Kız kardeşi eğitmek?

selamlar herkese 🙏👋

aklıma takılan bir türlü sağlam rota çizemediğim bir konu var, sizlerden de kafamdaki karışıklığı toparlamak adına öğüt bekliyorum.

kız kardeşim 12 yaşında hoş görünümlü, öz güvenli bir çocuk orta okul ögrencisi ve okul hayatinda yasitlarindan ilgi görüyor.

bana şu çocuk beni beğenmiş, bu çocuk bana aşık mış diye aktarıyor tepki veremiyorum, fakat kardeşimin bu durumu iyi ve normal kabul ederek büyümesini de istemiyorum.

ben 20 yasindayim bu zamana kadar işin ucu evliliğe gitmeyecek hiç bir ilişkiye adım atmadım toksix insan sevmem istisnai durumlarda bile ikili ilişkilerimde bu tarz insanlarla sınır çerçeveleri dahilinde iletişim kurarım. Bunu açiklamamin sebebi kardeşimin de bu ilgi büyüsüne kapilmadan sağlikli iki ilişkiler dahilinde aklı başında bir çocuk olarak büyümesi.

ergenligi yasayacaktir elbette fakat ergenlik doneminde de onu hayati boyunca kendini affedemeyecegi meselelere adim atmasini engelleyecek sınırlar olmasi gerektigine inaniyorum.

ben kardeşimin onun bunun tek gecelik hevesi olmasini istemiyorum daha açik konuşmam gerekirse eğer bu duruma önlem almazsam ve kardeşimi ikili iliskilerde sınır çizmeyi ögretmezsem ileriye dönük korkunç şeyler yaşamasi olası bir durum ve bu beni tedirgin ediyor.

ailem pek umursamiyor yaşı küçük oldugu için fakat onların dönemi ile bizimkisi bir değil kesinlikle ve pislik heriflerin benim bebeğimin peşinden dolaşmasini istemiyorum ilerleyen zamanlarda

lütfen beni yönlendirin, destege ihtiyacım var.
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar bir abla olarak hayatın kötülüklerine karşı deneyimsiz olan kardeşimi korumak icin cabaliyorum başlığa takılıp lütfen absürt yorumlar yapmayın.
Güncellemeler
1 yıl
Şu soruyu 2-3 yıl önce sorsam sorunun altı birbirinden samimi içten öğütlerle dolardı, güzelim site ne hale gelmiş yazık!!
Güncellemeler
1 yıl
teşekkür ederimm 🌹
Kız kardeşi eğitmek?