Herkes beni “çocuk var mı” diyerek bunaltıyor ne yapmalıyım?

İnsanları susturamıyorum artık. Kendi ailem söylüyordu hadi onlara nazım sözün geçiyor sitem edebiliyorum ama eşimin babaannesi bile akşam arayıp “ gelecek misafir var mı” diye önce beni yokladı sonrasında ise “ doktora bir git istersen” diyerek inanılmaz korkunç bir akıl verdi

hele ki bayramda hiç ummadığım bir insan eltimin annesinden laf yedim.. “ evde oturuyorsun sanki ne yapıyorsun” diyerek önce lafını iliştirdi. Sonrasında da “çocuksuz olmaz yapın” ,“ daha ne kadar bekleyeceksiniz” dedi.. kadınlar kadınların daha çok düşmanı yemin ederim.
kimseye hesap vermek zorunda değilim ama herkes bir şeyler söylüyor. Biri diyor ki neden çalışmıyorsun biri diyor ki çocuk var mı biri diyor ki doktora bir git istersen.. kimseye kendi hayatımı yaşadıklarımı anlatmak zorunda değilim ki..

bugün evde oturuyorsam bu eşimin sayesindedir. Bir gün eşim ben yetişemiyorum çalışır mısın derse tabii ki çalışırım ama eşim bile bana otur evde keyfine bak demişken milletin bu yorumları beni delirtiyor.
çalışan / çalışmayan fark etmez önce insanız..

Hayatım yatılı bir çalışan gibi geçti zaten evlenene kadar kendi düzenimi kurana kadar neler çektim kim bilebilir..

çocuk konusuna gelirsek kime ne belki istemiyoruz. Belki zamanı var diyoruz.. 8 aylık evliyim daha..

Herkes beni “çocuk var mı” diyerek bunaltıyor ne yapmalıyım?