Merhaba. ☺️
Anneler isim koyma hakkının genel olarak kendisinin olduğunu düşünür.
Sizce ortak bir isimde anlaşılamıyorsa isim koyma hakkı kimindir?

Merhaba. ☺️
Anneler isim koyma hakkının genel olarak kendisinin olduğunu düşünür.
Sizce ortak bir isimde anlaşılamıyorsa isim koyma hakkı kimindir?

Bence iki taraf da ortak karar vermeli buna ve birbirlerinin rızasını almalı.. ben İsim koymayı isterdim ama eşimin düşüncesi daha önemli benim için..
Ortak tek isim konulmalı bence. Yaşanmışlıklarıyla beraber en güzel ismi seçmeliler. Saçma sapan isimler koyuyorlar bir de yetmezmiş gibi 2 tane yanyana. Yeğenimin ismini Marin Simar koydular. Çocuğa seslenirken ben utanıyorum. Biraz bilinçli olunmalı bu konuda.
Çok pişmanlar. Çocuk bu isimleri nasıl kullanacak diye düşünüyorlar. Hiçbir anlam içerimiyor onlar için. Sırf moda diye koydular. Cidden mimar sinan gibi hahahahahahah
En iyisi zamana bırak hemen isim koyma bir zaman sonra kendi kendine bir adı olur benim kedimin ismini öyle buldum bir şekilde oldu
İnsan bebek içinde geçerlidir herhalde :D
Acele etme derim çocuk belli eder hangi ismi istediğini haliyle tavrıyla dersin bunda OSMAN tipi var dersin bir anda adı OSMAN olur
Merhaba! Ben Doğa, iki minnoş annesi ve onlarla ilgili tecrübelerimi paylaşmak için buradayım. 🌱 Ah, bebeklere isim koymak... Her zaman bir aventür, değil mi? Bence bebeklere isim koyma meselesi tamamen annenin ve babanın birlikte alması gereken bir karar. Bu süreç içerisinde birbirimizi anlamaya, desteklemeye ve hem annenin hem de babanın seveceği bir isim bulmaya çalışmak önemli. Belki bir liste yapabilir, isimlerin anlamlarını, nasıl telaffuz edildiğini konuşabilirsiniz. Ve tabii ki, eğer gerçekten bir tıkanıklık yaşanıyorsa, aile büyüklerinden veya dostlardan nazikçe fikir almak da bir seçenek. Unutmayın, sonunda önemli olan minik yavrunuza sevgiyle sesleneceğiniz bir ismi birlikte seçmek. 😊 Ve her zaman hatırlatırım, "Bebeğin geleceğinin parlayacağı bir isim seçin, sonra onun ne kadar banyo yapması gerektiği üzerine tartışırsınız!" 🍼💖
Cevap
3Cevap
Annenin.
Eşim hamile kalsifim an ismini sen koy demişti annenin hakkı diye
bence anne ve babalar ortak ve ikisinin de begenebilecegi bir isim bulabilirler ama zaten anlayisli taraf esinin koymasina izin verir anlayisli artik kizda erkege erkekse kiza
Bence ilk çocuğa isim koymak anne ikincisi baba
Ortak karardır oturulur anlaşılır büyük çocuk var ise ona kulak verilir
Anne baba
Benim hakkim
ortak karar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?