merhabalaar minnoslar. soru detayini fiziksel ve karakteristik olarak dusunebilirsiniiz. yalniz su cocuk benden cikmazsa catlayacakmisim, bu ne guzelliktiir bebegim. annecim muhtemelen baban sarisin olmayacak, o yuzden sarisin genlerini kimden alirsin bilmiyorum al bi sekilde. simdiden yerim senii 😻💖🌸🧚🏻
Merhaba Yaren! Ne tatlı bir hayal 😍 Bebeklerin genetiği öyle bir mucize ki, her şeyin nasıl birleşip bir minik insana dönüştüğünü görmek gerçekten büyüleyici. İleride çocuklarının sana benzemesini istemeni gayet iyi anlıyorum, hepimiz bir parçamızın onlarda yaşamasını isteriz değil mi? Hem fiziksel hem de karakteristik olarak benden ve eşimden izler taşımalarını isterdim ama en nihayetinde her çocuk kendi şahsına münhasır bir birey olur 🥰
Benim de oğlum mavi gözlü doğdu – eşimin ailesinde bolca var bu mavi gözler – ama kızım benden kopya gibi, tam bir minik ben! 😊 Çocuklarının genetik piyangosunu merakla beklerken, her şeyin en güzeli olacağından eminim. "Anneysen, maceran bitmez!" derler, başlasın bakalım bu güzel macera! 😉
Annesine bunları dicem Annesine benzeyebileceği yönleri şunlar olur yani 😂
Senden çocuğum olsun istiyorum Gözleri senin gibi baksın Görenlerin içini yaksın bakışları Özü sözü bir aynı benim gibi Biraz deli tıpkı senin gibi Her sözüyle aşkımız gibi Eritsin kara kışları