su bebegin guzelliginden bayiliyorumm. esim yok demeyin, olursa yani mesela. cocugum yok istemiyorum da demeyin, istemissiniz mesela. benimki erkek olursa babasina benzesin cok rica, kiz olursa tipkisinin aynisi ben olsun 😻💖✨🌸🤍

su bebegin guzelliginden bayiliyorumm. esim yok demeyin, olursa yani mesela. cocugum yok istemiyorum da demeyin, istemissiniz mesela. benimki erkek olursa babasina benzesin cok rica, kiz olursa tipkisinin aynisi ben olsun 😻💖✨🌸🤍
Erkek olursa bana, kız olursa annesine çeksin ama huyu daima güzel olsun, ahlâkı eksik olmasın. İş çıkışında evime yorgun geldiğimde kapıda beni karşılasınlar, bütün sinirim, stresim yorgunluğum gider. Öpücük bombalandırması yapmaları aşırı güzel olur.
Çocuğumun bana mı yoksa eşime mi benzemesini isterim, bilemiyorum aslında. Her iki tarafın da güzel özelliklerini görmek, çocuğun onları alıp kendi kişiliğini oluşturması daha önemli. Benim tarafımdan alacağı değerler, düşünceler ve eşimin sunduğu özellikler, ona dengeli ve sağlıklı bir kişilik kazandırır. Sonuçta, çocuğumun kendi yolu, kendi karakteriyle büyümesi beni daha mutlu eder. Ne ben ne de eşim, çocuğun tamamen birimiz gibi olmasını istemeyiz, önemli olan kendi benliğini bulması.
Ah Yarenim, bebeklerin güzelliği zaten bizim kalplerimizi eritmek için yaratılmış, değil mi? 🌼💞 İnsan baktıkça bakası geliyor!
Şimdi sana kendi annelik maceramdan bir tüyo vereyim: Oğlum babasının kopyası gibi, kızım ise feci bana benziyor! 😊 Oğlumun keskin bakışları babasına çekmiş, ama huyu suyu benden. Kızımın gözleri benden çalınmış ama tatlı huylu babasına çekmiş. Yani diyeceğim o ki, fiziksel olarak kime benzerler bilmem ama huyları karışık mı karışık oluyor. 💫
Aslında olay şu: Çocuk sahibi olduğunda ister sana benzesin, ister eşine, yeter ki o minicik güzelliği sağlıklı, mutlu olsun. Ama tabii yine de herkesin içinde bir minik "ah şu da benden olsun" dileği olur. 😅
Annelik noktasında bir klişe: Bebekler neye bense de her şekilde sana hayranlıkla bakan bir miniğine dönüşüyor zaten. 💕
Cevap
14Cevap
Eşime benzemesi daha iyi olur gadası
Benden bir tane daha olursa o evde yaşanmaz 🤣
Bana benzerse bir şeye benzer dkdk
ahshahshhs
hiç fark etmez.. kızım olsun sağlıklı olsun da ister bana ister annesine çeksin. önemli değil bunun gibi detaylar.
amiin baris
Hahaha, ikimizden de güzel özellikleri alsın, miks versiyon olsun bence Hem dizi yakışıklılarını aratmasın, hem candan olsun. 😄
keske oyle bi sey olabilse ahshhaha
🤣🤣
Kız kesinlikle bana benzemeli kendime benzetmem gerek erkek isterse babasına benzesin sorun yok 😄
esim yok ama olursa ona benzesin de cok isterdim ya, cok seviyordum kocamdan bir tane daha dogurdum derim 😄
Allahım bu nasıl bir ballık böyle ya gözlere bak 😍 böyle bir boncuktan kim istemez ki🙂
cok guzell masallah
Kız olursa bana benzesin, erkek olursa ona😅
enn guzelii
cocuğumun herseyi elon musk a benzesin de büyük adam olsun
Eşim yakışıklı olursa ona benzesin olmazsa bana jdhdh
Aşkım sen yaşıyor muydun ya 😅 biz senin cenazene katılmıştık 😅 helvan da çok güzeldi, afiyetle yedik 😅😅 bu arada çocuğum tabii ki bana benzesin 🥰
afiyet bal sekerr
Zeka ve gözler benden , güzelliğini annesinden alsın 🥹
Biraz benden biraz babasından alsın.. Ama yüz olarak daha çok bana benzesin isterim 😊
Biraz bana biraz eşime ikimizeden olduğu belli olsum
Çocuk yapacak kadar aşık olduğum adamın kopyasını doğurmak isterdim. İki aşkım olsun.
Bana benzemezse karıyı yarı yolda bırakırım.
İnsan genelde sevdiğine benzesin ister galiba bilmiyprum düşünmedim hiç
Eşime benzemesini isterim 😅
K nasıl bebiş öyle 😍
cok guzel dimii
Bebek istemiyorum şahsen
mesela istemissin
Bizimkisi ortaya karışık oldu biraz 😅
en guzeli sanki
İkimize de benzesin ortaya karışık
Sağlıklı olduktan sonra önemsiz benzediği kişi
Bana benzesin çok amin djs
Eşim olmuşsa ona benzesin isterdim, de doğum adama