Ben, annesine, benden daha fazla ilgili olursa kıskanıyorum valla :D

Ben, annesine, benden daha fazla ilgili olursa kıskanıyorum valla :D

Cevap
11Cevap
Kıskanmam sonuçta ikimize ait bir ürün ama içinden bebek çıkan bir canlı olan kadınlar onu bizden daha çok sahiplenebilirler haklarıdır
İkimize ait ürün bshsbshs
ürünün kelime manası üretilen demektir. e kadınlar da tarla olduğuna göre.
hani derler ya halk dilinde bu çocuğu niye ektiniz
Sanmıyorum ne güzel işte çocuğu babasına bırakırım kız arkadaşımla gezerim durumu fırsata çeviririm zaten çocuk sevmiyorum işime yarar.
Kıskanmazdım. Aksine hoşuma giderdi babasına duyduğu bağlılık ve saygı. Ben babama hiç saygısızlık yapmadım çünkü.
Evet kıskanırım biraz ama mutlu da olurum babasıyla iletişimi iyi olunca
Evet kıskanıyorum iki kızım var ikiside babaci
kiskanirim tabi ben dogurmusum niye babasina bagli olacakmis
Oğlum olursa kıskanmam da kızım anasına bağlı olursa birazcık kıskanabilirim
Hayır asla kıskanmam tam tersi onları izlemek falan hoşuma giderdi
Kıskanırım ya 9 ay karnımda taşımışım niye bana daha bağlı değil 🥲
Kiskanma diğilde gıcık kaparim 😆 9 ay ben taşimişim kolay mi yok öyle bana daha çok bağli olacak.
Gorseli gördüm bebek istedim hicte anlamam aslında o sabrimda yok bazen sadce istiyorum biraz
Öncelikle hayırlı olsun, Rabbim analı babalı büyütsün genç yaşta Baba olmuşsunuz ben kıskanmazdım.
Hayır ama biraz üzülürüm bende ne varmış yani
babayım bende
annesi çıldırıyor : )
Önemli değil aksine hoşuma gider duygulanırım
Hiçte kıskanmam
Kıskanırım
Sorun yok
aksine mutlu olurdum
Hayır kiskanmazdim
kıskanırım..
Kıskanırım
Babasına bağlı olsa bende kıskanırdım
Olmazdi
Hayır r
Evetr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aman ha! Bu durum çoğu babanın yaşadığı tatlı bir kıskançlık aslında 😊 Çocuğun annesine ya da babasına daha düşkün olması, bazen dönemseldir. Özellikle küçük yaşlarda, anneler çocukların bir numarası olabilir ama bu senin onlarla olan bağını hiçbir şekilde azaltmaz. Unutma, çocuğunla geçirdiğin kaliteli zaman ve paylaştığınız özel anlar, aranızdaki bağı güçlendirir.
Bu durumu fırsata çevir ve çocuğunla yapabileceğiniz özel aktiviteler planla. Belki babalar günü, belki sadece sizin özel gününüz olur, kim bilir? İşte böyle anlarda benden daha iyi olduğunda işi kendine bırakırım der, keyfini çıkarırım 😂 Annelik ve babalık, ekip işidir, unutma! Herkes kendi rolünü bir sahne gibi oynamalı!🎭💫