Ben erkek bebekleri daha çok seviyorum önce sağlık tabii ki. Ancak içten severim erkek bebekleri kızlar sevimli gelmiyor.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bu gece ya da yarın oğlum doğacak, şu an hastaneden yazıyorum.
Bir tercih istemedik şansımıza ne gelirse
Allah anneli babalı büyütsün sevimli olacağından eminim sevginizi eksik etmeyin özelliklede babasına ihtiyacı olur erkeklerin:)
Amin inş. 5 yıldır bekliyoruz bayağı bi süre ve zaman aldı, herşeyi hazır, 24 saatten az süresi kaldı😇
Çok tatlı heyecanlar umarım anne babasının ilgisi ömrü boyunca sürer 🙂 günümüzde en çok erkeklerin ihtiyacı var anne baba sevgisine Allah bağışlasın
Amin,
Erkekler onaylanmayı seven varlıklar olduğu için ebeveyn ilgisine yakın ihtiyaç duyar.
Darısı başınıza diyelim😇
Kızlara verilen ilgi erkeklere verilse aileye daha çok bağlı söz dinleyen olurlar da işte Türkiyede erkek çocukları harcanıyor kötü hayat sürüyor kız çocukları yuceltilip şımartılıyor. Kız çocuk çok baş kaldırıyor çok zor çok
Kız çocuğu daha tatlı olsada
Endişem daha yüksek olurdu
Erkek çocuğu kız çocuğu kadar onemsenmez
Erkek iyidir
Kız çocuğu tatlı gelmiyor ve erkek neden kız kadar onemsenmesin? Erkeklerde tacize uğruyor
normal bende kız bebekleri severim neden acaba, hiç düşündün mü?
Muhtemelen karşı cins sevimli geldiği için kızları seviyorsunuz. Ancak kızları yetiştirmek zor. Özellikle Türkiye şartlarında. Çok ilgi versen şımarır söz dinlemez, az ilgi versen dik başlı olur. Ne yapsan fayda etmez. Kendimden biliyorum kızlar boyunduruk altına girmeyi sevmez. Erkekler azıcık ilgi görse bile anne babasına kul köle olur. Kızların nesi sevimli geliyor cidden. Dış görünüş kız oldukları için deme.
erkekler iyidir , kızlar kötüdür.. bu aslında çok temel bir konu tabi yatarıcı tarafından kaynaklanan "cinsellik" temelli, yaratıcı karşı cinsi bir şekilde iyi gösteriyor. yani senin bir erkeği kızlara göre görece iyi görmenin temelinde bu var. objektif bakıldığında bana göre erkekle kız arasında fark yok. tabi çocuk farklı bir şey fakat bu ergenlikte de böyle.. karşı cins çekici geliyor. sen nasıl bir kızı itici buluyorsan bende bir erkeği itici buluyorum ama sana erkek çekici, bana da kız çekici gelir.
Yukarıda belirtmiştim. Sen cinsiyetten ötürü böyle düşünüyorsun haliyle benide öyle sanıyorsun. Ancak alakası yok. Kızlarin yetiştirilmesi sonucu benimsediği karakter ile erkeklerin ki bir değil. Sevimli gelmesi senin içgüdülerinle alakalı. Bana kızların sevimsiz gelmesi görünüş olarak değil. Çocukluk çağından başlayıp yetişkinliğine kadar ki büyüme süreci. Asla laf dinlememleri, kendi bildiklerini okumaları, Türkiyede kısıtlanıyorum savunması yapıp her istediğini yapma özgürlük isteği, istediğini yaptırırken simarmasi ağlaması, egosit tavırlar, kıskançlıklar vs vs beni kız çocuklarından itiyor. Görünüş tatlı cinsiyetimin kız olması değil yani. Sana bunu en başta belirtmiştim anlamamişsin. Erkeklerde kıskançlık ayrımcılık kardeşlerini annesini babasını kıskanma durumu egoist tavırlar, kendi bildiğini okuma vs çok az. Diyeceksin ki yetistirmeyle alakalı ama değil. Çünkü ne kadar iyi yetistirsende kız diğer kızların olduğu ortamda onun özelliklerini alır. Cidden kızların çinçikef, çirkef olmaları çocukluktan başlayan zorlu inatçı yapıları kız çocuğu sahip olmaya değmez. Nesini seviyorsunuz anlamıyorumda. Erkek çocuğuna ilgi verirsin dinler oturur yerine. Kız çocuğuna ilgi verirsin şımarır tepene çıkar. İzin vermezsin evi başına yıkar. Sevimli tek yani yok.
yani "mantıklı" konuşuyorsun "haksızsın" demek zor fakat bu konular "derin" bilgiyle çözüme kavuşabilecek şeyler. fakat şu da var; bir kız-kadınının erkeğe göstereceği "tolerans" ile kıza-kadına göstereceği tolerans aynı olmaz.
erkekleri "erkek" değerlendirmesi ile ela aldığında çok farklı sonuçlara ulaşırsın.. mesela erkeklerin en bilinen özelliği bir kadına "sadık" kalmamasıdır. (bu doğladır, değildir ayrı bir tartışma konusu) fakat genel bir değerlendirmede erkek "sadık" değildir.
ve kadınların çok büyük bir bölümü (bu devirde biraz değişse de) "sadık" erkek ararlar.. yani erkeği ne kadar kızlara göre görece basit olarak "iyi" görsende sadece evli olduğun erkeğin seni "aldatması" seni en "derinden" vurur.. yani diğer iyi özelliklerini gözün asla görmez ve ayrılabilirsin (tabi bu kadına göre değişen bir durum fakat genel değerlendirme böyle yapılır)
ben yine iddia ediyorum bu "cinsiyet" ve kızların - erkeklerin yaratıcı tarafından karşı cinsi tolare etmesi hoş görmesi , sevimli bulması, çekici bulması ile ilgili bir durumdur.
sen ne kadar kabul etmesende bunun temelinde bence bu var..
en basiti bir erkek cinsellikte bir kadını resmen "eziyor" erkek gözüyle baktığımda ben bunu görüyorum ama kadın bunu çok rahat doğal biçimde "tolare" ediyor.
hı söylediklerinde haklımısın evet.. fakat kızların neden böyle olduğu da yani laf dinlememeleri, her istediğini yapma isteği, ilgi görünce şımarmaları.. bunların altından kızlar erkeklere göre kötü dür sonucu çıkarılabilir mi (objektif olarak) olabilir. fakat insan denilen canlının "dişi" türü neredeyse insan türü ortaya çıkalı beri erkek tarafından "ezilmiş" bir canlı.. bu baskı kızları bence "saçmala" durumuna getirmiş olabilir. mesela güçlü kadın profilinde bu söylediklerin çok daha az oluyor ve bunun bir nedeni var...
kizlar küçükken tatli oluyor ama ileride çok zor. erkekler daha kolay yetiştiriliyor
Kızlar bana tatlı gelmiyor buyukkende küçükkende aynı erkekler çok minnoş oluyor
Kızları severdim ama oğlum tam bir erkek güzeli oldu
Oyle deme yakışıklı olmuştur
Yakışıklı oldu canım gittiğimiz her yerde ilgi onun üstünde
Allah bağışlasın kaç yaşında
Teşekkürler 3 yaşında
Erkek çocukları tatlıdır ya sevilince daha tatlı olurlar ilginizi eksik etmeyin. Bizim toplumda en çok sevgiyi hak eden erkekler aslında. Kızlara verilen sevgi erkek çocuklarına verilse zaten anne babasına bağlı olurlar kızlara göre daha çok söz dinledikleri gerçek. Bir kız kendimden biliyorum doğasında oluyor baş kaldiri kizlarin. Kızların bu Davranışlarından sonra gına geldi kız çocuklarından. Hepsi olmasa da erkekler en ufak ilgiyle hemen sözünü dinliyor. Senin bebeğin yaşı biraz büyümüş 😂
Erkek isterim tabi ki de ya kardeşimi de erkek istiyordum neyse ki erkek oldu
Kardeşimle istediğim gibi oynuyorum yerden yere vurabiliyoum istediğim gibi dövebiliyorum ah uh falan diyor ama ağlamıyor kız olsa basından geçilmez
Çocuğu doveceksin yani
Hep bir kız çocuğum olsun isterim ama sağlıklı olsun öncelikle tabiki 😍
1 erkek 1 kız vardır hayalimde hep.
Erkek
Erkeklerin seçimi şaşırtıyor. Ancak belirtmek isterim erkek bebek diyenler akilli seçim yapanlardir. İçgüdüyle kız diyip başını yakmıyor
erkek bebek
Çok sevimliler ya
Erkek daha tatlı ama istemem kalsın
İkiz kız ve erkek bebek isterdim ben.😇
Oğlum olsun isterim
ikisi de olsun 🥰
Kız bebek
erkek istemem
Birer tane isterdim
Kız çocukları ayrıdır
Kızz
istemeyiz