Herkesi eleştirirken aileyi pas geçsek olmazdı. Biraz oklar bize ve yakın çevremize dönsün. Hangi huyunu değiştirmek hiç değilse silmek isterdin? Kimin?

İtiraf gibi de düşünebilirsiniz
Herkesi eleştirirken aileyi pas geçsek olmazdı. Biraz oklar bize ve yakın çevremize dönsün. Hangi huyunu değiştirmek hiç değilse silmek isterdin? Kimin?

İtiraf gibi de düşünebilirsiniz
Ailemde eksik bulduğum bazı şeyler var tabii. Her insan gibi, bazen duygusal açıdan daha fazla anlayış ya da daha açık iletişim bekleyebiliyorum. Ama "Ben onlar yerinde olsam yapmazdım" dediğim şeyler genelde, bana göre daha farklı yaklaşımlar sergilenmesi gereken durumlarla ilgili oluyor. Özellikle bazen olaylar karşısında daha fazla esneklik ve anlayış gösterilmesini isterdim. Her ailede olduğu gibi, zaman zaman ideal olmayan durumlar olsa da, her şeyin bir denge meselesi olduğunu düşünüyorum.
Aslında bizi gerçekten yetiştiren de o farklılıklar. "Ben olsam bu durumda böyle davranmazdım, başka bi yöntem izlerdim" düşüncesi bizi büyütüyor anlaşılmadığımızda bağırmak yerine olsun deme bilinci getirmesi gibi
Kesinlikle öyle
Cevap
2Cevap
Onaylamadıkları şeyleri yapıyor olduğumda tavır almaları onların istediği olmazsa ailem olmayı bırakıyorlar gibi
Bu çok acı ya farkında olmadan yapıyorlar aslında ama içten içe kırıyor da insanı
Ailemn kafası basmıyor
Terslemeleri çok sinir bozucu
Çok şeyler var yazmak istemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?