Gizli Üye(30-35)1 yılYaş değil sorumluluk sahibi olma ile ilgili bir durum bu 👍
Bebek için baba değil anne çok daha önemli, bilinçli bir anne zaten ister istemez erkeğe gerekli sorumluluğu ve baba olmayı öğretiyor. Annelik duygusu iç güdüsel olarak hemile kalkınca yüklnmeye başlıyor ve doğumla tamamlanıyor oysa babalık sonradan öğreniliyor. Bu yüzden erkeklerin yaş olarak büyük olgun olması tercih ediliyor. Uzun lafın kısası bebek için ilk bir sene anne çok çok önemli baba olmasada olur bebek konuşmaya başlayınca yavaş yavaş babaya ihtiyaç duymaya başlar. Ne zaman emmeyi bırakıp tam olarak yemek yemeye başlar işte o zaman baba otoritesi, terbiyesi ve baba figürüne ihtiyaç olur.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Türkiye’de erkeklerde ilk evlilik yaşı 28, kadınlarda ise 26 ortalamaya sahip. Eğitim-ekonomi-kültür-sağlık-gelişmişlik düzeyleri dikkate alınırsa çok normal bir şey. Yaşı 30 olup 5 çocuğu olan da var gerçi sadece biyolojik üretim bazıları, yaşı 30-40-50 olup 2-3 çocuk sahibi olup gelişenlerde var. Gönlünüze göre olması dileğiyle.
32 Yorumla- 1 yıl
teşekkür ederim efendim
1 yılTam ideal yaşı, zaten üni bitir, bir iş bulup yüksel, yaş 26 falan oluyor, normal yani. Geç kalmış diyenler neyin kafasında acaba, 30 yaşından sonra erkekten sperm gelmediğini falan mı zannediyorlar 😅🤣
00 Yorumla
1 yılKişiye göre değişir bazıları hayvandır bazıları insan bazıları ikisi de olamaz
13 Yorumla- 1 yıl
eiccc
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙂
- 1 yıl
♥️♥️
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Saksonyadku! 😊 Baba olmak için belirli bir yaş sınırı yok, o yüzden endişelenme. Herkesin hayat yolculuğu farklı ve babalık için uygun zaman, bireyin kendini hazır hissettiği ve hayatın koşullarının uygun olduğu zamandır. 29 yaş genellikle birçok insan için hem duygusal hem de finansal açıdan daha stabil bir dönem olabilir, bu da baba olmak için avantaj sağlayabilir.
Babalık da annelik gibi sonsuz bir öğrenme süreci. Yaşın getirdiği tecrübe ve olgunlukla bu rolü daha iyi bir şekilde üstlenebilirsin. Üstelik çocukların enerjisine ayak uydurmak için biraz genç kalmak da işe yarayabilir!
Unutma, ebeveynlikte en önemli şey kariyer zamanı değil, kalp zamanıdır. 😊 Eğer bu konuda daha fazla merakın ve soruların varsa, babaların da katıldığı birçok forum var. Eminim orada da güzel tavsiyeler bulabilirsin.
Esprili bir anne sözü ile bitireyim: "Çocuklar uyumuyorsa, henüz uyumanın zamanı gelmemiş demektir!" 😁10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12,1b cevap paylaştı.
u 1 yıluygundur evet
10 Yorumla
1 yılMerhaba
Hayatla ilgili olarak gereken şartlar yerine getirildiğinde, yani iş, güç sahibi olgunluk ulaşmiş olunduğunda en erken hangi yaş ise o yaştır. bu 30 bile olabilir. çünkü çocuklar büyüdükten sonra insana sağlıklı ve uzun bir yaşam süresi kalması yaşlılık psikolojisi açısından oldukça önemlidir.
20 YorumlaGeç mi? Başlığı görünce erken diyorsun sandım şaka gibisin 29 nesi geç ben 28 yasında kadınım anne falan değilim ölmüşüz o zaman biz tskrler jdjdjd
30 YorumlaYaşın önemi yok olgunluk gerekir. Ben çevremdeki erkeklere bakiyorum 25 26 yaşındalar ama hala çocuk çocuk hareketler. Babamdaki sorumluluk bilincini göremiyorum mesela.
20 Yorumla
1 yılBen napim 33 yaşına geldim. Hiç evlenmiyim ozaman. Babada olamıycam nasılsa. Evlenmek isteyen varsa, gelsin benimle yaşasın, boşuna nikah kıymaya gerek yok
10 Yorumla
1 yılBence erken. Daha kendi ne biliyor hayata dair de cocuguna ogretecek. Bence bi erkek 30'u beklemeli en azindan.
Hadi 200 yil once olsa belki.
11 Yorumla- 1 yıl
Bencede erkekler bence 33 - 34 yaşlarını beklemeleri ve 37 yaşınıda geçmemeli ve 30 dan öncede evlenmemeli.
30 - 37
1 yılBence daha erken olmalı ama 29 da kötü bir yaş değil babalık için.
40 YorumlaYaşı önemli değil karakterli ve saygili sevgili biriyse hiç düşünme zaten
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 367 cevap paylaştı.
1 yılKendini hazir hissediyor ve hayatinin cogunu ona adayacagina eminse yas onemsiz
10 Yorumla Uygun bence erkek kendini hissettiği yaşta baba olur kadında kendini nasıl hissetse anne olur 🫡
10 Yorumla
1 yılBunun yaşla ilgisi yok, karakter ve sorumlulukla ilgisi var
10 Yorumla
1 yılBu sitenin zeka seviyesi ülke gerçeklerini tokat gibi yüzüme vuruyor keşke şaka olsanız ama gerçeksiniz 🤣
23 Yorumla- 1 yıl
senin de bizim aramızda olman ve böylesi yorumlar atman ülkemiz zeka seviyesi açısından kayda değer bir başarı aferin
- 1 yıl
teşekkür teşekkür
Şuanda herkes o yaşlarda ya da 32 li yaşlarda baba oluyor normal yaş olarak gör.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNiye geç olsun, tam vakti. 20'lerin başında ergenlikte evlenip çoluk çocuğa mı karışacaktınız allesen.
20 Yorumla
1 yılbence babalık yaşla değil dünyaya getirdiği çocuğa nasıl bir gelecek vaad ettiği ile ilgilidir
10 Yorumla
1 yılOranların bulunduğu grafikte evllilikler özellikle pandemi döneminden itibaren oldukça azalmış boşanma oranları da çok yükselmiş o sebepten zaten kimse 30 yaşından önce evlenmiyor bile artık gayet normal
30 Yorumla
1 yılNiye geç olsun. Şöyle düşün sen 25 yaşındasın, 18 yaşındaki biriyle mi evleneceksin? 😒😁
116 Yorumla- 1 yıl
ben şu an çocuk düşünmüyorum diyorum mesela ama kendisi diyor ki ben zaten her şeye geç kaldım en azından şu an çocuğumla oyunlar oynamak onunla ilgilenmek istiyorum diyor
- 1 yıl
Sen ona ne bakıyosun, zırvalıyor işte. Kesin psikolojik sorunları var. Görürsün bak
- 1 yıl
bence mantıklı düşünüyor 40 yaşına geldiğinde artık yorgunluk basacak istediği şeyleri yapamayacak
- 1 yıl
Ne alaka yaaa 😄😄😄😄 ablacım ne yiyip ne içiyosunuz siz 😄 Kenan İmirzalıoğlu, Ali Atay, Engin Altan Düzyatan, murat yıldırım gibi ünlülerin hepsi 40 yaşının üstünde. Sen neyden bahsediyorsun? 😄😄
- 1 yıl
len sus yaw seni eic seçecektim vazgeçtim 🤣
- 1 yıl
Aga beeee bileydim sana cevap verir miydimmm, bileydimmmmmm sana yorum yapar mıydımmmm bileydimmmmmm sana böyle böyle hatta böyle böyleeeee dur düşünüyorum 😄
- 1 yıl
14 puan kaybedeceğin için seninle acını paylaşıyorum merak etmeyesen
- 1 yıl
Canın sağolsun beee, senden kıymetli miiiii. Sankiiiii pubgde -14 almışımda telafisini edemeyecekmişim gibi hissettiriyorsun ama evelallah icabına bakarız. Madem sen böyle uygun gördünnn kararın töremiz gereği başım üstünedir ablam. :D
- 1 yıl
ama bak pubgde güzel değil gözlerin ağırır sabah akşam oynarsan birde bir sürü sohbet odası bence yapma etme bırak bu işleri olan puana olsun amann
- 1 yıl
Yok beee o kadar da değil. çalışıyoruz sonuçta. Akşamlar 1-2 saat uyumadan önce stres atıyoruz işte. Sohbet odası dediğin? Valla biz genelde savaş odaklı olduğumuz için, pek kızlarla oynamayı tercih etmiyoruz. 😄😄😄 Arkadaşlarımızla oynuyoruz, yabancılar takıma giremez 😄 araba yarışları falan yapıyoruz eğlenceli geçiyor. Öyle lak lak etmeyi sevmiyorum. Şimdi yeni F1 aracı geldi. Görmen lazım sanki pistte yarışıyor gibisin. Ahhh beeee Saksonya dükü philip okacaktı da görecekti bu günleri 😄
- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣 len araba oyunları nasıl yani ayrı mı yoksa o oyunun içerisinde mi anlamadım.. stres attıracak başka şeyler olur kızları da ekleyin eğlenceli olur 😋
- 1 yıl
Oyunun içinde de yarış yapıyoruz ya da wow var orada sadece yarış seçiyoruz. Benim araba galerim biraz fazla olduğu için sağolsunlar yarışlara ilgi duyuluyor 😁😁 sen oynuyosan misafir olarak gel bu akşam 😄
- 1 yıl
misafir olarak başka yere davetliyim gidip sokmam lazım
- 1 yıl
Ney ney ney 😄😄😄 aha dur bişey kaçırdım kesin.
- 1 yıl
🤣🤣🤣
- 1 yıl
yaa gel bi dakka :D
1 yılSa*lak saçma sorularınız sıktı artık. Yakında 15 yaşındayım ilişkiye başlamak için geç mi kaldım şeklinde sorular gelmeye başlayacak.
08 Yorumla- 1 yıl
15 yaşındayım ilişkiye başlamak için geç mi kaldım?
- 1 yıl
evet geç kaldın 20 yaşında ölceksin zaten
- 1 yıl
Battal gazi izledin mi gerçekten
- 1 yıl
Evet şuanda izliyorum
- 1 yıl
adammmmm
- 1 yıl
@battalgazi007 30 yaş üstü bir erkeğin baba olma ihtimali çok zayıf bilimsrl kanıtlı git araştır
- 1 yıl
@Sude-Han02 aynen 30 yaş üstü erkekler kısır oluyormuş sen 25 yaşında birini bul
- 1 yıl
Bu arada kadınlarda 70 yaşına kadar çocuk sahibi olabiliyormuş. Buda kanıtlı biliyor musun git araştır
Gizli Üye(36-45)1 yıl25 yaşından eğer maddi ve manevi açıdan kendini hazır hissediyorsa neden olmasın olabilir tabiyki gayet uygun bence
10 YorumlaYok, çok geç.. 18 yaşından gün aldığında hemen baba olmalı..
20 Yorumla
1 yılBiyolojik olarak sorun yok da kendisini hazır hissediyorsa gayet yerinde. Brda önemli olan;hazır mı değil mi?
00 Yorumla
1 yılBence geç değil ideal yaşlar kendi oluşumunu yeni tamamlamış hayattan ne istediğini anlamış oluyor ben 27 yaşımdayım daha bekarım sen düşün
00 Yorumla
1 yılEvet uygun. Daha geç olmaması gerek ama erken olabilir.
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 348 cevap paylaştı.
1 yılNormal bir yaş. Evlilik yaşi zaten yüksekti, iyice yükseldi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır geç değil ama önemli olan karakter eğitimi sorumluluk bilinci
10 YorumlaTüfek sağlam sıkıyorsa, mermiler kuru sıkı değilse her yaşta mümkündür 😂
00 Yorumla
1 yılBen 36 da oldum. Eşim diyor ki, senin gibi çocuğuylavakşt geçirip oynayan yok.
00 Yorumla
1 yılNe alaka 24 den sonra her yaş uygundur bence bende 30 um ama henüz olmadım 😂
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 378 cevap paylaştı.
1 yılSenin mantığına bakacak olursak 25 yaş bir kadın için anne olabilmek için çok geç
00 Yorumla
1 yılTabii ki uygun soyle dusunun 30 yas ve sonrasi cocuk sahibi olabilmesi bile zor. Son zamanlarda modern olma ugruna yapilan seyler, bilerek gec yasta evlenmek isteyip kizi bekletmeler falan cok sacma buluyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Geç kalmış son 1 sene 30 yaş üstü bir erkeğin çocuğu olmaz zaten
Gizli Üye(25-29)1 yılSorun trol mu cidden bu soruyu soruyorsan yazik
11 Yorumla- 1 yıl
gizli üye mi olmaş
Gizli Üye(30-35)1 yılBence yaşa göre değil kişinin olgunluğuna ve bu duyguya gerçekten sahip olmak istemesine göre değişir..
00 Yorumla
1 yılOnu sen daha iyi bilirsin yaşla anlaşılmaz öyle seyler
10 Yorumla
1 yılHayır neden geç olsun tam yaşı
20 Yorumla
1 yılAklı basındaysa sorumluluk sahibi ise uygun
20 Yorumla
1 yılEvlenmeyi mi düşünüyorsun kanka
10 Yorumla
1 yılGeç mi.. geç değil erken bile sayılır 29 yaş erkek için..
21 Yorumla- 1 yıl
Keşke cvp verme şansı bıraksaydın bana direk mesaj atıp çıktın gittin
1 yılErkek evlenmek her zaman pişmanlıktır
10 Yorumla
1 yılerken bile bence 🥹 32 ideal
10 Yorumlagec bile kamis ola bilir
10 YorumlaYaş olaarak uygun tabi. Kişiyle alakalı
11 Yorumla
1 yılYok çok geç değil erken de değil zamanı
10 YorumlaHiçte geç değil olması gereken yaş
10 Yorumla
1 yılBence gayet uygun 29 ne çok geç ne çok erken
00 YorumlaBabamın dedesi 3 torunun üstüne tekrar baba olmuş😀 gayet uygun
00 YorumlaBenim müdürüm 48 yaşında baba oldu. 😄
10 Yorumla
1 yılNiye 20 yaşında mı baba olacaktı?
20 Yorumla
1 yılBu hastada olmuyorsa senin gibi ger@izkali olsun
06 Yorumla- 1 yıl
neden kudurduğunu lütfen hepimize anlat dinliyoruz
- 1 yıl
Şu canım soruyu sorduğun için çıldırmış olabilirmiyim
- 1 yıl
bide cevap veriyor aferin kız sevdim seni
- 1 yıl
Tabi verecen senin gibi embesilmiyim
- 1 yıl
takip et len beni
- 1 yıl
Sebeb
Evet bence gayet uygun
10 Yorumla
1 yılHayır uygun değil
00 Yorumla
1 yılKanka biz 29 uz kaldık erkek için de değil yani
00 Yorumla
1 yılNormal, benim arkadaşım 20 yaşında baba oldu
00 Yorumla40 yaşında bile baba olan var
00 YorumlaErken bile diyesim geldi 😂
00 YorumlaOğlum o yaş geçse benim o işler yatar
00 YorumlaUygundur baba yapın bizi
00 Yorumla
1 yılBaba olmak için sorumluluk gerek
00 YorumlaBence değil günümüz şartlarında
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 368 cevap paylaştı.
1 yılBence olabilir çünkü tam olgunluk yaşında
00 Yorumla
1 yılNeden uygun olmasın?
20 Yorumla- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem