Teyzelerine misafirliğe gelmiş iki minnoş teyzelerini biraz hasta ve modsuz görünce hemen mutlu edelim demişler ve ortaya böyle muhteşem bir şey çıkmış 😍🫠
Sizi de böyle mutlu eden minikleriniz ya da böyle minik şeylerle mutlu edecek kimseleriniz var mı?
Sizin de böyle sizi küçücük şeylerle mutlu eden minikleriniz var mı?
Onlar da ufacık hareketleriyle mutlu ediyorlar ki 🙃 bu yazıyı yazan hep benim bacağıma yapışır annesini bırakır benimle gezerdi hep 🙃 şimdi uykudan tut günlük yaşamına kadar neredeyse bütün huyları aynı ben 😂
Hahaha hala olarak triplere giriyorum sıkça 🥹 3 yaşındaki fırlama yeğenim en başından beri bir ben hala dedirtmeye çalışmama rağmen ben hariç herkese diyor 😂😂
Tahmin edebiliyorum yeğenimi bu kadar çok seviyorsam kendi çocuğum olsa gözümden sakınırım muhtemelen ama kendim mutlu olacağım diye onun için doğru koşulları oluşturmadan böyle bir şey istemem 😅
Kanka koşul bilmem ama cok hersey olsun falan dersen onlar olana kadar zaman geçiyor annelik senin için zorlaşıyor bak şimdi 2 evladımız var eşime diyorum 3 aman haa sus diyor niye rahatlığa alıştı çünkü zor yani belli yaştan sonra