Çocuk yaptığıma çok pişmanım :( bu duyguyu nasıl aşıcam?

Merhaba herkese 7 aylık bir oğlum var aslında onu çok seviyorum bazen içime sokasım geliyor tabiri caizse ama onu hiç beklemedigim bir anda öğrendim aldırmayı düşünüp vazgeçtim. Şu sıralar esimle evliligimiz iyi gitmiyor oğlumda çok huysuz hiç durmuyor uyumuyor gün içinde kendime bir saat dahi ayiramiyorum yemin ederim sürekli kucağımda sürekli benimle destek olup gelip yardımcı olacak kimsem de yok bı annem var oda uzak oturuyor öyle bunaldım ki eşim calisiyor akşama kadar işte zaten bütün gün çocukla mahvoluyorum yüzümü yıkamaya gidince bile arkamdan bağırıyor yemek yapamıyorum yapsam yiyemiyorum gerçekten çok bunaldım belkide bu yuzden böyle hissediyorum ama açıkçası dogurduguma çok pişmanım önceden kafama göre takılan rahat bir insandım çocuk bana göre değilmiş diyorum ama yinede onu seviyorum bilmiyorum duygularım çok karışık.:( ne zaman geçecek bu duygular onu emzirirken bile bazen kendimi anne gibi hissedemiyorum ne zaman rahatlayacagim.. biraz olsun nefes almak istiyorum çok değil bende insanım robot değil eşim beni anlamıyor.

Çocuk yaptığıma çok pişmanım :( bu duyguyu nasıl aşıcam?