AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Çocuğun rizkini ALLAH veriyor annen baban veya sen vermiyorsun
neden bulanıyor sen evdeyken seks yaptıkları için mi?
50 ve 65 yaşında buruşmuş ölüme yakın iki bilinçsiz cahilin bebek yapması yüzünden
O zaman midem bulanıyor deme, sinirliyim, kızgınım de.
Midemi bulandırıyorlar
O zaman restini çek, ayrıl evden ne haliniz varsa görün de. Kuru gürültü yapmaya gerek yok.
Ben evliyim. Kendi çocuklarımda küçük. Bana yardımcı olursun diyor utanmadan. Oğlum 1 yaşında daha
benden ne doğacak çocuğa nede size hayır gelmez bu saatten sonra isterseniz doğurun isterseniz aldırın diyerek rest çek
Haklısın teşekkür ederim
rıca ederim
Olmuşla ölmüşe çare yok sen üstüne düşen sorumluluğu yapıp gerisini annen ve babana bırakmalısın doğuran onlar bakıp büyütende onlar olmalı ama (doğduktan sonra bebekten sevgini eksik etmemeni öneririm)
Çok normal haklısın. RTE nin çocuk yapsın diye maaşa bağlayacagi kadınlar parayı duyan üreyecek bu sene, hazır olun🤣
Olan olmuş ama kardeşini istemiyor kafaya bak, elinde olsa o aldırtacak ne cahil bir nesil türemeye başladı 😂😒
48 yaşındaki arkadaşımın da oğlu oldu geçen yıl ve o kadar yıprandı ki, belli bir yaştan sonra çocuk doğurmak çok riskli ve zahmetli. Gençlikte ki gibi asla değil. Ama annen ve babandan bu yüzden tiksinmen normal değil.
Ne bulaniyor milletin tercihinden sanane. Mutlu olmayi bilmiyorsunuz milletin mutlulugunu da cekemiyorsunuz
Yorumlara baktim gelmis cocuklarimin rizkini veriyor falan demissin. Yahu arkadasim evlenmissin kendi yuvani kuussun kafanda sorunmu var. Verme sende. Ne miden bulansin nede para ver. Notr ol kendi cocuklarina haksizlik eden bir anasin. Neyin tribine girdiginide anlamis degilim.
Ahahah en son küçük kardeşim olunca aynı şeyleri hissetmiştim ama zamanla büyüdüğünü hissedeceksin normal karşılayacaksın üzülme 😅😅
Bende istemem o yaştan sonra kardeş çocuk 20 yaşına geldiğinde belki annen baban hayatta olmayacak ya da yaşlanacaklar
Seni dünyaya getirmeleri için o işi yapmaları şart. Sende o birlikteliğin meyvesisin. Kendinden de tiksinebilirsin
Sen kac yaşındasın artik bakarsın çocuğa diyeceğim de
29. Benim 2 çocuğum var zaten
Ohh beraber büyürler dayilari ile
Gereği yok o çocuk aldırılacak
Teste yanlışlık olabilir ama Niye kendini berbat hissediyorsun ki ne alaka yani sen mi Hamilesin sanki sen mi doğrulayacaksın sen mi bakacaksın ne alaka
Artık gec yasta gebelikler mevcut. evli kadın yeniden o duyguyu tatmak istemis.
Kardeş sevilir ya benim anam doğursa bakardım ben
Babanın yaşı daha büyüktür eminim erkek o yaşta baba olunca da kendinizi kötü hissediyor musunuz? 18 yaşında çocuklar anne olunca sorun yok 50 yaşındaki olunca mı sorun?
Bu yorum sadece kadına laf edenlere gelsin soru sahibi sende haklısın. Bana göre o yaşta anne BABA olmak iyi değil
Annem 39 yasindayken doktor hamilesin dedi. O an ben arkadaşım ve annem birlikyeydik. Buraya kadar normal diyebilirsin ama annem 28 yaşından beri duldu. Arkadaşımın benimle nasıl dalga geçtiğini dusun
Oha gercekmi buuu
@bahar82882 evet gercek
Naptı doğurdumu
@bahar82882 hayır
@bahar82882 aldirdik ama süresi biraz geçtiği için sıkıntı oldu
Ee kadın seks yapmış olmuş işte ne bu cehalet ne yapsın 10 yıldır dulum diye kendini mi paralasın
Niye be olamaz mı olabilecek bir şey ama menapoz söz konusu değil mi
Merhaba gerçekten seni çok iyi anlıyorum asla yargılamıyorum bir yorumda sütünün kesildiğini duydum çok üzüldüm birtanem lütfen bebeklerini düşün dertleşmek ister misin içini dök lütfen
Of bune düşüncesizlik cidden. O seni düşünmeden nasıl bunu yapabilir yaşa bak ya şaka gibi
Annen ve babanın seviştiğini bilmek mideni nasıl bulandırıyor ae
Ahshsjajjsjsjjasjjaa
Yanlışlıkla olmuştur baban geri çekmeyi unutmuştur ama haklısın korunmaları gerekirdi
Onların hayatı kime ne seni bile ilgilendirmez midenin bulanacağı bir şey de yok
Gayet de var, bu yaşta utanmadan çocuk yapamaz, hem çocuk sağlıksız doğar hem de arada 50 yaş farkı olduğu için çocuğa hayatı zindan eder bunlar.
Seni alakadar etmez her şekil
Ay sus be. Tabii ki de alakadar eder. Kız zaten evli, kendi hayatına mı baksın annesinin babasının düşük zekalı organize edemedikleri hayatı için kendisini paralayıp dursun mu? Biraz empati yapın be. Vicdansızsınız siz. 50 yaşında çocuk mu yapılır? Çok istiyorsa gitsin evlatlık edinsin. Evde 6 tane yetişemedikleri çocuk varken üstüne bir tane daha yapmaları insanı delirtir. Buga girmiş npc gibi sürekli ürüyorlar.
Ablası mı bakıyor sanane annesi babası bakıyor ilerde sorumluluk almazsınız olur biter 50 yaşında çocuk mu yapılır derken size sorsalar zaten hamile kalmazdı kadın üreme işine karışacak siz değilsiniz devlettir
Evet ablası bakıyor. Bakmasa bile normal değil.
Bakmak istemiyorum der geçersin insanlara engel olabileceğinizi ve karışabileceğinizi düşünmeniz çok komik hadi karış bakalım kim seni dinleyecek
Vay be 50ye gelmiş hala adetten kesilmemiş mi annen
Bunda mide bulandıracak bir durum göremiyorum Neden mideniz bulandı acaba
Keşke venim kardeşim olsa... Neden tiksinir ki insan kardeşi olacak diye
Sen ilişki yaşarken iyi annen baban yaşarken kötü olur mu öyle şey 😂
Kadın 35ten sonra çocuğu olmaz kısır kalır diyen tc erkeklerine gelsin
35 olsa iyi dün 26 yaşındaki kıza evde kalmışsın dedi biri jdksjd
@Snowcat kesin adamın yaşı 30+
Aynen 30 larda. 😂
@Snowcat hiç şaşırmadım bunu anca o yaşlı erkekler der genç kızla evlenmek için asıl kendisi evde kalmış çökmüştür
annen, yeni doğmuş bi çocuğun ninesi hatta ninesinin ablası olacak yaşta nasıl hamile?
Ben o yaşta hamile kalıp doğuranlari takdir etmişimdir cesaret ve güç lazım hayırlı olsun
ahajjaajja bende senin yerinde olsaydım bende berbat hisederdim
senin yaş kaç bu yaştan sonra çocuk mu yapılır ya
Miden niye bulanıyor? 50 çocuk sahibi olmak için geç ama seks yapmak için normal bir yaş. Çocuk da kazayla olmuştur. Doktor kontrolünde ve ailenin ne düşündüğüne bağlı bir durum. Ne iğreniyorsun
Kazayla çocuk oluyor 😁
Çöm normal öyle hissetmen ama mutlu ol annene bir şey olursa sen annelik yaparsın.
Oo o zaman milflerle takıldığımda garanti korunayim
Anneni uyar o zamann
Kıskanma kizimmmm
Allah sabır versin...
Sen hamile olsan bulanmaz
Yaşım genç olduğundan normal.
sende problem var tedavi alman şart
Knk tamam haklısında annenden babandan neden miden bulanıyor yanlış cümle kurmamaya dikkat et gerçekten
ne alaka? olabilir. onların hayatı.
65 yaşında adamın çocuğunun olması normal mi. En fazla 10 yıl daha yaşar. Analı evlatlı kim bakacak bunlara?
Sen daha doğmamış kardeşini kıskanmaya başladın 😁
Ne kıskanması arkadaşım. 6 kardeşiz zaten. Kadın 50 babam 65 yaşında. Ben bakacağım onların şeyinin sevdasını. Böyle bir rezillik olabilirmi ya
Onlar istiyor tabikiii niye sen istemiyon diye aldırsınlarmı aq cinayetmi işlesinler
Kendisine güvenmiyor. Aklınca bana baktıracak. Zaten 2 çocuğum var. 1 yaşında oğlum daha. Stresten sütüm kesildi
Hm senide anlıyorum anne ne de ben kendi çocuklarıma bakamıyom ona nasıl bakacam
Hanı kadınlık 45 te bıtıyordu sok oldum
Aldırsınlar bu yaştan sonra çocuk olmaz
Baba sağlam çalışıyor :D
Yanılma payı olabiliyo evet kan testi kesin çözüm
Anormal bir durum yok ki
mutlu olacağın şey için miden bulanıyor.
Kesin yanlışlıkla oldu beceremediler bi işi
Yani senin çocuklar dayısını parka götürecek ozaman garip bir durum bencede
Kardeş geliyor neguzel işte
Kaza kurşunu olmalı, yapacak bisey yok
neden olabılır baban saglam calsıyo demekki :)
Olur böyle vakalar
Valla pes yaşlılar daha fena oluyor
Ne güzel işte kardeş geliyor 😀
Çocuk sana kalacak desene
50 yaşında hamile kalabildiyse bravo ona
Manyak mısın niye iğreniyorsun 😆
Benimki 58 yaşında kaldı
Berbat olan ne saçmalama
😂😂😂😂 baban rahat durmamış devamlı pompa