Eşim yüzünden bebeğimi düşürdüm affedemiyorum ne yapicam çok üzgünüm?

Geçen hafta evime su gelmişti. Damacana su. Hamileyim diye ben kaldıramazdim zaten düşük riskim vardi dikkat etmem gerekiyordu. Bende beyefendiden rica ettim mutfağa koyması için o da içeri girdi mutfağa suyu koydu adam tam çıkarken kayinvalidem geldi. Bu kim felan dedi bende anlattım. Sonra aksam esimin yanında size de bi adam gelmişti çıkarken gördüm o kimdi kızım diye sordu. Sırf eşim öğrensin diye. Bende anlattım. Suyu bıraktı gitti sadece diye. Ksyinvalidem gittikten sonra evde kıyameti kopardı resmen. Elin adamını nasıl alırsın eve ben bunu annemden öğreniyorum sen nasıl bir kadınsın dedi. Yüz kere açıkladım resmen anlamadı. Beni nasıl bir duruma düşürdün git karşımdan diye itti beni. Sert bir şekilde yere düştüm. O an karnıma cok kötü bi agri girdi. Aglayarak kalkmaya çalıştım ama cidden ağrıdan düştüğüm yerden bile kalkamadım. Sonra birden bire resmen bardaktan bosalircasina kan geldi bi de parça parça şeyler. O kadar kanamam vardı ki baygınlık geçirdim. Eşim hastaneye götürmüş beni orada düşük yaptığımı öğrendim. Dünyam başıma yıkıldı resmen. Onun yüzünden düşük yaptım. Günlerdir iki gözüm iki çeşme. şu an eşimle aynı evde durmuyorum arkadaşımda kalıyorum. Günlerdir özür diliyor vicdanım hiç rahat değil kahroluyorum diyor ama affedemiyorum bebeğimi kaybetmişim ben affetsem ne olur affetmesem ne olur😔😔
Eşim yüzünden bebeğimi düşürdüm affedemiyorum ne yapicam çok üzgünüm?