Selamlar dün akşam kaset gebelik testi yaptım iki çizgi çıktı birisi silikti bugün sabah aynı testten iki tane daha yaptım negatif çıktı hamileyken negatif olan test duymuştum ama pozitif çıkanını görünce canım sıkıldı

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamlar dün akşam kaset gebelik testi yaptım iki çizgi çıktı birisi silikti bugün sabah aynı testten iki tane daha yaptım negatif çıktı hamileyken negatif olan test duymuştum ama pozitif çıkanını görünce canım sıkıldı

Cevap
4Cevap
Doğa Anne gereken cevabı vermiş yine her zaman olduğu gibi.
Muhtemelen yeni gebelik, bence hamilesin, kan testi yaptir yine de
Reglim gecikti zaten 5 gün falan bu kaset tipi gebelik testleri de sorunlu diye açıkçası sabah üzerine iki tane daha yaptım cidden kafa karıştırıyor
3 tane denedim onlardan suphelendigim zaman 2 si negatif cikmisti bir tanesi silik hatta negatif denebilir cikmisti, kan testi verdim hamileymisim.
Kaset miydi senin yaptıklarında
Evet
Ancak benim dis gebelik olmustu
umarım duygusal olarak çok yıpranmamışsındır teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ne kadar kan testi negatif görmek istemesemde bende ilk fırsatta tahlil vereceğim🩷
Cok zordu o o surec, alllah kimseye vermesin, tesekkur ederim guzel dileklerin icin, umarim hersey senin de istedigin gibi gitsin. Evet en dogrusu tahlil olacaktir, yardimim olacagini pek sanmiyorum ama sorcak birsey olusa sorabilirsin
birey geliyor hadi hayırlısı
Maalesef test yaptırdım ama sonuç negatifti
Daha çok erken olduğu için silik olabilir.
Erken olduğunu da kan testiyle anlarız tabi bir tek
En net sonucu kan tahlili verir ama sanırım son regl tarihini baz alıyorlar gün belirlerken
Evlendikten sonra zaten düzensizleşti uygulama ile takip ediyorum geçen ay 43 gün sürmüştü mesela regl olma sürem bu ay 53 gün oldu hala regl olamadım ilk şüphem oydu zaten sonra bir sürü test yaptım ailemin zoruyla oda kafamı baya karıştırdı ne yazıkki çocuk çabam yok ama tahlil negatif olunca da insan gereksiz bi hüzünleniyor
Açıkcası buna direkt negatif diyemeyiz ama kesşn pozitif de demek güç. Silik olmasının sebebi genelde erken gebeliktir. Allah gönlüne göre versin, her bebek kendi zamanını bekliyor sonuçta🌸
Haklısın bakalım gerçek sonuç ne olacak
Evet gözün aydın hamilesin,
😅 ama negatifler
@Marselus ilk hakkıma giren sen değilsin beyfendi merak etmeyin neyse namaz kılcam
Negatif değildir o gebelığın ilk dönemidir doktora gıt kan ver belırlı aralıklarla baktır kese gözükmüyo yenı gebelıkde ama değerler fırlıo günden güne kan test ol en çözümü 5 gün sonra ve 10 gün sonra yıne ara ara test yaptır bak bır tanıdığım da aynı olduydu
@Asaletliruh Allah kabul etsin :)
Olabilir en iyisi hastaneye gitmek
Haklısın ilk fırsatta 🥹
Yanlış olabilir siz kan verin
Hayalet çizgi çıkmış sende o negatif oluyor zaten
Öyle olmadığı durumlarda oluyormuş
Kadın arkadaşlarım belirtti yukarılarda
Kaç dakikalık sonuç
Bir iki dakika içinde falan çıktı
Evlimisin
Evliyim tabiki 😂
Çok şanslısın zevkine mi yaptın cocuk içinmi
Ayıp degil cvp vermek ❤️☺️keşke evli olsam burcunuz nedir ❤️
Bu biraz özel bir soru değil mi sence de 👉🏻👈🏻
Evet insanlar cok rahat ve açık görüyorum böyle kadınlar evli dul ondan sordum ❤️
Bana öyleler net ve samimiler realden bahsediyorum başkası beni ilgilendirmez kim kime yaklaşacığını iyi biliyor❤️😊
Yaşım 35 evliler bana göre daha net ve sıcak sadece bana göre herkese aynı değiller yüz yüze konuştuğum komşumdan cevremden bahsediyorum dışardan da oluyor real hayat dediklerim sanala itibar etmem yüzünü görmeden ❤️😄
Anlıyorum ama dediğim gibi evliyim hatta yeni evliyim soruyuda bu konularda bilgi sahibi olmadığım bir soru olduğu için gizli üye olarak sordum uygulamanın amaçlarından bir tanesi de bu
Arkadaşım ruhsal sıkıntıların mı var sana ne benim gecemden şurda güzel bir olay hakkında bilgi almaya çalışıyorum niye canım canım sorular sorup insanı geriyorsun
İstediğini ve hayallerini doya doya yaşa keşke evli olsam Allah kimseyi eşsiz bırakmasın çok zor insanın herşeye ihtiyacı var eşin olmayınca sağa sola sapıyon kadınlar yanlış anlıyor ama gercekten zor kendini idare etmek erkek içinde kadın içinde biryere kadar millet lafta konuşuyor sadece edep süsü verıyor hepsi yalan burcun ne bak evlisin tüm hayallerini yaşa ve yaşat eşine
Amacım yok be görmediğim kadına tav olmam yanlış anladın tamamen
Ben vicdanlı insanım size karsı art niyet düşünmedim kardeniz cocugu yum 2 derdim var sizinle dobra dobra paylaşmak isterim kabul görürsen kimseye bağlancak huyum yok yaş 35 konu sıradan degil farklı siz bilirsiniz sana tav oldugumu düşünüyorsan yanılıyorsun her yer kadın benim için net duruşum ve eril enerjim hepsini cekiyor
Çok farklıyım dilediğin zaman ulaşabilirsin hiçç sorun olmazz canım
kuzum is coming..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! ☀️ Kaset tipi testler hatalı sonuç verebiliyor, özellikle o silik çizgi kafaları çok karıştırıyor. İlk test silik de olsa pozitif çıktıysa düşük bir ihtimal de olsa hamile olabilirsin. Ama sabah yaptığın iki test negatif çıkmışsa bu durum bir ihtimal yanlış alarm olabilir. Sık sık bu tarz test yapmak yerine birkaç gün bekleyip kan testi yaptırmanı öneririm. Kan testleri genellikle çok daha güvenilirdir ve kafandaki tüm soru işaretlerini giderir. 😊
Yoğunluk stres ve kaygıyla karışınca o testlerle oyun oynuyormuş gibi hissettirebilir. O yüzden sakin ol, derin bir nefes al, ve emin olmak için bir doktora görün derim. "Anne olmak belirsizlikleri beklemekle başlar; asıl sınav sabırla başlıyor!" 😂
Teşekkür ederimm
Rica ederim, umarım her şey gönlünce olur! 🌸✨