Çocuğum karışmiş olabilir mi?

Merhaba 2022 yılında bir çoçuğum oldu. Çocuğu üç dört gün hiç görmedim bir ilk doğduğu zaman görmüştüm top gibi bembeyaz gelmişti gözüme. Yaklaşik 4 gün küvezde kaldıktan sonra bebeğimi görmeye gittim. İlk gördüğumde yadırgadım bizim çocuğumuz bu mu bu değil karışmiştir diye tabi kimse bana inanmadı hatta güldüler. Zaman zaman çocuğuma bakıp bu düşünceyi besledim ve ara sıra aklıma geliyordu. Çocuğum doğum kilosu normalde olduğundan düsüktü içimde ara sıra uğrayan tuhaf bir duygu vardı. Şimdi şu an çocuğum 2.5 yaşinda yapısi ve karakteri çok farklı diğer iki çocuğum hemen hemen aynı boy kilo yüz ve fizik yapısına sahip huyları suyları bir ama ikisinin ortası olan oğlum minyon hafif esmer tenli değişik bir çocuk beni tekrar düsündüren seý ise teninin tuhaf kokusu ben bu çocugun hastahanede karışmiş olabileceğjnden şuphe duyuyorum. Bir yerlerde benim kendi çocuğumun olduğunu bilmek değisik duygular hissettiriyor. Tam emin de olamıyorum sonuçta yıllardır bakım verdiğjm çocuk bana çok aykırı olmaz Babası 0+ ben B+ kan grubuna sahibiz bu çocuğumuz 0+ ne dersiniz böyle bir şey olabilir mi. Evde anlayabileceğim bir yöntem var mı ya da emin olmak için yapabileceğim birsəy. DNA demeyin o en son yapacağim şey olacak. Ben daha çok böyle bir şey olabilir mi tarafindayım. Teşekkür ederim

Çocuğum karışmiş olabilir mi?