Hastalığım yüzünden çocuklarıma yeterince iyi bakamıyorum... Onlar için daha iyi bir hayat mümkün mü?

Merhaba,
Fibromiyalji hastasıyım ve sürekli ağrılar, yorgunluk, psikolojik dalgalanmalar yaşıyorum. Çocuklarımın hem fiziksel ihtiyaçlarına hem de duygusal ve sosyal gelişimlerine yeterince iyi şekilde destek olamıyorum. Bu durum içimi parçalıyor.
çocuklarım da ileride psikolojik sorunlar yaşasın, içe kapanık olsun ya da hayatla başa çıkmakta zorlanacak bireyler haline gelsinler istemem.

Benim en büyük isteğim, onların iyi bir eğitim almaları, sosyal yönden gelişmeleri ve sağlıklı bireyler olarak büyümeleri.
Bu nedenle, maddi durumu ve psikolojik altyapısı daha güçlü olan ailelerin, çocuklarıma geçici ya da kalıcı olarak daha iyi bir hayat sunup sunamayacağını düşünüyorum.

Bu konuda daha önce benzer bir şey düşünen, yaşayan ya da fikir verebilecek var mı? Çok zor bir karar ama belki de onların geleceği için en doğrusu bu olabilir...

Hastalığım yüzünden çocuklarıma yeterince iyi bakamıyorum... Onlar için daha iyi bir hayat mümkün mü?