Abi her gördüğümde gülüyorum bu ne Allah için ya NDOWNSOWNSOWNSOWNSKWNSKJAKW 

Devlet çıkarı olmayacağı hiç bir deliğe, parmak sokmaz! 🤷 En azından bizimkisi öyle!
Çok iyi ozetlemissin fndndkdjkdkd
yazık yaf tövbest üzücü
Ama napim alttaki yazı güldürdü nkdjdkdjdkdkdj 😓😥
Tobenazubillah
Cevap
5Cevap
Aile planlamasını anlayanlar doğru anladı da anlamayanların nüfusu arttı. Bu yüzden toplumun ıq'su düştü diye bir yorum okumuştum:)
Sitede her şeyle dalga geçerim ama bununla geçmem ayıp.
Ayıp olan bişey yok dayı ortada , kadının elindeki çocuk zaten ünlü biri gulen çocuk olarak geçiyor ve çocuğun bedeni el kadar gelişmiyor ona rağmen sen gidip birdaha ciftlesirsen bu bilinçsizlikle saygı duyupta ayıp demek düşmez boşuna mı demiş adam altta efsanevi çıkana kadar devam diye
https//youtube. com/shorts/iyenpNxp9mg? si=0H0i4vdDw3zY5q3c
Offf cjmfmfmfmfmd tatlı çocuk yaa
Yolun açık olsun ardına bakmaaa yar bakmaa 😂😂bsbzhshxdhhd
Bu sebepten dalayı çocuk yapmayabilirim. Eğer eşmin genetiği iyiyse yaparım aksi halde yapmam. Çocuklarım da benim çektiklerimi çekmesin.
Haklısın abi
Aslında ailemde de genetik bozukluk yok ama ben neden böyleyim bilmiyorum. Bu da benim kaderim galiba
Neyin var ki
Kafa şeklim bozuk ve büyük, diş ve çene yapım bozuk, yüzümde büyük bir ben var, bir de bunlar yetmezmiş gibi 20 yaşımda saçım dökülmeye başladı. 3 yıldır depresyondayım. Derslerimi de çok aksattım.
Saç dökülmesi çok normal ektirmeyi düşündün mü
Daha tamamen dökülmedi. Yalnız saçım çok cansız ve şekil almıyor. Kafa yapısı da bozuk olunca hoş bir görüntü oluşmuyor
ikincisinin de aynı olacağını bilemezlerdi bence bir ailenin 4 çocuğundan sadece 1’i hasta olabiliyor
Bence çok kırıcı onları da Allah' yarattı
Göz var nizam var ilkini yaptıktan sonra niye ilkinden ibret alıp durmazsin ki
Evet ya akraba evliligi yasaklansin
Kesinlikle getirilmeli.
Evet bakamayacaklarsa yapmasınlar
annelere bilinçli pırtlatma eğitimi verilsin
Kısırlastirsinlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar