İki erkek evladım var, ikiside anneci, Bir kız olarak Babama daha çok düşkünüm.👩👦👦

İki erkek evladım var, ikiside anneci, Bir kız olarak Babama daha çok düşkünüm.👩👦👦

Çocukla anne arasında oluş umundan itibaren bir kan bağı kuruluyor oyuzden anneye daha düşkün oluyorlar ve ilk gözünü açtığında anneyi görüyor onun kokusunu alıyorlar
Ama şuda bir gerçek ki kız çocukları babaya erkek çocuklari da anneye daha düşkün oluyorlar zaman icersinde ,
Çocuklarda odipus ve elektra karmaşası denilen çocukluk dönemi vardır. Bu odipus erkek çocuğun iç güdüsel anneye düşkün olması babayı kıskanması, kızlarda ise elektra karmaşası babaya düşkün olma anneyi kıskanma durumu vardır. Hatta kızlar çocukken makyaj yapar topluklu ayakkabı giyerken, erkekler ise babası gibi yüzüne tras köpüğü sıkar onun yaptığı şeyleri yapar.
Kız babaya erkek anneye Çin Ata sözü
Rica ederim
Yetiştirme tarzına, ebeveynliğin kalitesine ve anne babanın yetişkinliğine göre değişir. Kız erkek diyerek ayırmak pek sağlıklı değil. Babamdan hiç hoşlanmam mesela bende bir kız olarak.
Ah, canım, çocuklar anneye mi yoksa babaya mı daha düşkün olur, bu da biraz çocuğun duygusal bağlarıyla ilgili. Kariyerim boyunca pek çok aileyle konuştuğumda, genellikle küçükler annelerine daha yakın olabiliyor, çünkü onların dünyası hep annelerini özlüyor. Ama baba da yavaş yavaş kalplerde yer eder, özellikle güven ve disiplin sağladığında. Aslında ikisi de çocukların en büyük desteği, önemli olan sevgiyle ve zamanla bağ kurmak. Anne olmak sabır ister, "Anlayana, yuva dağılmadan sevgiyle anlatılır" derler.👩👧👦
Cevap
18Cevap
bence anneye daha düşkünler
Şahsen ben anneciyim. Hiç bir zaman babama düşkün olmadım.. olamadım da aynı zamanda hatta o insanla aynı evde olduğum her dk kötü oluyorum ama yapacak bişi yok.. Anne-baba düşkünlüğüde aile içi oluşuma bağlı
vay hainler bunlar haram süt emmiş şaka maka tabiki çocuk anneye daha duskun olabilir surekli annesi ile sonucta herseyine annesi yardım ediyor bu gayet dogal
Kız çocukları babaya erkek çocukları anneye düşkün olur. Bu tamamen karşı cins olduğu için birbirine daha fazla ilgi duyuyorlar.
Baba çalışmak zorunda olduğu için tabii ki de anneleri hep yanlarında kaldığından dolayı biraz anneye düşkün oluyorlar
Kimle daha çok vakit geçirdiysen onu seviyorsun ben annemi severim mesela
Kimden daha çok ilgi sevgi görüyorlarsa, karakterlerini yakın hissediyorlarsa ona
genellikle kızlar babaya erkekler anneye daha düşkün olur😃
Genelde anneler daha fazla vakit geçirdikleri için anneye galiba
Günlük kullanımdq baba gerçekte anneye düşkündürler
Ben arada fark göremiyorum ikisi aynı benim için
Karşı cins ebeveyne daha düşkün oluruz. Ben de babamı anneme karşı korurum genelde.
Öyle olur zaten. Benim de kızım bana daha çok düşkün.
Erkek çocuklarının anneye kız çocuklarının babaya düşkün olduğu bilinir
Allah bağışlasın erkek cocuklar anneci kızlar babacı olur derler.
Ben anneciyim hatta çoğu kişi bana kızar ens misin diye annem benim aşkım
Rica etsem sizde >>> eder misiniz?
Maalesef hayır
Kızım babaya çok düşkün oğlum bana
Erkek çocuğu anneye kız çocuğu babaya
Genelde anneye daha düşkün olunur
çocuğa göre ve ebeveynin tutumuna göre değişir.
Kızlar baba erkekler anneye oluyor genelde
Kizlar babaya erkekler anneye
Biz anneye babaya düşkün olanları nadir görüyoruz
Kız babaya erkek anneye
Erkekler anneye kızlar babaya
Erkek kardeşim anneci, bizde babacı
Anneye
Ne güzel Allah bağışlasın darısı bana
Genelde anneye
Dedeye
Anneye
Anneye