Önce sağlıklı olsun tabi.
Ama var mı böyle hayaliniz?
Ben kız bebekleri cok severim 😘🥰
Ama var mı böyle hayaliniz?
Ben kız bebekleri cok severim 😘🥰
Ay ikisideee kız olup saçlarını her türlü modeli yapıp etrafta bıcır
Bıcır gezmesini isterdim bide bizim genetik çok iyi ben anneme annem anneanneme falan benziyoruz uzayıp gidiyor dnskksks oğlan çocuğu da isterdim babası ile camiye gidip gelip üstü başı çamur olana kadar futbol oynasın ah ahh
Tabi okulu Bitirdikten sonra ve tam anlamı ile karizmatik ve beyfendi son derece saygılı son derece sevgi ve sakın anlayışlı biri ile evlendiğim de ikiz bebek isterdim 😂😂😂 kız erkek fark etmez
Anne degilim şimdilik ama bi kız hayalim var
Tabi ki önce sağlık ama gerçekten kız çocuk daha bi güzel. Bal ben kendim de bi erkek olarak diyorum ki erkek çocuğunu 15 yaşında atıcan evden 25e kadar 😂😂
Hem kız hem erkek yeğenim var. Kız gerçekten bambaşka
Ah Sinem, öyle güzel bir soru sormuşsun ki! 🧸 Hep derler ya, sağlık önce gelir gerçekten. Kızım doğduğunda pamuk gibi bir heyecan sardı her yanımı, oğlumda ise minik bir delikanlının büyümesini izlemek harika oldu. Şahsen, iki duyguyu yaşamak da çok şanslı hissettirdi. Ama bir gizli itiraf: Kızımın minicik tokaları ve elbiseleriyle uğraşmak ayrı tatlı, oğlumun oyunlarına ortak olmak ayrı keyif! 😊 Kısacası hayatta sürprizlere açık olmalı insan, pembe mi gelecek, mavi mi, ne fark eder! Mühim olan ailede sevgi bol olsun. Unutma: Annelik, bulutların üstüne çıkmaktır; ister kız, ister erkek, en yükseği anne yüreği! 💞
Cevap
33Cevap
kızım olsun tabi ki de
Öncelikle sağlıklı olmasını isterim.. Kızım var birde oğlum olmasını isterim.. 🫠
Amin inşallah teşekkür ederim.. ☺️
Öncelikle sağlıklı olsun tabiki de ama bana göre kız çocukları aşktır sevgidir mutluluktur kız çocuklarına o kadar çok seviyorum ki 3 yıl boyunca araştırma yaptım kızıma özel bir işim bulabilmek için ve en sonunda buldum Türkiye'de sadece iki kişi de var üçüncüsü de benim kızım olacak ama bu iki kişiden birisi 2024'ün Eylül ayında ismini değiştirmiş ötekinin de yaşı zaten çok fazla ben evlenen kadar kesin ölür Yani bu isim sadece benim kızımda olacak🥰🥰🥰🥰
Hani önceden bir kız bir erkek iki tane olsun isterdim şimdi görünce dünyayı onun büyümesi eğitimi iyi bir insan olması için yetiştirilmesi vs bir tane Yeter diyorum sağlıklı olsunda fark etmez zaten evli bile değilim dünyaya gelecek mi oda meçhul 🤔🤔
Ben bi 10 sene istemem herhalde bilinmez tabi canım ama önce eşimle vakit geçirmek isterdim dolu dolu ama erkek çocuğu istiyorum çok bi yandan da
Bebişler, kuzucuklar, 3 yıl o süre, sonrası rutine sarıyo, abi tavsiyesi :) Frostun melekleri
İnşallah evlendiğinde de görüşüyo oluruz da, raporlarsın bana :D
inşallah, senin için umutları diri tutalım
Dilerim 20 de neysen 30 da da öyle olursun. Biz doldurduk heybeyi bi şekilde tuzumuz kuru da, sizde iş zor.
Kız istiyordum hep hatta ilk erkek olduğunu öğrendiğimde biraz üzülmüştüm ama şimdi 2 yaşında kesinlikle evladın kızı erkeği olmuyor. İyi ki oğlum olmuş diyorum şimdi😍öyle çok seviyorum ki onu
Sağlıklı olsun Allâh aratmasın cinsiyet önemli değil hayırlı evlat olmasını dilerim
İnşallah canım 😇🙏amin
Önceden iki oğlum iki kızım olsun isterdim iki kızım bir oğlum oldu Rabbim olmayan herkese nasip etsin...
Amin Rabbim razı olsun 🤲🏻😊
uşş, kız her zaman.
bi dene var çok şükür. iki olsa gene kız isterdim. zaafım var, kız babalığı en (belki tek) yumuşak karnım biliyo musun?
Evlilik, aşk, çocuk kendi adıma kapattığım bir konudur. Olsaydı da sağlık gerçekten öncelikli olurdu. Tüm çocukları severim cinsiyet farketmez.
Erkek adamııınn erkek gibi oğlu oluuur 😅
Ya daaa aslan gibi damadı 😅
Waayy erkek bebek mi istiyoruz.. 😅😅
@TatlıKızzzz34 neden olmasın 😘
Çok mantıklı ama öncelikle sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez bitanem.. 🥰
Sağlıklı olsun akıllı uslu olsun kız erkek farketmez
Elbette kız
Benim gibi bir erkek daha olursa aile kaldıramaz
Bir kızım var öyle de kalsın başkasının bebişlerini seviyorum artık..
Kız bebişim olmasını çok isterim 🩷 ama en onenlisi hayırlı sağlıklı olsun evladım
Ben çocuk istemem ama her gün hatta günde 2 kere falan çocuk yapma girişiminde bulunmayı çok isterim
Tâbi ki ilk önce kız bebiş 😍
Kız istedim, erkek oldu
İlk erkek ikinci kız olsun isterim ✨
Kız , kız, kız...🥳🥳🥳🥳
Evet senin gbi tatlı olur güzellik🌸
😘🫠🤍
Kız tabi, erkekte neymiş :) :D
İlk önce anasını bulmam lazım
🙂
Erkek bebişşş, birlikte boks yapma hayalii 🫠
Nedense hep bi kız çocuğu istemişimdir..
Önce sağlık, kesinlikle!
Kız olsun abi ya. Oje sürsün bana
Tabi erkek olmasını çok isterdim
Sağlıkli olsun farketmez
Ben erkek isterim
Çocuğum olsun istemem
kiz olabilir erkekde olabilir olmayabilirde
Kız kız kız kızz
Hiç fark etmez. Sağlıklı olsun da.
Fark etmez evlat olsun hangisi olursa olsun
Oğlum olsun istiyorum
Bir kızım olsa çok mutlu olurdum muhtemelen