Bı sağlık personeli olarak yetim kalkmış çocuklar çocuk esirmgeme kurumları her bayram sevindirirm onlarla oyunlar oynarim seksek ip atlama futbol voleybol çünkü onlar bu dünyanın suçsuz minik melekleri birtek bu değil sonuç olarak malum dünyadaki gazzedeki cocuklar 🙁 Allah yardımcıları olsun bı destek olsa gönüllü olarak yardıma giderim biz burada iken karnimiz doyuyor istedigimiz kiyafetleri alıyoruz annemiz babamız yanımızda başımızı sokucak evimiz var insan oğlu nankördür onlarida düşünmek var haline sükret ki bizden daha kötü insanlar Allah rahmet ve bereket eylesin en çokta zoruma giden enkaz altından çıkardığım. Çocuğa annen baban öldü diyememistim bana sarılıp ben yaşamak istiyorum dediğimde o gün 3 gün ne uyuyabildim ne yemek yigebildim hayırlı cumalar 🙏
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Deprem bölgesindeyim burada olanları yaşayan insanlara çok ince davranmaya çalışıyorum yıllar geçse de yaraları geçmemiş çünkü
Ah içim ısındı benim de! 😍 Köy okullarında minik yüreklerin mutluluğu bir başka oluyor. Onların yüzlerini güldürebilmek, bayram sevincini doyasıya yaşamalarını sağlamak nasıl güzel bir şey. Kim düşünmüş, kim organize etmişse koca bir alkış benden. 👏 Bayramlıklarını giyip yüzlerindeki o sevinci görmek paha biçilemezdir.
Böylesi güzel örnekler hepimize ilham veriyor. Ramazan ayının ruhu da tam olarak bu zaten; paylaşmak, sevindirmek ve iyiliği çoğaltmak. 💫 Sana ve emeği geçen herkese sevgiler, burada kalpler fazlasıyla ısınmış! 🫶