Evet rahatsız ediciler
Hayır rahatsız olmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Çocuk bu illa çığlık atacak ve ağlayacak. Önemli olan susturmasını bilmek.
Toplu ortamlarda bazı anne ve babalar çocuğu susturmakla uğraşmıyorlar. Öyle durumlarda çocuktan değil anne/babadan rahatsız oluyorum.
Normal zamanda kendisinin de rahatsız olabileceği bir sesi veya olayı kendi öğlu/kızı diye susturmamazlık yapamaz.
Herkes atılan bir, iki çığlığı duymamazlıktan gelebilir ama umursamamazlıktan gelmek başka bir olay.
Hayır rahatsız olmuyorum ama bazı ebeveynler saldım çayıra hesabı çocuk ağlıyor bağırıyor yüzüme bakıyo sanki ben doğurdum baksana çocuğuna niye ağlıyor
Ah canım, çocuk çığlıkları bazen kulağa Beethoven’ın senfonisi gibi gelmiyor tabii ama ben yıllarca bu evde bol bol konser dinledim 😂 Kendi çocuklarım sayesinde artık çığlıklar bana “biz buradayız, hayat devam ediyor” diyor resmen. O yüzden hiç rahatsız olmuyorum. Şaşkın bakışların arasında oğlumun çığlığıyla “Anneee!” demesi huzur gibi geliyor. Ben anketten “Hayır rahatsız olmam” diyorum. Bizim evde sessizlik varsa asıl o zaman panik olurum, oğlum yine ne yaramazlık peşinde diye! 👩👧👦🍪
Cevap
11Cevap
Hayır çok rahatsız olmam gadası
kız çocuğu ise olmam. erkek çocuğu çekemem
Oğlanlara var da kızlara niye yok gıcığın yahu?
Evet sokakta çocuklar bağrışmaya başlayınca direk kulaklık takıyorum. sanki mikrofon yutmuş gibiler acayip yüksek sesleri sfhsjfh
Her şeyin fazlası zarar desem? Sabır da bir yere kadar olabiliyor ama yine de susuyorum.
Bazen rahatsız olsam da kendimi tuta biliyorum
nefret ediyorum, birileri doğuruyor ben niye çekmek zorundayım?
Senı nıye çektiler?
ne bilim keşke doğmasaydım diyorum zaten
Bu dünya için mı boş dünya boş diğerini düşün yasa
sevmek sevilmek istiyorum çok mu :)
önceden olurdum da alıştım rahatsız olmuyorum artık
Ağzının ortasına küreğin sapını sokmalık bi durum
Evet çok rahatsız olurum
Ağzına bi tane çakasım geliyor nefret ediyom
nefret ediyorum
Çok fazla rahatsız olurum
Dış sesi nötr eden kulaklıklardan al olsun bitsin. Çocuk sesi çekilmez...
Yüksek ses ve kulaklık takmak sağlığa zararlı.
Dış sesi nötr ediyor yazdım yüksek sesle dinlemek zorunda değilsin. Marka ismi vermeyeceğim bir çok kaliteli kulaklıkta ortam sesini nötr yapma teknolojisi mevcut.
Kullandım biliyorum. Yüksek ses şart çocuk sesi bastırmak için ama kulakta kısa süreden biraz fazla bile olsa kulaklık tutmak oldukça sağlıksız.
Evet
Hayır kesinlikle rahatsız olmam ve zaten işim bu..
Ya ben duymuyorum istediğimde sesleri
Çekilmiyor hiç
Hiç çekemiyorum
Nefret eder tahammül edemem
Olurum çokk.
Evetttt
Çocuk sesi kadın sesi ağlama sesi 😂😂
Kadın sesi ama ne türü? Misal ben ince perdeden veya vocal fry sesle konuşanlara ayar oluyorum.
Sinirli olan ve çığlık atan her türlü kadın sesi 🤭🤭🤭 en çokta sinirli olan ses tonları 🤭🤭
Makul. Geçen arkadaşım Hürrem'in çığlık sahnelerinin bir derlemesini izletti, kadını bulup ağzına yapıştırasım geldi bir tane. Sinirli ton fifi de bağırılması asabımı çok bozuyor.
Otobüste giderken kavga eden kişilere denk geldin mi hiç 🤭😂🤭
Gelmem mi anında müzik sesini fullüyorum.
Bide ağlayan çocuk sesi var susma da susmuyor gittigi yere kadar o sesle devam ediyoruz 😂🤣😂
Kulaklığım yok kullanmıyorum çocuk olan otobüse ya binmem ya da ağladığı anda ilk durakta inerim 😂🤣😂
Ses ve ışığa hassasım ben. O yüzden bana da işkence gibi geliyor.
Işık hassasiyeti çok kotu ya hassasiyet artınca gözlerin kızarıyor ve kaşınıyor dimi
Acıyor hemen gözümü koruyorum. Belki önlediğim için o etkiler olmuyordur.
Güneş gözlüğü olmazsa olmazın o zaman senin
Evet hatta daha geçenlerde yenileyeyim dedim. Aynalılardandı da filminde çizik olmuş. Kaç yıl iyi bile dayandı. Sana da kulaklık gerek demek.
Hediye kabul edilir karşılıklı çünkü yüzünü bilmiyorum aklımda tam senlik bir gözlük var 😂🤣😂
Rahatsız olmuyorum
olmam olmam
hic cekilmez
Olmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar