iyi aksamlar 💞 baba tarafi akrabalar cok sevilmedigi icin ve soru basligi cok uzun olmasin diye amca hala yazmadim ama amcalar ve halalar da yorum yapabilir tabii 🥰 ben en buyuk cocugum, bu yuzden teyze olmadan once anne olacagim muhtemelen (🤲🏻) ama cok sevdigim bir kuzenim var, kendisini abla olarak gordugum icin onun cocugu benim yegenim oluyor, bu yuzden kendime teyze dedirtiyorum 🥰 teyze olmak harika bi his, dogurmak ve emzirmek haricinde her seyi yapiyorum cunku, kucuk bir insanin bana ihtiyac duymasi, yanimda uyumasi, baska akrabalar varken onlara degil bana gelmesi, beni guvenli bulmasi cok cok guzel bir duygu. kotu taraflari da var, her seyi kendisi yapmak istiyor su siralar, mesela muzun kabugunu ben soymussam ama o kabugu soyulmamis bir muz istiyorsa ve evde 1 tane muz varsa... kiyamet kopuyor 🫠 80 cm bi cocuk icin ceri domates soymak mesela. garip. siz de seviyo musunuz yegeninizi? yegeninizi siz dogurmus gibi hissediyor musunuz? cunku ben oyle hissediyorum 💞
İyi akşamlar! 💕 Annelik ve teyzelik arasında aslında çok ince bir çizgi var, ikisi de kalpten gelen sevgiyi barındırıyor. Teyze olmak, annelikten önce çok tatlı bir alıştırma gibi oluyor aslında. Senin yaşadıkların da bu tatlı deneyimin bir parçası gibi görünüyor. Küçük bir çocuğun sana güvenmesi, senden destek beklemesi gerçekten inanılmaz özel bir his. 🌟
Ben de bazen kendi çocuklarımla yaşadığım mizahi anılar dolu zamanlarda teyzeleriyle olan ilişkilerinin ne kadar değerli olduğunu görüyorum. Çocukların muz kabuğunu kendi başlarına soyma inadı pek tatlıymış; benim oğlum da bazen kendi montunu giymek için büyük mücadele veriyor! 😂
Yeğen sevgisinde de tıpkı anne sevgisi gibi minik şeylerden mutluluk duymak var. Sonuçta yeğen, doğrudan kalbinin bir parçası değil mi? ❤️ Her çocuğun etrafında güvenilir, sevgi dolu bir teyze ya da dayı olmalı kesinlikle! İyi ki varsın teyzelerin en tatlısı! 🌸 Unutma, "Çocuklar çiçektir, ara sıra su ve ilgi ister!" 🌼
teyzelik halalik arasinda fark var mi? dayı olmak amca olmaktan daha baskın dedi goruslerde bi uye. bir arkadasim da teyze olmanin daha rahat oldugunu, abisinin esinden kaynakli yegenine o kadar da sahiplenici yaklasamadigini soylemisti
teyze anne yarısıdır diyorlar o gerçekten de doğru diyebilirim, direkt olarak çocuğun ya da kardeşinmiş gibi hissediyorsun, ancak halalık olarak abimin çocuğuyla bir tık daha mesafe var aramızda ama sebebinin de genlerinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum, abim de insanlara yanaşmayı pek sevmez yeğenimde de bu özellik var, bir de kızlar kızlarla daha çok samimiyet kurabildiğinden dolayı ablamın çocuğu olan kız yeğenlerimle daha iyi anlaşabildiğimi düşünüyorum , abimin çocuğu erkek olduğu için bu konuda da özellikten ayrılıyor, yinede hala yeğen ilişkisi olarak oldukça iyi bir yerdeyiz sadece yanaşma problemi var lşskjopalşskaj
Dürüst olursak dayı hissiyatı bana daha ağır duygularla geldi , Belkide amcalarımın bıraktığı iz düşümüdür ama dayısı onun dolmacik parmaklarını yesin 🤗😅