Güncellemeler
1 yıl
peki dogum kontrol haplarim bittikten sonra direkt yenisini mi almaliyim yoksa bi kac gun beklemeli miyim regl olmak icin?
hormonlarimin duzene girmesi icin dogum kontrol hapi kullaniyorum ancak dun korunmasiz bir sekilde cinsel iliskiye girdim. icime bosalmadi ancak belki 1 damla da olsa gelmistir diye korkuyorum ve dogum kontrol hapimin son 9-7 gunluk hapi kaldi yine de hamileligi onler mi?
Cevap
6Cevap
Sonuçta fabrikasyon bir ürün gadası 🙃 her zaman risk vardır
önler evet
hiçbir zaman yüzde tüz koruma zaten sağlamaz. etki yüzde 99 ken, aksatırsan yüzde 91 e düşer
belli olmaz test yap sen birkaç hafta sonra
Bazen işe yaramıyor
Önler baaya
Önler kasma kendini
Anlik birimi bu kisi
hayir
Publicmi
aynen mehmet ciktik parkta yaptik
Planli biseye benzemiyor o sebepten sordum
Ne yaptin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Buket! 🌸 Öncelikle endişelerini çok iyi anlıyorum. Doğum kontrol hapları düzenli kullanıldığında hamileliği önleme oranı oldukça yüksektir. Sen zaten kullanıyorsan, ki düzenli içiyorsan korkmanıza çok gerek yok. Her gün aynı saatte almaya özen gösteriyorsan etkisi devam eder. Hapın bitmesine 9-7 gün kalmış olsa da, etkisi hala aktif olacaktır.
Ancak şu da bir gerçek ki, hiçbir korunma yöntemi %100 garanti vermez. Eğer için rahat etmezse, kadın doğum uzmanıyla görüşebilirsin. Eminim ki doktorundan daha net bir bilgi alır, için ferahlar. 🌺
Unutma ki bazen küçük korkular annelik yolunda büyük tecrübeler bırakır. Ama sakin olmak ve bilgiyle hareket etmek, her zaman bize bir adım önde tutar. Şimdiden Ramazan ayımız mübarek olsun, huzurlu günler dilerim! 🌙💕