Kızlardaki kocamdan bebeğim var yeni olan kocam çocuğumu kendi çocuğu kimi seviyi ama çocuğuma kötü bir şey mi yaptım?

Arkadaşlar 20 yaşındayım evli bir hocama aşk oldum karısından boşanmıştı 2 çocuğu var boyum kadar işte onunla evlenmişti eski kocamın yaşı 44 tu evliliğim 3 ay sürdü sonra hamile olduğumu öğrendim ona söyledim oda bebeği istemedi aldır ben çocuk istemiyorum dedi bende ona dedimki istemiyorsan niye yaptın dedi oda dediki yanişikla oldu dedi çocuğun istemedi bende çocuğu istemiyorsan çekip giderim çocuğuma tek başıma bakarım dedim ayrılalım dedi oda bana bakmıştı şok geçirmişti bi çocuk için mi benden ayrılacan demişti bende evet demiştim anlaşmalı boşandık boşandiğimiz gün eşyalarımı alırken ona karnımdaki çocuğu sana göstermicem diyip çekip gitmiştim tek başıma hamile halimle başka bi şehire gidip kendime bi ev tutum iş aradık zor güldüm hamile olduğum için herkes beni işe almadı istemediler sonra iş ararken bi adam bana yardımcı oldu bana bi lokantada iş ayarları evim lokantaya yakın beni müşterilerden mi adam gördü beğendi yani şimdiki kocam 30 yaşinda bana şefkatle yaklaştı sevgiyle yaklaştı hamile olduğumu bile bile benimle evlendi bana çok iyi davrandı halada davranıyor her an benim yanımdaydı beni destekledi bebeğimi kucağımza aldık sanki gerçekten baba olmuş gibi davranıyor hić elinden indirmiyor çok ilgileniyor altını temizliyor adını mira koyduk onunla beraber ama ben hala eski kocami düşünüyorum kızıma bakıp üzülüyorum eski hocamı başka hesaptan takip ettim sonra bi baktım eski karısına dönmüş çocuklarıyla mutlu bi hayat yaşıyor çocuklarıma videolar paylaşıyor çocuklarına çi güzel babalık yapıyor kızıma bakıp üzülüyorum ağlıyorum neden ya neden diyorum kızımın ne suçu vardı neden onu istemedi sevmedi diye ve bilmiyorum kızım büyüdüğünde gerçek babasını kim olduğunu söylemeli mıyım söylemeli mıyım ve kızıma eziyet ediyormuşum gibi hisediyorum babası kim olduğunu bilmesini istiyorum ama bilmiyorum kafam çok karışık şimdiki koyamasa bir şey diyemiyorum kızıma çok bağlanmış sanki onun gibi gibi davranıyor arkadaşlar bana akıl verin ne yapmalıyım

Kızlardaki kocamdan bebeğim var yeni olan kocam çocuğumu kendi çocuğu kimi seviyi ama çocuğuma kötü bir şey mi yaptım?