Bebeğimi ince mi giydiriyorum sizce? Bu pijama takımı, altına külotlu çorap+havlu çorap, üstüne de kadife hırka giydiriyorum. Sizce ince mi oluyor böyle?
Ev sıcaklığına göre kıyafet giydirilmeli. Evinizin ısısı yeterliyse bu giyim ideal. Ancak biraz serinse biraz ince. Maşallah Allah anneli babalı büyütsün. Hayırlı bir evlat olur inşallah.
Oyy Allah nazardan korusun, maşallah. Bebeklerin çok terlemesi de iyi değil ama sanki bu da bir tık ince fakat üzerine hırka ile olabilir. Yumoş yumoş sıcak tutan tulumlar var bunların üzerine de giyilebilen lerden bence öyle şeyler giydir
Evin sıcaklığına bağlı. Bazı anneler kendileri üşüdüğü için bebeğinin de üşüdüğünü düşünüp kalın giydiriyor. Bu sefer isilik olur. Soğuk değil de sıcak hasta eder.
Gayet iyi giydirion ama arada bebisi kontrol et sırtını falan eğer terliosa biraz soy sonuçta onun vücut isisiyla bizimki bir değil . Minik Melek hasta olmasn❤️
evin sıcaklığına göre giydir, ayrıca bir şeyini beğenmedim diye anan diye yazı yazacak kadar edepsiz olma annesin bide terbiyeli olmayı öğrenmelisin :)