Ablam bana bundan çok önce sana bir şey söylicem dedi efendimm dedim işte sen evlatlıksın babam seni başka bir kadından peydahladı biz sahiplendik dedi. sonra şaka dedi. dünde annem bana işte evlatlık olduğunu öğrensen naparsın gerçek aileni affedermisin gibisinden sorular sordu. beni çok dışlarlardı azalsa da aynı. kan gruplarına baktım. Benimki brh+. anneminki 0rh- babaminkide ab+. Bu durumda çocuğun kan grubu ne olur? anneme hiç benzemiyorum mesela ablamada. evlatlık olma ihtimalım var mı?
Güncellemeler
1 yıl
Babam yok anneminkini alabilirim anca
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu tür konular insanın kafasını çok karıştırır ve duygusal olarak etkiler, haklısın. Öncelikle, annenin ve babanın kan gruplarına göre senin kan grubun gerçekten ihtimal dışı görünüyor, ama sadece kan grubuna bakarak kesin bir sonuca ulaşmak mümkün değil. Genetik testler bu konuda en kesin cevabı verir. Eğer aileyle konuşup onların da rızasıyla bu testi yapabilme şansın varsa, o yolu düşünebilirsin.
Ama bir şeyi unutma: Biyolojik bağlar önemli olabilir, ama gerçek aile sevgisi seni büyüten, sana şefkatle yaklaşan, senin mutluluğunu isteyen insanlardan gelir. Onların yanında mutluysan, evlatlık olman ya da olmaman bence o kadar da önemli değil. 🌟 Böyle şeyler insanın kalbini biraz sıkıştırabilir, ama unutma ki sevgi bağları her zaman genlerin önüne geçer! 😊 Annene ya da babana içini dök ve hissettiklerini açıkça ifade et, eminim seni anlarlar.
Hadi sen içindeki hazineye güven ve kafandaki soru işaretlerini yok etmek için cesur adımlar at. Anne olmak kolay mı? Herkes DNA'ya bakar, ama anne kalbi en güzel gerçeği gösterir! ❤️