Klomen+ovülasyon testi+protime woman ve folden pi ile hamilelik Mart ayı gebelik planlayanlar birlikte takip edelim mi?

Merhaba kızlar ben 3 yıldır evliyim. 2 yıldır korunmasız ilişki yaşamamıza rağmen bebişimiz olmadı. Pcos olduğumu yeni öğrendim. Hep çekiniyordum doktora gitmeye. Arkadaşım pcoslu idi. Klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldı. İkiz bebişleri olacak hayırlısı ile inşallah. Bende onun uyguladığı tedavi ile çok kişiden hamilelik yaşadığını duyunca buradaki doktoruma danıştım. Fakat yazmadı eczaneye gidip kendim aldım. Doktorum folden pi ve protime women yazdı. Adetimin 3. Gününden itibaren bunlarla birlikte klomen kullanıyorum. 30 lu ovülasyon testi aldım. Çatlatma iğnesi siparişi verdim. Anlayacağınız tüm tuşlara bastım. Eşimde protime men kullanmaya başladı. İnşallah güzel haberler veriririz birbirimize gün ve gün burada güncelleme yapacağım. Ama motel ve motivasyon çok önemli. İnşallah olumlu sonuçlar alırız.

Klomen+ovülasyon testi+protime woman ve folden pi ile hamilelik Mart ayı gebelik planlayanlar birlikte takip edelim mi?