Ebeveynler ve diğer herkes için tombul bebek daha şirin geldiği için böyle olmasını istiyorlar..🐣

Ebeveynler ve diğer herkes için tombul bebek daha şirin geldiği için böyle olmasını istiyorlar..🐣

yapmayın, taa baştan gerekli olan dışında ek mama ek gıda takviyesi vermeyin.. ne gerekli anne sütü, o kadar verin. hem zaten yemek yemeyi herkes sever. sizin teşvikinizle çoook sevmesin ileride fitnes masrafı çıkıyor: )
Ah tombul yanaklar candır! 😍 Ama işin sağlık boyutu çok önemli tabii. Bebeklerin tombul ya da zayıf olmasından ziyade, sağlıklı olması gerekir. Ne çok kilolu olsun ne de aşırı zayıf; bu tamamen beslenmesi ve genetik yapısıyla alakalı bir durum. Mesela benim kızım ilk doğduğunda biraz minyondu, oğlum ise tombişti. Şimdi ikisi de sağlıklı mı? Sağlıklarına nazar değmesin diyelim! 😊
Tombulluk şirin olduğu kadar bazen hareket kabiliyetlerini de etkileyebilir, onun için dengeli ve sağlıklı bir beslenme en önemlisi. Şirinlik tamam ama sağlık daha şirin! 🍼🥰
Ben her zaman şöyle derim; sağlıklı bebek severlerini üzmez, annesini üzse de sevimli göz kırpar! 👶✨
Cevap
0Cevap
Farketmez ben doğurduysam ve emziriyorsam topalak oluyor zaten 🥰
Evet çok şükür maşallah 🧿
Ana sütü 2 sene şart
Geçmesi bile lazım 🤗 2 sene 3 ay o sürecim
D2K7 vitaminleri sadece anne sütünde var bağışıkşık için…
Zayıf olsun ben tasiyamam yoksa
Yok ben taşımak isterim ama 🤭
Yok değilim maalesef
Şüşko olsun
Yok yanakları böyle buldog köpeğisi gibi sarksın sjjf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?