Bebeğe isim koymak kimin hakkı?

Yahu Koymak istemiyorum. Az önce görüntülü konuşulurken iste komsusu oradan atlıyor siz koyarsınız o potansiyel var bilmem ne esim, asel koyucaz dedikçe fatma daha güzel bunu koyun falan diyorlar. Her neyse esime “kurandan koydurtcaz” dedirttim onlara. Bu sefer de fatma ismi kuran da geciyor buda geciyor falan demeye basladi😂😂 fatma kuranda geçmiyor, fatma daha güzel aselden bilmem ne. Esimde ee kardeşim bu yıl bebesi oldu o niye koymadı falan dedi. Ahahahh simdi de eltim diyor ki biz koyucaktık, kocam benden habersiz bu ismi seçmiş bunu koyduk yoksa ben fatma koymak istiyordum diyor. Daha bir ay oncesine kadar “bizim evlenmeden önceki hayalimizdi” diyorlardı. Simdi de neymiş eltim koymak istemiş de kocası haberi olmadan başka isim koymuş. Yalana bak 4. Ayinda hamileyken isimli kıyafetler alıyordu bebesine. Dogum anında haberi olmadı ya esinin koyacagi isimden. Madem kaynanasının ismini koymak istiyor, 4. Ayinda kendi istedikleri isimli kıyafetler almak yerine kaynanasının ismini koysaydi.
İleride cocugum olursa mira veya asel koymak isterim
Bebeğe isim koymak kimin hakkı?