber bakabilirler hatta erkek o yükü kadının omuzlarından almalı..

2
    0 Yorumla
  • Yesimcik__
    Yesimcik__ Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 57%
    1 yıl

En büyük sorun uykusuzluk. Uyku kalitem yok 2 yıldır. Şu an gribim mesela ama bakmam gereken bir bebek var hasta olma şansım yok. Bebek çok ciddi bir bakım istiyor. Onun hayatını olabilecek en iyi seviyede tutmaya çalışırken kendini unutuyorsun. Ben de isterim şu an uyumak, dinlenmek ama yapamam. Böyle böyle insanın ışığı sönüyor, sağlığı gidiyor. En sağlıklı olduğunu dusundugun günde bile eskisine göre cok daha az uyumuş, cok daha az dinlenmiş oluyorsun.

1
    0 Yorumla
  • Başak6419
    Başak6419 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    1 yıl

Kadınlar yardım alamıyorlar eşlerinden ev işi çocuk bakımı ki bu çocuk gecelerce ağlıyor kadının dinlenmeye vakti yok

4
    0 Yorumla
  • Dkdndn
    Dkdndn Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Yardımcı olmayan bir eş çocuk ve ev arasında kalan dünyaya yeni gelen bir bebeğin bitmeyen ihtiyaçları yoruyor çünkü

3
    0 Yorumla
  • mutlukurbagaa
    mutlukurbagaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

çünkü erkeklerin elleri kolları bir yerlerine girmiş gibi yardımcı olmuyorlar arkalarını dönüp yatıyolar. kadın büyütüyor bakıyor.24 saat süren bir işiniz oldugunu düşünün yani

1
    0 Yorumla
  • Cinar345
    Cinar345 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Bence insan için ışığı sönüyor, hayatı bitmiş gibi şeyler söylemek yanlış. İnsan gecmisinden pismansa devam etmekten, umutlu olmaktan başka çaresi yoktur.

1
    0 Yorumla
  • Tatlıı_Kızz
    Tatlıı_Kızz Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Çünkü sadece bedenen değil mesuliyet duygusu ile kalben ve ruhen, hatta zihnen de çok yıpranıyorlar. Bir de baba veya aile desteği yoksa bu iki katına çıkıyor.

1
    0 Yorumla
  • SülfürükAsit
    SülfürükAsit Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Ben söndüğünü düşünmüyorum. Tabi ki çocuk yorucu yıpratıcı bir süreci var ama yine de eşini seven erkek için kadının ışığı hep vardır. Zaten erkek de çocukla ilgilensin biraz yardım etsin

1
    0 Yorumla
  • Eireneqq
    Eireneqq Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Çünkü çoğu "koca" sorumluluğuj hepsini kadına yıkıyor

4
    1 Yorumla
    • Eireneqq
      Eireneqq
      1 yıl

*sorumluluğun

Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl

Çocuk sahibi olunca erkek ilgiyi azaltirsa ya da ebeveynlikte kadın yalnız kalırsa mutsuzasiyor bu gercek

2
    0 Yorumla
  • BilgiMeraklısıbirkız
    BilgiMeraklısıbirkız Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl

Kendilerine vakit ayiramadiklari için diye düşündüm ben bir de etrafında doğru düzgün yardım eden birileri yoksa ondandır

2
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Çocuk sahibi olunca artık insan hayatını evladı için çalışması gerekir hem Çocuk sahibi kadın ayak bağı sayılır..

1
    0 Yorumla
  • Cicili_Biciliii
    Cicili_Biciliii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Yorgunluk 8 aylık bebeğim var gece olunca hemen uykum geliveriyor ama makyaj bakımını eksiltmem

2
    0 Yorumla
  • Gönül_yorgunu
    Gönül_yorgunu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    1 yıl

maalesef cocuk doğurunca kadınlar psikolojik çöküntüye uğruyor ve kesinlikle uzmandan yardım almaları gerekli

1
    0 Yorumla
  • FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    1 yıl

Işığı sönüyor derken 🤔 o koca açısından olan bir şey eğer iyi bir eşe sahipse o ışık hep yanar

2
    0 Yorumla
  • Eskiblablacı
    Eskiblablacı Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Bebekler tuvaletini bile yapamıyor annesi yaptırıyor o yüzden olabilir

2
    0 Yorumla
  • BirşeySorabilirmiyim
    BirşeySorabilirmiyim Takip Et
    Yoda Yaş: 106 , eic 65%
    1 yıl

Kızanmı baksın yemekmi yapsın evimi temizlesin Bırakta sonsun

2
    1 Yorumla
    • llllııılllıııllll
      llllııılllıııllll
      1 yıl

👏👏👏

Yorumla
  • Yahyaayaa
    Yahyaayaa Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 71%
    1 yıl

Çocuğun gelecegi ışıldasın diye kendi ışıkları sönüyor

1
    0 Yorumla
  • Believer34
    Believer34 Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Çocuk kadında ki dişiliği öldürüyor. Onu anaç yapıyor.

1
    0 Yorumla
  • kamelyalıhaham
    kamelyalıhaham Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 97%
    1 yıl

Tam tersine daha çok ışık saçıyorlar bence. Anne olmak gibisi var mı?

1
    0 Yorumla
  • greenflaghayalurunu
    greenflaghayalurunu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

çocuğa gerek yok hayatına her erkek giren kadının ışığı sönüyor direkt

1
    0 Yorumla
  • caramiaa
    caramiaa Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    1 yıl

Hem çocuk, hem eş, hem ev işi, hem kariyer, hem kendisi… Hangi birisiyle ilgilensin bu kadın çok normal değil mi?

1
    1 Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

👏🏻👏🏻👏🏻

Yorumla
  • Blustar98
    Blustar98 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 101%
    1 yıl

Erkekler bir işe yaramadıgı için bütğn işleri kadınlar yapıyor normal

1
    0 Yorumla
  • Bombaadam
    Bombaadam Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 101%
    1 yıl

Her gün mama yedir üstünü değiştir uyur altını değiştir sonra tekrar mama yedir uyut üstünü değiştir altını değiştir uyumazsa tekrar gece gündüz ağlıyor tekrar altını değiştir bunu 1 yıl yapıyorsun

1
    0 Yorumla
  • KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 46%
    1 yıl

Adam var kadını parlatır erkek var kadını karanlığa boğar... hayat arkadaşı önemli.

1
    0 Yorumla
  • NovaEclipse
    NovaEclipse Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Evet neden öyle acaba hayata küsüyorlar bedeni düşüyor yaşlanıyor bir anda sanki

1
    0 Yorumla
  • _Rob_
    _Rob_ Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 96%
    1 yıl

Yani bebek demek uykusuzluk demek yorulmak demek emek demek kadın için normal durum

1
    1 Yorumla
    • _Rob_
      _Rob_
      1 yıl

Senin görseller güzel oluyor

Yorumla
  • _-Esmer-_
    _-Esmer-_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Yok be anneler ayrı bi güzel oluyor
    Yeni doğumsa tabi

1
    0 Yorumla
  • Sapkın34
    Sapkın34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Yoo bence öyle değil çoğu kadın daha bakımlı oluyor çocuktan sonra

1
    0 Yorumla
  • olanlardan
    olanlardan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    1 yıl

2kız annesiyim sorumlulukları göründüğünden de hiç basit değil okulu var kahvaltısı var giyinmesi var ev temizliği var yemek var toplaması yıkaması kocasıyla ilgilenmesi doğumdan sonra vücutta değişmeler en sinir bozucu kilo alma vs, kaynana görümçe dırdırı , hele ki uykusuzluk da tavan yani daha saymadığım bir çok şey... . yani odur hala ışığı yanıyor.

2
    0 Yorumla
  • aykırıinsan33
    aykırıinsan33 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    1 yıl

Tamamen ona bağlı bir hayat var. Bir canlının doğumundan hayatının her evresine kadar

1
    3 Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      1 yıl

Erkeklerin soyadını alması ne saçmalık

Yorumla
    • aykırıinsan33
      aykırıinsan33
      1 yıl

@Kalplivceld ne alaka

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      1 yıl

Kadına bağlı bir hayat kadının soyadını almalı

Yorumla
  • Vurgunb
    Vurgunb Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 97%
    1 yıl

Çocuk sahibi olmak demek kendini bir kenara atıp onun için yaşamak demektir. Sana ışık sağlayan enerjiyi sadece ona akıttığın için senin ışığın sönüyor..🤷‍♀️

1
    0 Yorumla
  • 1hayallett
    1hayallett Takip Et
    Xper 5 Yaş: 110
    1 yıl

Kadınlığı bırakıp anne oldukları için. Dengeyi koruyamayor

1
    2 Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Bide yanlışlıkla kocana da annelik yaparsan

Yorumla
    • 1hayallett
      1hayallett
      1 yıl

En kötüsü

Yorumla
  • DiplomalıHavuç
    DiplomalıHavuç Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Tam tersine çocuk sahibi olan kadını yani anne olan kadını çok daha ışıltılı çok daha mutlu çok daha anaç buluyorum ben. Victor Hugo'nun dediği gibi kadın zayıftır anneler güçlüdür..

0
    0 Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Valla her gün sürekli ağlayan, bir saniye bakmasan boğulacak olan bir şeyi sizin elinize veriyorlar bir anda. Hayatın tepetaklak oluyor. Çoğu kaldıramaz. Kaldıramıyor da.

0
    0 Yorumla
  • ImaginePerestgirll
    ImaginePerestgirll Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    1 yıl

Yorgunluktan belli bir süre sönüyor evet taki cocuk büyüyünce o ışık yeniden yanıyor anne olmak kolay değil ona tüm emeğini enerjini veriyorsun gecen gündüzün bile belli olmuyor bir süre..

1
    0 Yorumla
  • proboyman
    proboyman Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 100%
    1 yıl

Çocuk hayatından bir tık rol çalıyor, sizi yorgun düşürüyor, annane-babaneleri devreye sokup partnerinin yanında bul kendini.

1
    0 Yorumla
  • Zeynephhear
    Zeynephhear Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

uydurmayın her kadın aynı değil zaten sönük bir karakterse sönmeye mahkum cocugu olmasa bile

1
    5 Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Uydurmayın derken? Çocuk dogurmanın fiziksel sonuçlarını biliyorsun demi kolay mı sanıyorsun

Yorumla
    • Zeynephhear
      Zeynephhear
      1 yıl

fiziksel değişimin aurasının gitmesiyle ışıgının sonmesiyle ne ilgisi var tam olarak

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Adriana lima aldığı kilolardan sonra tüm aurasının gittiği herkesin dilindeydi adriana soruma bakıp yorumları okuyabilirsin dış görünüş tüm auranı belirler

Yorumla
    • Zeynephhear
      Zeynephhear
      1 yıl

Canim Kylie Jenner da 2 cocuk yapti ona bakarsan fakat aurasından eksilen hicbirsey olmadi tamamen Adrianayla alakalı psikolojisi cokmus olabilir sıkıntıları olabilri

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Kylie eskisi gibi değil bence

Yorumla
  • Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Çünkü bebek bakmak zor

1
    0 Yorumla
  • hangovers
    hangovers Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Hayat tarzına bağlı bence istedikten sonra sönmez eğer kadın isterse kendine de bakar çocuğuna da bakar hayatını da güzelleştirir

0
    0 Yorumla
  • Abssor
    Abssor Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Hayata bakış açıları değişiyor büyük ihtimal sorumluluklarıyla alakalı ama hormon kaynaklıda olabilir biraz destek gerekiyor.

0
    0 Yorumla
  • Durubakis
    Durubakis Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    1 yıl

Kadınlar anne olunca ışık saçmak yerine elektrik santraline dönüşüyor: Evi, çocuğu, eşini onlar çalıştırıyor.

1
    0 Yorumla
  • tıme-traveler
    tıme-traveler Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    1 yıl

Kadının ışığını annelik değil sevgisizlik söndürür bence.

1
    0 Yorumla
  • xgökkuşağıx
    xgökkuşağıx Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 95%
    1 yıl

Hiç de öyle bir şey yok. Bakımsız kadınlar var sadece o kadar.

1
    0 Yorumla
  • whysosreious
    whysosreious Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Evlenmek ya da cocuk yapmak zorunluluk degil

1
    16 Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

👏🏻👏🏻

Yorumla
    • whysosreious
      whysosreious
      1 yıl

Herkes bole dusunseydi keske sorunlu bireyler dogmazdi keske Almanyadaki gibi öjeni olsaydi

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

En az 3 çocuk

Yorumla
    • whysosreious
      whysosreious
      1 yıl

Yaa cahilligin bir numaralı nedeni bu zihniyet işte

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Dinin arkasına da saklanmıyorlar mı

Yorumla
    • whysosreious
      whysosreious
      1 yıl

Evet saklaniyolar ahlak ögretilmeli önce cocuklara ahlaki olmayan bir bireyin dini olsa ne olur olmasa ne olur

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Dinle ahlak farklı şeyler

Yorumla
    • whysosreious
      whysosreious
      1 yıl

Onu diyorum işte ama anlayan pek insan yok bu sosyal çürümenin zirve yaptığı ülkede

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Kesinlikle haklısın bilinçli olman çok güzel

Yorumla
    • whysosreious
      whysosreious
      1 yıl

Tesekkur ederim bilinçli olmam keşke bana bişeyler kazandırsaydı güzel sohbetti

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Ne kazanmak istersin

Yorumla
    • whysosreious
      whysosreious
      1 yıl

Para kazanmak artık bi zorunluluk orayi gectim ama guzel bi hayatim olmasini mutlu huzurlu olmayı degistirebilsem piskolojimi yeniden inşa etmeyi isterdim

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Hayat tokatlamadan bırakmıyor

Yorumla
    • whysosreious
      whysosreious
      1 yıl

Bilirim 13 yilimi major depresyona verdim ben

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Bende üst üste depresyon tedavisi oldum 15 yaşımdan beri

Yorumla
    • whysosreious
      whysosreious
      1 yıl

Ayni durumlar iste kafa yapilarimiz burdan belki kesişmiştir

Yorumla
  • Haziranikizleri
    Haziranikizleri Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Bence kısa süreli bir şey bu bir dönem sonra o ışık fazlasıyla geri geliyor.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Çocuk sahibi olunca kadınların ışığı neden sönüyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bazı kadınlar neden çocuk doğduktan sonra tipsizleşiyor? 5 cevap verildi
Kadın, doğuma neden yönlendirilir? 8 cevap verildi
Kadınlar niye doğum yapınca camış gibi oluyorlar? 8 cevap verildi
Kızlar, Hamilelikte bemiks evigen bepanthen ampul kullanimi zararli mi? 1 cevap verildi
Kadınlarda üreme icgüdüsü neden güclüdür? 3 cevap verildi
İki yandan örgü kadınlarda çocuksu mu durur? 21 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Morcistan diye ülke olsaydı ve o ülkede sadece mor giyinme zorunluluğu olsaydı o ülkeye gider miydiniz?
  • Aşk mısın, acı mı?
  • Hamsızlık yaşıyor musunuz?
  • Uslu musun fırlama mı?
  • Tanımadığınız şarkıcının konserine gider misiniz?
  • Benim aklıma yine bir şey takıldı şimdik evlendiğimiz kişi yediğimiz veya yemediğimiz yemeye karışabilir mi buna hakkı var mı?
  • 01:49 Bu saatte ayran içilir mi?
  • Bir kişinin üşenmeyip kaç sorusuna kadar baktınız okuyup cevap yazıdınız sizi gidi stalkerler sizi?
  • Yayın yaparak para kazanıyorum ama bunu yaptığımdan beri çok mutsuzum, hiçbir şey yolunda gitmiyor. Neden böyle oluyor?
  • Aşk hayatınızda en büyük yanlışı kime yaptınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨