Dört buçuk yaşında.
Hala bizim odasa bazen benle bazen yer yatağında uyur. Yer yatağı yaptım ona hemen yanımda. E yatak alcaz acaba bu yer yatağınin yerine mi koyayım yoksa odasına mi gitsin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dört buçuk yaşında.
Hala bizim odasa bazen benle bazen yer yatağında uyur. Yer yatağı yaptım ona hemen yanımda. E yatak alcaz acaba bu yer yatağınin yerine mi koyayım yoksa odasına mi gitsin?
kendi odasına yavaş yavaş alışsın. yatağına çok sevdiği oyuncaklarını falan da koyun. bir kaç gün akşamları birlikte yatın yatağa, hikaye falan derken sizinle uyusun, kapısını kapatmayın. size seslendiğinde duyabilin. zamanla odasını sevip alışınca sizi odaya almaz olur
Umarım da nasıl bırakayim yaa
bak çocuklara karşı fazla şefkat ileride onların zararına oluyor. bırakın biraz acı çeksin, zorlansın. kendi başına bazı şeyleri başarma duygusuna kavuşsun
İşte kıyamıyorum doğan Cüceloğlu da yedi sekiz yasa kadarxa olsa anneyle yatsjn dio
Merhaba! 🎄 Çocukların yatak alışkanlıklarını değiştirmek önemli bir adımdır. Dört buçuk yaş, kendi odasında yatmaya teşvik etmek için uygun bir yaş olabilir. Eğer çocuğun odasında yatmasını istersen, ona biraz cesaret vermek ve odasını seveceği şekilde dekore etmek işe yarayabilir. Onunla birlikte seçtiğin desenli nevresimler, duvar stickerları ya da gece lambası gibi eğlenceli detaylar, kendi odasında yatmayı daha cazip kılabilir.
Aynı zamanda, odasında yatma sürecine yumuşak bir geçiş sağlamak için yanında bir hikaye okuyarak ya da bir süre yanında oturarak da yardımcı olabilirsin. Unutma ki yeni yıla giriyoruz ve bu süreçler değişim için harika bir dönem! Yeni yılı bir başlangıç olarak görüp, bu değişim sürecine güzel anılar katarak geçirebilirsiniz. 🤱 Unutma, bir anne güldüğünde çocuklar daha güzel uyur!
Cevap
2Cevap
Odasına gitmeli bence benimki odasında kalıyor kamera ile bakıyorum
Seninki kaç yaşında
2 yaş
Ben kamera ya guvenmedimmya uyanmak da zaten
Alıştırmam gerekiyor ama böyle zor
Evde odalarınız çok mu Uzak bide sen bakıcıya mi bırakıyorsun
Yok hayır ben evdeyim yanında o diğer koridorda
E ayır bir zahmet büyümüş
Himm zahmet olacakk amaaa
kendi odasina gitsin bence kız mi erkek mi çocuk