Kardeşimi kurtarmak istiyorum?

Merhaba kardeşim otizmli ve 6 yaşında henüz çiş eğitimi yok konuşamıyor ama kendini beden dili ve duyguları ile ifade ediyor (bazen yanlış duygular ile ifade edebiliyor) ailem kardeşime bakabilecek eğitime ve mentaliteye sahip değiller ev içerisinde sürekli şiddetli tartışmalar ve dayağa kadar varan çatışmalar söz konusu be okuyorum ve aynı zamanda çalışıyorum bu durum için elimden bir şey gelmiyor annem ve babam birbirlerinden nefret ve kin dolular kardeşim onların tartışmaları arasında kalıyor ve hatta bu tartışmalarına onuda alet ediyorlar sinirlerini kardeşimden çıkarıyorlar duygusal olarak çok dengesiz davranıyorlar bu durumda zaten duyguları yanlış ifade eden kardeşim dahada şiddete meyilli oluyor bir iyiler bir kötüler gün içindeki bu yoğun çatışma ve dalgalanma benim bile psikolojimi bozdu eskiden beri böyle ben psikolojik tedavi alıyorum ama kardeşim otizmli ve henüz gelişim sürecinde olduğu için ve bir çocuğa oranla daha dikkat edilmesi gerektiği için onun bu durumdan etkilenmeden kurtarmak istiyorum zaten bu yaşına kadar çok fazla şeye maruz kaldı elimden hiçbir şey gelmiyor çok caresiz hissediyorum kardeşim için çok üzülüyorum lütfen bir fikir verin

Kardeşimi kurtarmak istiyorum?