4 yaşında çocuğu olan bekar anne tek başına nasıl geçinebilir, nereden başlayabilir?

Tam zamanlı çalışsa çocuğu kime bırakacak bakıcı buldu diyelim aldığı maaş direkt bakıcı kırada var en ucuz rutubetli evler bile 20 bin gıda giyim fatura okul masrafı cart curt her şey var ne yapsın bu anne? Babası ile nafaka irtibat hiç bı şekilde yok aile akrabası ile denedi olmuyor sığıntı gibi köle muamelesi huzursuzluk her türlü gecimsizlik istememeslik s git der gibi bakışlar tavırlar ne yapsın bu kadın?

Güncellemeler
1 yıl
Okudum Mesleğim var evliylende destek çıkıyordum yuklenmiyordum. derdim nafaka değil çocuğumla sıfırdan başlamak istiyorum ama çocukla tam zamanlı ise gidemiyorum. Ahlaksız tekliflerinizden midem bulandı. Daha sağlıklı temiz çocuğuma bakabilmek adına uğraşıyorum igrenclesmeyin lütfen. Keşke soruyu sormasaydim kişinin caresizligini fırsata çevirip kullanmak isteyenler cemkirenler ön yargı tabularini yikamamis sığ insanlar...
Güncellemeler
1 yıl
Yardımcı olmak adina zamanını ayıran herkese tesekur ederim hakkınızı helal edin 🌸 nefret ediyorum yaşadığım durumdan üyeliğimi de siliyorum.. bir çok yorumları kaldiridm gerçekten çok kotusunuz...
4 yaşında çocuğu olan bekar anne tek başına nasıl geçinebilir, nereden başlayabilir?