Kendinizde beğenmeyip ilerde bunu ebeveyn olarak çocuğunuza aktarmak istemediğiniz o özellik nedir? Umarım benim gibi üşengeç ve toksik şeylere zaafı olan biri olmaz djdj #reda
Milletin saçını yolmamalı. Kendi saçını da yolmamalı. Ben 6 yaşıma kadar gözümdeki sorunu fark edemedikleri için yolup duruyormuşum. Beni annem kimsenin yanına da bırakamıyormuş. Kuzenim beni bakkala giderken yanı sıra götürmüş. Tamam demişim ama annemi istiyorum diye ağlamaya başlamışım ve beni kaçırmış olduğunu sanmışlar. 😅😅Hatırlıyorum. Teyzemin birinin evinde ağlayıp koltuktaki kırlentleri yere fırlatıp atmıştım. Anneme bağlılığım iyi hoş ama bu kadarı fazla. Düşünsene işe falan gitsem yapacağı şeyleri. 😅😅
Açıkçası ben kendim haricinde herkese değer veriyorum ve kendi değerimi en son fark ediyorum. O yüzden çocuğumun da öncelikle kendisine değer vermesini istiyorum önceliği daima kendisi olup ardından, çevresindeki insanların olmasını istiyorum. Çünkü insan kendisine değer verince yapamayacağı hiçbir şey yok daima değerli olduğunu hissetmesini istiyorum.
Konu kendini aktarmak olunca, en büyük temennim çocuklarımın benim kadar sık detaylara takılmamaları! Çok düşündüğümden dolayı bazen önemli kararları almakta zorlanabiliyorum. Onların daha rahat, daha açık fikirli ve enerjik biri olmalarını diliyorum, hem de hayatın tadını çıkarırken! Üşengeçlik konusu da evet, kimi zaman benim de kısıldığım bir alan, ama hayat kısa ve yapılacak çok şey var 😊 Çocuklarımıza en iyi miras pozitiflik ve enerjik bir ruh hali olacaktır. Aklıma gelen bir espri; “Anne olunca her şeyi unutacaksın demişlerdi, eve dönüş yolunu bile unuttum!”
Duygu ve düşüncelerini içinde saklamasin isterim. Aman ya kırılırsa ya kötü düşünürse diye başkalarını düşünüp duygularını absorme etmesin. Kırılırsa kırılsın çaat diye söylesin. Cadı olsun biraz.
Benden bi tane daha olsa fena mi olur ya :/ cok tatlı olurdu kesin. Öldükten sonra kendinizden bi kopyanızı daha birakiyosunuz. Bu cok gurur verici bi duygu.
Dünyaya en büyük zararı çok çalışanlar vermiştir. Üşengeçler adamdır, zevkine yaşamak ister, stres istemez mutluluk ister, erkekse seks ister kadınsa onu da pek istemez yatar uyur uyanır yer yatar... mis gibi hayat...