O da istemiyordu sonradan çocuk aşkı tuttu böyle yapacağını bilseydim evlenmezdim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılgizlice yapamazsın bu durum bu ülkede cinayet sebebidir. elinde sonunda açığa çıkacak çünkü kocana sor ona göre yap. Ayrıca İnşallah oraya gidince kocanız var mı kocanız olmadan yapamayız derler. kocanızın haberi olsun yoksa bu iş cinayete kadar gider o yüzden lütfen kocanıza çocuk istemediğinizi iyice detayına inerek (kocanız sonuçta) ve uygun bir dille söyleyin 🙏 kocanızın haberi olsun anlaşın sonra rahim bağlatırsınız. bu arada rahminize uygun bir cihaz bulup sizin rahminizi ona göre cihaza bağlatacaklar. bu cihaz gebeliği önleyecek ama kısır kalmayacaksınız. sadece rahminizi bağlatacaklar ve rahminize uygun bir cihaza. bu arada hiç cihaza bağlanmadım ama nasıl olacağını anlayabiliyorum. veya tahmin edebiliyorum kesin öyle mi olacak bilmiyorum. bakın bilmiyorum dedim emin değilim demedim sadece bilmiyorum dedim ama tahmin edebiliyorum. tahmin ettiğime benzer bir şey olacak yani. ama gizlice yapma, bu büyük bir kavga sebebidir bir aile de. o yüzden lütfen kocanıza söyleyin ricalar 🙊
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılçocuk istemediğiniz için gizlice tahminizi bağlatmak hem büyük hata hem de ilişkinize zarar verir. Güven sarsılır. bunu konuşarak bir karar vermelisiniz. hem belki sizde bu düşünceden vazgeçip çocuk isteyebilirsiniz. insanların şimdiki aklıyla 1 sene sonraki aklı bile aynı değil. ne demişler değişmeyen tek şey değişim.
00 Yorumla
1 yılÇocuk istememen normal ama eşinden gizlice öyle bir şey yaparsan çok büyük bir hata olur, bence eşinle bu konuyu daha çok konuş, O'na çocuk sahibi olmaya hazır olmadığını, bunun çocuğa da zararı olacağını söyleyerek ikna etmeye çalış, O'ndan gizli yapacağın her şey hatalı olur.
00 Yorumla
1 yılBu işler böyledir. çocuk istemiyorum deyip evlenen biri ileride isteyebilir. Bu net. Ona göre karar vermeli. Işten gizli öyle bir şey yapmak yerine oturup Onunla konuşup bunu kabul ettirmek daha doğru olur.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
72Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 571 cevap paylaştı.
1 yılBabanın imzası olmadan bağlamazlar
26 Yorumla- 1 yıl
Baba ne alaka?
Kocasının izni olmalı desen anlarım ama baba izni çok saçma 👍 babası ölmüş kadınlar için kimin imzası gerekir? - 1 yıl
Evet onu söylemek istedim yanlış yazmışım kusura bakmayın 🙏🏻
- 1 yıl
Doğum yapmadan bağlatma olmaz diye biliyorum eğer doğruysa ben de düşünüyordum da beni bilgilendirir misin
- 1 yıl
Tabi ki olmaz doğal korunma yöntemleri ya da spiral tercih edilebilir
- 1 yıl
@Kawasaki_Ninja baba derken zaten kocasından bahsetti
- 1 yıl
@Elaizmireela Evet son yaptığı açıklamadan sonra anladım. Sizde ayrıca aydınlattınız teşekkür ederim.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.
u 1 yılşaka mısın istemiyorsan zorlayamazlar.
00 Yorumla
1 yılHayır yapma bunu. Gizli saklı iş evliliği bitirir. Senin bedenin, senin kararın evet ama birlikte kurulan bir hayat bu. Konuşmadan açık olmadan böyle büyük bir şey yapılmaz. Evet sana haksızlık etmiş fikir değişmiş olabilir ama sen de buna sessiz kalırsan kendi iç huzurunu kaybedersin. Otur açık açık konuş duygularını anlat hatta bağır çağır gerekiyorsa ama gizlice yapma. İhanet gibi olur bu.
32 Yorumla- 1 yıl
Aynen sonra da ayrilacaksa ayrılsın başka kadinla da olsa illa çocuk yapmak istiyorsa.. yok sorani seviyorsa da mecbur onun kararlarina saygı duymak zorunda
- 1 yıl
@scorpiongirl429 Kesinlikle öyle.🙏🏻🦋
İnsanların fikileri değişebilir. Yorumlarda cevaplara 2 ayda değişmez demişsin ama anlık olarak bile değişir. Eşininde evlendikten sonra çocuk istemesi, fikrinin değişmesi çok normal bir şey.
Evlilikte korunma kararlı eşle beraber alınmalıdır. Eşten habersiz, izinsiz yapılması boşanma durumunda sizi haksız çıkarır. Zaten bu işlem senin talebine bağlı olsa da yasal olarak evli olduğun için eşinde izin vermesi gerekmektedir.
20 YorumlaYorumlarda sadece bir kişinin insanca cevap verdiğini gördüm. Sorudan belli daha önce ikiniz de hiç çocuk istemiyordunuz. Bu şekilde anlaştı ve kocan sözünden döndü. Bu çok ağır bir konu. Adil olan yorumlar ayrılmaya bile götürebilir. Bence kimseye sorma.
10 Yorumla
1 yılEvlenmeden önce ne vaatler veriliyor sim öncesi oy çalma evresi gibi. O yüzden çok Kale almamak gerek bence. Yine de evlendiniz bir şekilde ve sonradan karar değiştirmiş olabilir. Ama bu konuda hiçbir şekilde baskı kurmamalı. Ben açık iletişim taraftarıyım hiçbir şekilde gizli iş yapmayın düşüncenizi olduğu gibi aktararak bir kararla varmanız daha mantıklı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞu çocuk istemiyosan neden evlendin diyenler ne yaşıyor acaba. Evlilik çocuk için yapılmaz. Sevdiğin insanla bir hayat kurmak için evlenilir.
Kendileri çocuk için evleniyor diye herkesi aynı zannediyorlar.
Herkes çocuk yapmak zorunda değil. Sen de tek başına öyle bi şey yapma eşinle konuşup orta yolu bulmanız gerekiyor
30 Yorumla
1 yılEger saglıksal bir sebebiniz yoksa ve cocuk yapmayacaksanız niye evlendiniz ki
Yani artık bişeyler yasamak için evlilik çok şart degil İnsanlar hayat arkadaslıgını kendiside secebilir.
Sonucta evlenmeden önce konussanız bile her evli cift bi süre sonra cocuk ister bu gayet normal.
04 Yorumla- 1 yıl
İnsanlar zina yapmamak için de evlenebilir. Kendi toplumsal bakış açısı vs ya da kişisel görüşü ile de evlenebilir. Herkes bir velet sahibi olmak için evlenebilirmis yoksa ne gerek varmış gibi sığ bakış açısı var.
- 1 yıl
Bak madem sen inanclı birisin zinadan korkuyorsun, ailesel çevresel baskılar olur diyorsun.
Herkesin cocuk yapmak gibi bir gayesi olmayabilir diyorsun.
Peki ben sadece sevişmek ve zina diye korktugum için niye bir kadına resmi nikah kıyayım?
İmam nikahı kıyar zina yapmamış oluruz.
Nasılsa cocuk yapmayacaz.
Dini nikahla karı koca oluruz.
Herkes resmi nikah yapmak zorunda degil o zaman. Yani senin bakış açından bakılırsa benim sundugum bu bakış açısından da bakanlar olur.
Sığ bakış açısı degil !
Artık evlilik maddi manevi zorlaştı !
Yani şimdi bir insan evlenmek için bazı sebepler arar.
Bu sebeplerin bir çoğunun sonucu aile olmaya çıkar.
Aile olmakta saglıklı bireyler için 1 tane bile olsa bir cocukla olur.
Madem inanclısın bu hadiside biliyosundur.
Efendimiz Hz Muhammed SAV
“Evlenin ve çoğalın buyurmuşlar.”
- 1 yıl
Ben dini nikahı inkar etmiyorum zaten. Ama islam da bir erkek karısı yapmak istediği kişiye bakmakla yükümlüdür. Kadın erkek anlaşırsa hükmünü bilmem. Ama Müslümanım diyorsan ayette geçeni kabul etmek zorundasın erkek karısına bakmakla yükümlüdür.
- 1 yıl
Orası kesin tabiki Sonucta evlisin
Barınma ve bakma ihtiyacını karsılamak zorundasın.
İşte ama adam dini nikahta cok serbest kalmış olur.
Yani zenginse iki kadın bile olur. Bu mantıklı olmuyor. Şimdi cocuk isteyenden cocugu yap digerine yatmaya git. Bu olur mu?
Bende şunu anlatmak istedim
Eger resmi ve imam nikahla evlenip bir aile kuruyorsam neden cocuk istemeyeyim? Mantıklı gelmiyor
He saglık el vermez o başka bir konu Sonuçta Allah herkese cocuk nasip etmiyor ama denemeden direkt ben cocuk istemem demekte bana mantıklı gelmiyor.
1 yılÇocuk istemesi adamın en doğal hakkı herkes anne baba olmak istiyor evet başta düşünceler farklı olabilir ama bu değişmeyecek anlamına gelmiyor adam baba olmak istiyor eşi de sizsiniz gidip de baska birinden mi çocuk yapıp soyunu devam ettirsin biraz mantıklı düşünün onunda anlayin evet sevmiyor olabilirsiniz ama bu hayatta bizler öldükten sonra bizim bir parçamızın hayatta olmasını herkes ister
40 YorumlaYok artık 🙄 Olur mu hiç öyle bir şey? Bu vebali taşıyamazsınız. İstemiyorsanız konuşup anlaşırsınız elbet. Bunun çözümü ebedi bir sorumsuzluk olamaz.
10 YorumlaAbla evlenmişsin kim bilir kaç yıllık kocan ikinizin de arkanızdan hayır dua edecek bir evladınız olmasın mı Annelik duygusu nasıl bilemem ama şu bir gerçek annemin kılına zarar vereni parçalarım evlat destek tir hem yaşlandığında seninle kim ilgilenecek
117 Yorumla
Soran1 yılİlk olarak çocuk yaslandigin zaman bakacak diye yaparsan baştan kaybedersinikinci olarak çocukları sevmiyorum tahammülüm bile yok
Üçüncü olarak sözde o da istemiyordu başta şimdi kaypaklik yapti- 1 yıl
1 Yaşlılık için değil tabiki ama insan yatalak olduğunda allh mıhafaza kim bakacak sana
2 akıllı bir müslüman ahiretini düşünerek vatana millete hayırlı bir evlat yetiştirmek ister ama herkesin kendi tercihi
Eğer eşin istiyorsa onu kırmasan bence daha güzel olur 1 tane yaparsın dahada yapmazsın anneler baştacı
Soran1 yılİlk olarak otanazi uygularım
İkinci olarak üremek isteyen üresin ben çocuk mocuk dogurmam doguranndogursun madem isteyecekti dünden anne olmaya istekli önce kadın var ne diye beni kandirdi- 1 yıl
Ötanazi yapanın cezası çok büyük Can, Allah’ın kula verdiği bir emanettir. Başkasının canına kıymak nasıl günah ise kişinin kendi canına kıyması da aynı şekilde büyük bir günahtır. Hz. Peygamber (s. a. s.) pek çok hadisinde intihar etmenin ne denli büyük bir günah olduğunu ve intihar edenin karşılaşacağı cezayı haber vermiştir. O, bir hadislerinde şöyle buyurmaktadır: “Her kim kendini bir dağdan aşağı atıp intihar ederse, bu kimse cehennem ateşi içinde ebedî olarak kendisini yüksekten aşağıya bırakır olacaktır. Her kim zehir yudumlar da kendisini öldürürse, o kimse de zehri elinde, cehennem ateşi içinde ebedî o zehri içer olacaktır. Her kim de kendisini kesici ve delici bir aletle öldürürse, o da kullandığı aleti kendi karnına vurur ve yarar hâlde ebedî cehennem ateşinde kalacaktır.” (Buhârî, Tıp, 56 [
Soran1 yılYabancılardan haber et sen önce çocuk istemem deyip evlendikten sonra döneklik yapan sözünden durmayanin cezası nedir onu de hele
- 1 yıl
@Urannsyss bu nasıl bir üsluptur? @Mhmt1888 sizde üslubunuzu düzeltin herkesn sizinle aynı düşünmek zorunda değil. Sadece kendini kurtarmak için çocuk sahibi olmak isteyen size, bencillik etiketi bile yapıştırmayan birine bu kadar baskı kurmak ne derece doğru? Ayrıva dinden bahsedip durmak yerine ona uygun yaşamalısınız. Zira ben dini konuşmalar yapan dinden epey uzak bir kişilik görüyorum burada sadece.
- 1 yıl
@ruhumunışığı ben baskı kurmuyorum ve burdan çok bir tesiri olacağını zannetmiyorum çünkü tamamen kendi elinde olan bir şey algı yapmayalım üslupta bir şey yok herhangi bir terbiyesizlik yaptığımı düşünmüyorum şahsına argo hakaret vs de yapmadım hitaplarımda sorun görmüyorum ve yok ta zaten kendini kurtarmak derken öyle bir şey yok sadece vatana millete hayırlı bir birey ve arkandan hayır dua edecek sâlih bir evlat yetiştirme lerinin onlar için güzel olacağını söylüyorum ve bu dinimizce de böyle müftülüğe sorabilirsiniz ama sizin anlayacağınızdan şüpheliyim
- 1 yıl
Kinayeler ve iğnelemelerle dolu süslü bir islami çağrı. Dinimizin temelli düsturunu atlıyorsunuz: nezaket! Kolaylaştırınız zorlaştırmayınız diyen bir dini kendinize göre yorumlayıp herkesi yargılıyor utanmadan dil uzatıyorsunuz ya işte bu sizi kurtarmayacak. İyi insan rolü oynamalarınız, ben sadece dini tebliğ ediyorum maskeleriyle alemlerin rabbini kandıramazsınız. Bence birilerine dil uzatmadan eleştirmeden önce kendinize bakın dinimizinde emrettiği gibi kusur aramak yerine onları örtün. Artık bunu nasıl algılar yorumlarsanız.. Ayrıca iman sadece birkaç hadis-i ayeti ezberlemekle olmuyor. Hayatınıza etki etmediyse hiçbir şey öğrenemediniz demektir.
- 1 yıl
@Urannsyss tenkit tüketir, takdir üretir.
- 1 yıl
Hâlden anlamayana, kelâm israftır.
Abla karşına al konuş. En başından beri benim fikrim belliydi ve netti. Sen karar değiştirdin fakat bu tek başına alabileceğin bir karar değil en başında bunun kararını zaten vermiştik de. Fikrinde devam ederse o zaman tanıdık avukat var gözün arkada kalmasın abla 😀
20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 384 cevap paylaştı.
1 yılBeden kimin bedeni? Senin. Kocanın isteğiyle olacak şey değil. Çok istiyorsa kendisi doğursun diyicem de mümkün değil mlsf sjjsjs. Zamana bırakınn, ondan gizli yaptırma koy karşına tane tane istemediğini anlat.
00 Yorumla Evlilik öncesi verilen sözlerin bağlayıcı olması için sözleşme yapın. Özellikle şu zamanda, bir gün önce söylenilen ifadelerin ertesi gün taban taban zıt açıklamalar yapılıyor. Senin de çocuk isteğin değişebilir.
00 YorumlaEğer öyle bir şey yaparsan kocan senden ayrılmak isteyebilir ve bunda sonuna kadar haklıdır, rahim bağlatmanın geri dönüşü yok, bu ayrılık nedeniniz olur, hiç tavsiye etmem.
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 483 cevap paylaştı.
1 yılBu tür operasyonlarda eşin de imzasını alıyorlar ki.
Beden senin ve evet son karar senin ancak konuşup ortak karar vermeden böyle bir şey yapman yanlış ve usulsüz00 Yorumla Bağlatma ya ama iyi korun ilerde istersin belkı bağlatma ama istemiyosan yapma sakın çünkü olunca sabrını Allah verıyor ama isteyerek olsa daha iyi tahammülün de iyi olurd
00 YorumlaTüplerini baglatabilirsin rahmini değil, ama geri dönüşü olmayan bu işlemi eşinden habersiz yapman son derece yanlış, geri dönüşü olan yöntemler deneyebilirsjn
00 YorumlaRahim baglatilmaz tüpler bağlanır... İstemiyorsan ona bunu söyle hazır olması gereken esas kişi sensin
10 YorumlaBaştan anlaşarak evlenmişsin sonra o anlaşmayı bozup çocuk istemiş. Haksız taraf o. O yüzden bir şey diyemedim
10 Yorumla
1 yılBunu yapman suç oluyor. İstərse dava açabilir, biliyorsundur umarım.
11 Yorumla
Soran1 yılYorumlaru ve içeriği oku
Hayır yapma öyle bir şey açık açık konuş onun da anlayış göstermesi lazım eşisin sonuçta
20 Yorumla
1 yılKocanın izni olamadan bağlama yapmazlar ki sen çocuk istemiyordun madem neden evlendin ömrün boyunca iki kişi mi kalacaksınız
00 Yorumla
1 yılİlk çocuksa yapmazlar öyle kolay değil o fazla hamilelik geçirmiş olman lazım. Kanunen yasal değil diye biliyorum her isteyen bağlatsaydı
00 YorumlaEvliliğini bitirmek istiyorsan direkt bağlat.
Kocanı seviyorsan konuşarak ikna etmeye çalışacaksın. Diğer türlüsü doğru olmaz00 Yorumla
1 yılGerek yok. Oturup konuşun biz böyle değildik. Neden böyle oldun de. Eğer çocuk istiyorsa ayrılmanız daha sağlıklı olur.
00 Yorumla
1 yılCanım çocuk istemiyorum diyen erkeğe güvenme, onlar üremeye programlı canlılar, tohum dağıtmadan yaşayamazlar
00 Yorumla
1 yılYapma. Zaten bildiğim kadarıyla eşin de izni alınıyor. Ama öyle bi şey olmasa bile arkasından bu şekilde iş çevirmen hoş değil
00 YorumlaBunu eş imzası olmadan yapmadıklarını biliyordum ben öyle duymuştum. ( kimin ne haddine tartışılır tabi de)
00 Yorumla
1 yılRahmini baglatma asla. Sende isteyecek olursun pisman olursun. Onun yerine baska yontemler kullan
00 Yorumla
1 yılEvlendikten sonra çocuk istiyolar ama sen istemiyorsan yapma çünkü çocuğu anne bakıyo kim ne derse desin bu en çok senin kararın olmalı
00 Yorumla
1 yılÇocuk istemiyorsun neden evlendin acaba çok merak ediyorum
08 Yorumla
Soran1 yılO da istemiyordu ben de benim gibi düşündüğü için kabul etmiştim
- 1 yıl
Hani istemiyorsanız ev evlenmeye gerek yoktu aslında biliyor musun normalde evlenmek aile kurmak demektir şimdi o istemiyordu ama senin bence ciddiye almamıştır ya da dışardan baskı yiyordur
Soran1 yılYok be beni bayağı bir kandırdı aslında ben de benim gibi düşündüğü için kabul etmiştim yoksa ondan daha iyi taliplerim vardi
- 1 yıl
Ya ondan ne kadar yiyorsa olsun herkeste bu sorun olacaktı yani o zaman hiç istemiyorsan o zaman bu evliliği sürdürmenin anlamı da yok sonuçta adam çocuk isteyecek
Soran1 yılÖyle görünüyor baktım vazgeçmiyor bosanicam
- 1 yıl
En iyisi olur ikiniz için de o da gitsin çocuk yapan biriyle versin sen de çocuk istemeyen biriyle evlensin
Soran1 yılO da başta istemiyordu neden böyle caydi anlamiyorum tiksindim bana yalan söylediği için
- 1 yıl
Belli ki sogumussun ondan sana yalan söylemiş bu bir aldatmadır yani o yüzden daha fazla uzatmadan al karşına konuş
Çok korkunç bir düşünce bu şimdi istemiyor olabilirsin belki 2 yıl sonra isteyeceksin
10 Yorumla
1 yılEvlenince ikna ederim diye düşünmüş belliki senin kararlı olduğunu hesap edememiş
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılrahmini bağlatacakmış ben buna anca gülerim keşke ne bağlanıyor öğrenip öyle yazsaydın 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 rahim bağlanmaz tüpler bağlanır 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
11 Yorumla- 1 yıl
Harbiden Güldüm yaa 👏😂
1 yılYasal olarak eş izni olmadan olmuyor. Ayrıca yaş ve çocuk kriteri de var.
00 Yorumla
1 yılBu tür yöntemler beraberinde baska sıkıntılar doğurur. Yapmayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılyapma bence senin de fikrin degişir belki oturup düzgünce konusmussunuzdur eminim ki ısrar mantıklı degil bence iki kişinin vermesi gereken bi karar ve kadını daha cok etkileyen bi karar
00 YorumlaOnunla oturup konuşman gerek, gizli saklı olmamalı.
00 Yorumla
1 yılDoğru, yasal, vicdani ve etik bir tavır değil tavsiye etmiyorum.
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 386 cevap paylaştı. Eşinin ve senin aynı anda rızası olmadan bunu yapmaz doktor, unut istersen ))
00 Yorumla
1 yılKimisi çocuğum olmaz diye üzülür kimisi çocuk istemez dünya ne garip bir yersin...
00 YorumlaBelki ileride düşüncelerin değişebilir, bence kendini kısırlaştırmak büyük bir karar
00 YorumlaEvlilik iki taraflı olarak tek başına yeterli değildir birlikte hareket ederek
00 Yorumlabende istemiyorum ama karşıma çocuk için evlenmek isteyenler çıkıyor sadece :D
00 Yorumla
1 yılKocanın baba olmak hakkını elinden alayım diyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence bağlatma. İlerde pişman olabilirsin. Dışarı boşalsın. ya da sen hap kullan bağlatırsan açtırdığında hemen hamile kalamayabilirsin. Zarar verebilirsin temelli kısır yapabilir tehlikeli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılArkadan iş yapma şeytan karışır ve annem hep der yalanın sonu yastiya kadardır diye açık açık konuş çünkü sonradan öğrenirse bunu daha kötü olur
04 Yorumla
Soran1 yılAma öyle anlasmamistik ben çocuk istemem demişti bu kandırma değilde nedir
Cevap sahibi1 yılKandırma değil ki insan her an karar değiştirebilir insan hali bu bende eskilerde istemezdim kim bakacak diye ama şimdi iki tane olsun çok istiyorum otur güzel güzel konuş abla bi ortak yol bulursunuz olmadı zamana bırakın evlilik önemli hemen boşanmak da olmaz
Soran1 yılİki ayda fikir değişmez
Cevap sahibi1 yılDeğişir niye değişmesin benim de bir anda oldu hayat bu şaşırtır abl
1 yılOrtak alınması gereken bir karar. Sonuçta ortada bir evlilik var.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılLinç yesemde küfür etsenizde zaten sizin yorumlardan sonra o doğacak çocuğun kimseye faydası olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKizim seytan yaninizda dugme ilikler. Adamda cocuk yapcam diye ugrassin dursun 🤣
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDepo-provera iğnesi kullan 3 ayda 1 kullaniyorsun yılda 3 kere regl oluyorsun hamilelik riskini 3 ay erteliyor.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl3 ayda bir yaptırırsan hic hamile kalmazsın
Gizli Üye(36-45)1 yılBen olsam yaptirmam 7 yildir hasret icindeyiz sende yapma bence
02 Yorumla
Soran1 yılÇocuk istemiyorum açık açıkçası Rabbim de size hayırlı evlat nasip etsin
Cevap sahibi1 yılAmin cok cok sagol ❤️
Gizli Üye(25-29)1 yılBende sevmiyorum çocukları baş başa vakit geçirecekken baş ağırmaya ne gerek var hergün ağlıycak ben çocuk sevmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKeske cocuk konusunu bastan konuşsaydınız cocuk konusu yüzünden ciddi sevgilimle ayrıldık istemeyen taraf bendim
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu arada dipnot bu sonradan fikir değiştirilecek bir konu değil bu cocuk konusu. büyük ihtimalle senin evlenince fikrinin değişeceğini düşündü, benimki o kadar ciddiydi ki cocuk konusunda ben evet cocuk yapariz diyip evlensek sonra ben istemesem direk boşanırdı benden ondan dolayı ayrıldık direk
- 1 yıl
En doğrusunu yapmışsınız
Cevap sahibi1 yıl@Işılsuyılmaz maalesef ki en doğru olanı buydu her konuda anlaşıyorduk ama tek ve en önemli olan cocuk konusunda fikir ayrılığımız oldu ve onun anne olma hakkini elinden alamazdım
- 1 yıl
Evet iyi yapmışsınız
Cevap sahibi1 yıl@Işılsuyılmaz senin düşüncen ne cocuk konusunda?
Gizli Üye(25-29)1 yılBunu önermek biraz rahatsız edici olsa da tüm seçenekleri gözden geçirmelisiniz. Yaşlarınız kaç? Kaç yıldır evlisiniz?
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAma onunla beraber gözden geçirmelisiniz yani siz ayrıca tek başınıza değil de.
1 yılEş izni olmadan yapılmıyor maalesef. Bir de yaşınız henüz küçük ve hiç çocuğunuz yok. Genelde bu tarz durumlarda yapılmıyor ama tabiki özelde yapmayı kabul eden bir doktor çıkar mı bilmiyorum. En güzeli iyi korunmak.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEğer öyle bir şey yaparsan boşanmada haklı sebep diye biliyorum
05 Yorumla
Soran1 yılAma evlwnmeden önce ben çocuk istemiyorum demişti bana
Cevap sahibi1 yılZaman farklı duygular farklı
Soran1 yılİki aydır evliyiz ne zamanı yahu
Cevap sahibi1 yılNerden bileyim abla yazmamışsın 😂
Gizli Üye(18-24)1 yılEvlenme çocuk istemiyorsan neyine güvenip evleniyorsun ki hep şikayet hep şikayet
01 Yorumla
Soran1 yılİkimizde sözde istemiyorduk o kaypaklik etti
Gizli Üye(30-35)1 yılOndan gizli baglatirsan ki bu mümkün mü bilmiyorum, boşanma davasında haklı bulunur eşin.
10 Yorumla- Devamını Gör (100)
Devamını Gör(145)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Kocam çocuk istiyor ama ben istemiyorum, ondan gizlice rahmimi bağlatsam mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler