Bekar anne olan var mı? Nasıl başarıyorsunuz?

Merhabalar. Ben bekar bi anne adayıyım sevgilim olacak vicdansızdan hamile kaldım ve çocuğu istemiyor. İkimizde daha önce evlenip boşanmış insanlarız onun çocukları var çocuk büyütmekten bıkmış beyefendi hayatını yaşayacakmış. Benimse ilk bebeğim. Kıyamadım aldırmadım. Zaten öğrendiğimde çok geçti kalbi atıyordu yapamazdım.. Bu durumu yaşayan kadınlar illaki vardır aramızda hayat nasıl ilerliyor? Bi yandan korkularım var diğer yandansa heyecan ve burukta olsa bir mutluluk yaşıyorum. Bu arada beni ve karnımdaki bebegimi kabul eden bir adam var ama açıkçası pek güvenemiyorum. İnsan evladı yarın başımıza kakar mı üveylik yapar mı diye çok kaygılanıyorum. Bende üvey baba gördüm ağaca bağlanıp dövüldüğüm günler oldu ki daha 5 yaşındaydım... Çok korkularım var yalnız büyütmekten ona bir aile bir baba figürü verememekten çok korkuyorum diğer yandan ya kaş düzeltirken göz çıkarırsam diyede düşünmeden duramıyorum.

NOT: lütfen yargılamayın yaşamadığın olayın yorumcusu olmak çok kolay. Hamileyim daha fazla üzülmek istemıyorum bebeğime zarar çünkü
Güncellemeler
1 yıl
Şu aldır diyen ve diyecek olan zeka küplerine, aldıracak olsam çer çöpün aldır demesini beklenmedim gider aldırırdım değil mi hani az akıl mantık? Sizin aklınıza gelen benim aklıma gelmiyordu çok zekisiniz