Çok şeyle çok çocuk olmaz sanırım biraz daha bekleyin. Birde yakın bir arkadaşımdan duymuştum gerçekm bilemiyorum. Kadınlar ilişkiden hemen sonra lavaboya gidip meniyi boşaltmaya ayrı bir gayret gösteriyormuş. Belki bir ilişkiden sonra komik gelebilir amabacakları yukarı dikerek bir kaç dakika beklemenizin faydası olabilir.
En kolay şekilde hamile kalmak istiyorsanız hacamat yaptırdıktan sonra ilişkiye girmenizi öneririm. Kan akışı değiştiği için hamile kalmama oranı kalma oranından daha düşükmüş. Bilgi değil duyum ve yaşanmışlıklardan bahsettiğim şeyler. Yakın arkadaşlarımdan ikiside çock istemezken ikisininde ortak noktası hacamatmış.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılBizim de olmuyor 8 aydır deniyoruz. Doktora gittik para üstüne para. Bıraktık doktoru. Akışına bıraktık artık. Ne zaman olursa. 20 günde 7 bin para gitti. DHA da gidiyordu. Eczanelerde yumurtlama döenemi testi var. Ondan al. Adet takvimi yanlış gösteriyor yumurtlama gününü. Biz onu takip ediyoruz. Bakalım ne olacak
014 Yorumla
Soran1 yılO testlerden alicam evet. Bi de adetim hep düzenlidir benim. Bu ay gecikme yaşadım sadece yaklaşık 1 hafta kadar. Test yaptım ama tek cizgiydi. Acaba o testin yanlış çıkma ihtimali olabilir mi
Cevap sahibi1 yılO ihtimal her zaman var. En az 10 gün gecikme olması gerekiyor diyorlar pozitif çıkması iÇin. En son 8 gün gecikti bu ay. Olmadı. Shotlar var ondan yaptık onu içiyorum her akşam. Dedik doktora vereceğimiz parayı beslenmemize verelim. Sperm yapıcı yumurtlama çoğaltıldı besinler yeyip için. Yürüyüş yapın. Kilo barsa kilo verin. Stres başlı başına etken zaten.
Soran1 yılEvet haklisiniz. 10 gün geçsin bi daha test yapicam
Cevap sahibi1 yılBiz ezcaneden aldık onlarınki güvenilir olur heralde
Cevap sahibi1 yılO zaman bize de yardımcı olabilir misin
Cevap sahibi1 yılEşim burayı kullanmıyor. Benim profilden mi? Gizli sorduğum için sanmıyorum
Cevap sahibi1 yılİstek gönderdim
Cevap sahibi1 yılÇok sevindim adına darısı başımıza inşallah
Soran1 yılTeşekkür ederim
İnşallah Allah size de nasip etsin en kısa zamanda😇
Gizli Üye(30-35)1 yılHenüz erken. İlişkinizi çocuk odaklı yaşamayın en en önemli nokta bu 🙂 takvim takip etmemelisin hormonşarını vücudunu rahat bırakmalısın ki bu rahat bırakma süreci bile 2 ayda düzene girebilir. Tedaviye ihtiyacı olan, ciddi kist sorunu olduğu söylenen arkadaşım bile kafasına takmadığı anda hamile kalmıştı, hem de geç yumurtladığı bir ayda. Yumurtlama da öyle illa 14. gün olacak diye bir şey yok bu arada. Doktora giden herkeste bir sorun çıkarıyorlar. Yediklerimiz, yaşımız, korunma süremiz yani aslında tıbbi olarak görüntülenemeyen faktörler çok daha etkili oluyor gebe kalma sürecimizde.
03 Yorumla
Soran1 yılAnladım çok teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim, konuşmak istersen başka örnekler de anlatabilirim.. burdan yazmıyım tanıdık çıkar filan😅
- 1 yıl
Erkek olduğundan dolayı olabilir mi o 😆 güzel taktik
Çocuk & Ebeveyn konusunda 842 cevap paylaştı. Beraber olmayi cocuk düspncesiyle yaparsaniz ol. amazsi kendinizi kazmaniz daha yüksek... cevremde cocuk olmazsi yillar dürdüğü icin, esime cocuk öyle hemen olmuyor yillar süre biliyor dediğimi hatirliyorum ve Allahin işi iste... beklemediğin düsünmediğin anda nasip ediyor. Doktor gidip yok kan vermek onu bunu yapmak bence erken, daha cok baski olur üzerinizde yaşiniz genc ise 1 yil kesin bekleyin cocuk nasip işi diye düsünün...
Ve 1 yil sonra olmazsa tabiki Doktora gidip gerekenleri yapin Allah tüm isteyenlere, Hayirli sevgi saygi ve anlayişli Anne ve baba olmak nasip etsin.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌸 Öncelikle, canını sıkmamaya çalış çünkü 3 ay gerçekten çok kısa bir süre. Bazı çiftler için bu süreç biraz daha uzun sürebiliyor. Stres yapmaman çok önemli, inan bana çocuk sahibi olmaya çalışırken stres, pek istenen bir arkadaş olmuyor 😊.
Uzmanlar genellikle 1 yıl boyunca düzenli denemelere rağmen sonuç alınamazsa doktora danışmayı öneriyor. Ama içini ferahlatmak, her şeyin yolunda olduğunu görmek istersen elbette bir uzmana gözükmekte hiçbir sıkıntı yok. Belki sadece beslenme düzeninize, yaşam rutininize ufak tefek dokunuşlar yapmanız gerekebilir.
Son olarak, unutma ki bu süreç sabır ve umut gerektiriyor. Kocaman bir anne sarılması gönderiyorum sana! ❤️🌸 Bir gün çocuğunla bu anları gülümseyerek hatırlayacaksın. "Annelik sabır işidir, ama maaşı bolca sevgi, ödülü sınırsız mutluluktur!" 😊10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılGitmelisiniz ama bu bir sorun olduğu için değil size daha doğru talimatlar vereceği için
20 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,5b cevap paylaştı.
1 yılDaha erken en az 1 yıl geçmesi gerekir gadası
00 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 12,1b cevap paylaştı.
u 1 yıldoktora gitmelisiniz evet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılyaş aralığın doğruysa ne aceleniz var anlamadım bu kadar. çocuk çocuk diye stres yaparsan zaten olacağı varsa da olmaz. ayrıca regl döngünü takip edip yumurtlama dönemlerine denk getiriyorsundur umarım. pozisyonlar, seks sonrası bir süre sırt üstü yatmak vs. bir sürü şeyi var. ama en önemlisi rahat olmak. çocuk istiyorsunuz zaten korunmuyorsunuz da düşünmeden dert etmeden yapın işte olacağı varsa olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl3 ay aslında erken gibi geldi bana ama doktora gidin diyeceğim. Neden dersen arkadaşım da uğraşıyordu ama sonuç alamıyordu sonra doktora gittiler, doktor onlara kan tahlili yapıp bazı vitamin takviyeleri verdi. Arkadaşıma kilo vermesi gerektiğini söyledi. Arkadaşım bi yandan vitaminleri kullanıp bi yandan kilo vermek için spora başladı, spora başladıktan birkaç hafta sonra hamile olduğunu öğrendi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe acelesi var en az 2 sene cocuk yapmasanda olur. Yaşin daha gençse eviiligin oturdu mu hemen kocan iyi ki bir bunlari düşun gercekten cocuk istiyor musun bu sorulara cevap ver ve seks yap. Hemen hamile kalinmaz sanirim sıkklikla girince hamile kalma şansi artiyir bildiğim kadariyla.
00 Yorumla
1 yılBöyle şeyler olması çok normal, kimisi 6 aydır tutturamıyor kimisi 7 aydır tutturamıyor. Kendinize güvenmelisiniz, umutsuzluğa kapanmayın. Bence doktora gidilecek bir şey yok diye düşünüyorum çünkü illaki olacak öyle düşünün.
00 Yorumla
1 yılErken baya , ilk olarak morel yüksek olmalı ve gün aşırı ilişki gerek , beslenmeye dikkat edin , boşalma sonrası bacaklarını havaya kaldırıp bir süre bekle , doğru pozisyonlarda deneyin , eşin sperm testi versin canlı spermlerin sayısı önemli , yumurtlama dönemine ve gününe denk getirmen gerekiyor yapıyor musun?
00 YorumlaSprem kalitesini arttıracak seyler tüketin. Belki de henüz erkendir. Hicri ayın 13-14-15. Günlerinde hamilelik olmaz. Yumurtlama günlerin bu günlere mi denk geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl3 ay çok kısa 👍
1 sene devam edin fakat özellikle adetten sonraki 10 ile 20 günde daha sık birlikte olun bu birincisi ikinci konu yaş aralığı doğru ise ve eşin senin yaşlarındaysa hiç acele etme 👍
02 Yorumla
Soran1 yılYaş aralığı doğru değil ben 26 yaşındayım esim de 28
Cevap sahibi1 yılBirlikte olduktan sonra hemen duşa girme 👍 mümkünse gece birlikte olun ve yat uyu sabah duş al. 1 sene bu şekilde devam et olmazsa bir uzmana gidin. Yaşlar musait vaktiniz var. Normal yolla olur sıkıntı yapmayın.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 486 cevap paylaştı.
1 yılBence henüz yolun başındayken doktora gidip ikinizin de sağlık taramasından geçmesi güzel olur. Gereken destekleri erkenden alıp başlamak mantıklı olur
00 Yorumla Belki vitamin degerlerın düşüktür. Doktora git ama hayıt sirkesi hayıt otu cay olsrakta ıcebilirsin kullan doğurganlık arttırıyor
10 YorumlaHenüz çok kısa süre 1 yıl sonra olmassa öyle gidin doktora. Bende 3 4 ay sonra gitmiştim doktor kızdı 1 sene olsun öyle gel diye :)
00 YorumlaNe kadar doğuran bey yorum yapmış 😂😂😂 hepsi ya kadın doğum doktoru ya da daha önceden doğum tecrübeli 😂😂😂
00 YorumlaHaftada 3 gün düzenli seks yapacaksın adetten hemen sonra özellikle her akşam seks yapacaksın bak çocuk nasıl oluyor
00 Yorumla
1 yıl3 ay çok erken en az 1 yıl bekle doktor için. her gece de yiyişme çocuk için haftada 1 daha uygun
00 Yorumla
1 yılYakında olur bence, bir hafta regl gecikmesi bile umutvar demektir siz gerekeni yapın. Bir seneden önce doktora gidilmez.
00 Yorumla
1 yılStresi ortadan kaldır paketli gıdadan uzak dur bekle 1 seneden önce tedaviye başlamaz
Manyetik alan kirliliğin aşırı
00 YorumlaYumrutlama takvimine göre hareket edin ve eşinizin mastürbasyon yapmasına izin vermeyin bir müddet
02 Yorumla
Soran1 yılTakvime dikkat ediyoruz. Esim mastürbasyon yapmaz zaten
Gunleri var oyle her istediginizde de olmuyor. daha erken biraz daha ugrasin:)
03 Yorumla
Soran1 yılGünlerinin olduğunu biliyorum tabi ki ama erken sanırım dediğin gibi
Soran1 yılTamamdır teşekkür ederim
Gidin bi sıkıntı varsa öğrenmiş olursunuz yoksa da takviye verir dr gönlün rahat olur
10 YorumlaOoo rahat rahat denwyin işte millet hamile kalmayacam diye heşreyi yapıyor
00 Yorumla
1 yılgidin erkenden, belki tam şu an alınması gereken bi önlem vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence gidin biz gittik. Bize iğne verdiler. Eşime igneyi vurdurduktan 45 dakika sonra ilişkiye girebilirsiniz demisti doktor. 3. Ignede başarili oldu.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 744 cevap paylaştı.
u 1 yıl2 yıla kadar normal sayılıyor 3 ay çok erken acele etmeyin
00 Yorumla Gitmekte fayda var tedavi sürecini hızlandırırsınız
00 YorumlaDoktorlar bu sureçte 1 sene denemeniz gerektiğini söylüyorlar. Hemen tedaviye baslamazlar
00 Yorumla
1 yılYaşınız kaç 13 15 mi? Ne bu sincap yavrusu mu? Zart diye olsun
00 Yorumla
1 yılGidin mutlaka muayene olun erkenden bu iş ciddi gercekten
00 YorumlaBunelan kimsenin cocugu olmuyor. Tuketilen gidalar da sikinti var o zaman.
05 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum valla🤷♀️
Soran1 yılEvet sıkıntı tabi ama bakalım hayirli ise olsunn
1 yılEvet erken. En az 1 yıl çocuk yapmaya çalışmış olmanız gerekiyor. +30 iseniz bu süre 6 ay.
00 Yorumla
1 yılDaha erken birde stres yapmayın akışına bırakın
00 Yorumla
1 yılEn az bir sene ugrastiniz mi diye soruyor doktorlar
00 Yorumla
1 yıl1 yil cocuk yapamayan var. Tabii bu isin adresi yine doktor veya google. Bura degil :)
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 693 cevap paylaştı.
s 1 yıl3 ay erken doktorlar en az 6 ay diyor. Öncesinde uzun süre korunduysanız o da etkiliyor ayrıca
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılDokrora gidin 3 kisa değil normalde ilk seferde bile hamile kalman gerekir esinde ya da sende sorun vardir büyük ihtimal ilac ile tedavi edilebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe zamandır evlisiniz? Bizde 9 aydır evliyiz ve 9 aydır deniyoruz olmuyor. Bildiğiniz bir sorununuz var mı?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl3 ay kısa bir süre içimiz rahat etsin diyorsan kontrole gidebilirsin. Bence gerek yok da siz nasıl rahat edecekseniz öyle yapın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSağlıklı diyip olmayanın da olmuyor nasip bu çünkü kaç kişi doktora başvuruyor sağlıklı sorun yok ama olmuyor imtihan her şey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDaha erken belki hiç beklemediğimiz anda sürpriz olur deneyin siz yine de, doktor için erken bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDevletin vereceği parayı duyan bu yıl hamile kalıyor 🤣3 ay önce duyuruldu çalışmalara devam
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@gigih4 sende mi doğuracaksin ona göre?
Cevap sahibi1 yıl@gigih4 araştır
Gizli Üye(25-29)1 yılBence daha yeni olduğunuz için çok fazla takma bir yıl falan geçsin sonra gidersin
10 Yorumla
1 yılaynı şey başıma geldi
doktor 6 ay bekleyin dedin 8. ayda oldu
benin sana önereceğim tek bir şey var sadece03 Yorumla
Soran1 yılNe önerirsin
- 1 yıl
maşallah
sevindim
Soran1 yılTeşekkürler😇
Gidin muhakkak, belki bir şeyleri ters yapiyorsunuz
00 Yorumla
1 yılCanım 3 ay normal 6 ay sonra olmazsa gidin benim 8 ayda oldu
011 Yorumla- 1 yıl
Misyoner en iyisi hamilelik icin bu arada
- 1 yıl
Canım adetin kac günde bir oluyo 3 aydır ful düzenlimi adetin
Soran1 yıl3 aydır ki düzenli bu ay gecikme yaşadım safece
- 1 yıl
Olur olur bol iliski yapin bizde aynısını yasadik
- 1 yıl
Kafanda soru olursa sorabilirsin ayni durumu yasadik canim ilişkide ayaklarını havaya kaldır bosalmadan sonra
- 1 yıl
Bacagini kaldıriyormusun
Soran1 yılEvet kaldırıyorum zaten altımda da yastık oluyor
Soran1 yılErkek olduğun o kadar belli ki. Yazmayacağım o yüzden 😃
- 1 yıl
Yok be cidden kızım sen bilirsin
Soran1 yılAhaha aynen ama hemen belli ediyorlar kendilerini😃
1 yılDoktora gitmenizi tavsiye ederim iş işten geçmeden önlemini almak lazım
00 Yorumla3 ay çok erken çocuk 1 yılda olmuyorsa olamaz gidilmeli
00 Yorumla
1 yıldoktora gidin doktorda da çaresi olmazsa bana ulaş burdan yardımcı olurum.
00 Yorumla
1 yılYani doktorlar 1 yildan sonra gelin diyor. İliskiye girerken de cocuk odakli girmeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHersey yolunda olsa dahi ilk 1 sene normal, ama içinizin rahat etmesi icin gidil test yapabilirsiniz
00 Yorumla
1 yılGünün denk gelmemiştir, yumurtlamayi hesapla
04 Yorumla
Soran1 yılHesaplıyorum aslında
- 1 yıl
7 ay bekle, olmazsa doktora gidersin
- 1 yıl
Gözün aydin
Soran1 yılTeşekkür ederim 😇
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 641 cevap paylaştı.
1 yılAdetin düzenli mi
06 Yorumla
Soran1 yılEvet düzenli
- 1 yıl
Biz 4 ay denemiştik. O zaman denemeye devam. Adetin düzenli ise yumuetlama günlerini tahmin edebiliyosundhr zaten. Her gğn ilişkiye girmeyin
Soran1 yılEvet yumurtlama günlerimi takip ediyorum zaten. O günlere dikkat ediyoruz. 3 ay daha erken bir süre demek ki
- 1 yıl
İkinci çocukta 1 ay bekledik. Tamamen şans işi. İkinizden biri kilolu mu
Soran1 yılEvet birazda şans
Esim biraz kilolu ama çok değil- 1 yıl
Spermler ve yumurtlara paketli gıda tükete tükete doğurganlıkları azalıyor. O yüzdeb denemeye devam. Erkeğin boşalması yeterli. Senşn boşalma şartın yok. İlişki sonrası hemen kalkma. İlişki anında altta ol. Çocuk yapmak için değil de eğlence için seviş. Eşinin içine boşalmasının hazzını yaşa. Her xaman böyle özgürce onun spermlerini içinde hissedemiceksin. Özlicrksin bu günleri
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 385 cevap paylaştı.
m 1 yılBence doktora gidip konuşmanız gerekir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDenemeye devam edin bizde de durum aynıydı 1 sene sonra oldu çocuk
00 YorumlaBiraz bekleyin. 1 sene dolunca gidin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılS. gidin ya üç ayda dert mi oldu şimdi bu hızlı olup ne yapacaksınız lol
00 YorumlaÇok erken daha abla acelen ne
00 Yorumla
1 yılAile hekimine git önce folik asit faln önerir
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yıl365 gün deneyin bir bakalım
00 Yorumla
1 yılDaha erken gibi ama yine de gidilebilir
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem