İleride ebeveyn olduğunuzda çocuğunuz size benzeyecek olsa akıllı uslu bir çocuk mu olur yoksa asla yerinde durmayan haylaz bir çocuk mu?

İleride ebeveyn olduğunuzda çocuğunuz size benzeyecek olsa akıllı uslu bir çocuk mu olur yoksa asla yerinde durmayan haylaz bir çocuk mu?

Uslu ve biraz akıllı olsa gerek
Uslu çiçek olur
Kızım kesin bana çekmiş, ne kadar akıllı uslu dursa da evde iki dakika durduğu yok! 😂 Oğlum da tam bir minik profesör ama bazen öyle muzurluklar yapıyor ki şaşırıp kalıyorum. Demek ki çocuklar hem akıllı hem haylaz olabiliyor. Gün sonunda koltuğa yayılıp “Ben çocukken kesin daha usluydum!” diyorsun ama yok öyle bir şey! Annelerin enerjisi hiç bitmez diye boşuna dememişler. 🙈
Cevap
11Cevap
Manyak olurdu galiba
Uslu olabilirlerdi ama benim aksime çok yaramazlar. Ama seviyorum o aykırıklıklarını🥰
Bana benzemediği yönler o kadar çok ki anlatamam da.. sivri zeka ama çok haylaz kızım..
Fiziksel yönden ele alıyorum; çocuğum bana benzerse kendinden memnun olmayabilir. Bu yüzden çocuk mocuk düşünmüyorum.
Çocukken de çok usluydum şu anda sakin bir insanım bana benzerse sakin ve akıllı birisi olur keşke benzeseler bana...
yerinde hareketli yerinde uslu olurdu dengeli yani
Milletin çocuğunu o kadar kinadim ki ahshshs benden deccal ile iblis karışımı bir şey gelecek shshs
ya çok tatlı olur cdfvgbhn
Şeytanı yoldan çıkarır :D
dahi olur icatlarım var ancak sponsorum yok
Çok olgun ama çocukluğunu yaşamayı da ihmal etmez
Herşeyi yerine göre yapar
akıllı olur ama kullanamaz
Bana benzemez inşallah. Ben katlanamam
Her ikiside olur kesinlikle..
Hiperaktif olur.
Akıllı, uslu , bıcır bıcır tatlı bir şey olur.
Akıllı ama sinirli olurdu
Uslu bir çocuk olur ben öyleydim
Hem akıllı hem Haylaz
Şeytan gibi olur jsfd
Allah cezamı vermis olur
Ikisi de
Zıpır olurdu
Haylaz sjsjfj
Değişir
Fırlama ajajaja
Şeytan 😂
Bence akıllı olur