• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Çocuk & Ebeveyn

Evlilik olmadan anne olmak istiyorum, neden evlilik şart?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
15
Yapay Zekaya Sor
Evlilik olmadan anne olmak istiyorum, neden evlilik şart?
Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Pembe_pamuk
    Pembe_pamuk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    1 yıl

Aslında evlilik şart değil

Çocukta baba figürü eksikliği olabilir kötü olabiliyor bu biraz da toplumsal e toplum faktörü de var ama evlenip ayrılanlar da çocuklarını tek başına büyütüyorlar el alem kendisiyle uğraşsın bi zahmet. Koruyucu aile veya evlat edinmek istersen 30 yaşını geçmiş olman ve belli bir ekonomik seviyenin üzerinde olmak gerekiyor. Bence de çocuk için evlilik şart değil hayatında biri de olabilir evlenmemiş olabilirsiniz. Bence her evlenen çocuk yapmamalı gerçekten büyütebileceğini düşünen insanlar yapmalı. Bence evlilik olmadan da çocuk yetiştirilir baba faktörü var mı bilmiyorum yoksa da olur ama zor olur. Onun haricinde imza atıp çocuk yapanları da görüyoruz sanki bütün evli çiftler mükemmel çocuklar yetiştirmiş gibi savunulması saçma

Bence neden çocuk istediğini de düşün sırf yalnız kalmamak için yapıyorsan tekrar tekrar düşün çocuklar bizim olabilir ama her biri ayrı bir birey.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• karincalimidye
    karincalimidye Takip Et
    Xper 2 Yaş: 19
    1 yıl

Olamazsın diye bir şey yok. Elalem ne der diyenlerden değilsin o belli ona göre cevap vermeyeceğim o yüzden. Ama yapacağın çocuk okula gidecek, arkadaşları olacak babasını sorgulayacak elbet ne diyebilirsin? Babasıyla görüşmek isteyecek hatta onla yaşamak isteyebilir ne diyeceksin? Ergenlik dönemi ile tek başına baş edebilecek misin ki eminim daha zor olacak, başka bir çocuk ile kıyasla. Buna benzer çok soru var aklıma gelmeyen. Örneğin çalışacaksın o çocuğu sevginden mahrum etmeye hakkın yok, her anında yanında olman lazım. Çevrende yaşayacağın baskıları saymıyorum bile...
    Ülkenin gündemi belli gerçekten bunların hepsi ile baş edebilecek misin? Bu soruları bir sor kendine çünkü gerçekten kolay değil.

0
    0 Yorumla
  • BᴬLKᴵZ
    BᴬLKᴵZ Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl

Ee ol. Ama babası bebeğine sahip cikar mi bilmem. Ayrıca ailen de evlilik bağlarina önem veriyosa, onlarda kabul etmez. Birine bebeğini kabul ettirmeye calissan banane der benden değil bu der. ya da üvey baba gibi birini getirsen eve çocuğuna zarar verebilir, haberlerde görüyoruz. Evlilik şart. Böyle bi ülkede evlilik olmadan cocuk yaparsan hoş karşilanmaz. Sana or.. supu muamelesi yaparlar. Biraz ağır oldu kusura bakma ama böyle tutucu toplumlarda böyle.

0
    0 Yorumla
  • LoveBuzz_
    LoveBuzz_ Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 98%
    1 yıl

Evlilik, düzgün bir aile ortamı oluşması için evet şart. Alt tarafı bir imza diyorsunuz ama o öyle değil işte. Evlenince insanın üstüne sorumluluk yükleniyor. Bekara çıkıp gitmek senden ayrılıyorum bitti bu iş demek kolay. Ayrıca çocuğun anne babasının yanında olmasını isteyeceğini falan mı düşünüyorsun babam nerde neden yanımızda değil neden evli değilsiniz arkadaşlarımın ailesi var benimkiler neden yok diyecektir

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Doğa Anne
Doğa Anne Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Hey! 😊 Annelik, hayatın en büyük maceralarından biri; nasıl yaşamak istediğine sen karar verirsin. Evlilik olmadan anne olma fikrine gelince, bu tamamen senin değerlerin ve nasıl bir aile yapısı istediğinle alakalı. Evlilik, bazıları için güven ve istikrar sunarken, bazıları için fazla geleneksel gelebilir. Sosyal normlar bazen gereksiz baskı yaratabilir, ama önemli olan senin ne hissettiğin ve nasıl bir aile yapısı istediğindir.

Güçlü bir destek sistemi kurduğun sürece, çocuğuna harika bir ebeveyn olabilirsin. Çocuğun için en iyi kararı vermek senin elinde. Sonuçta, annelerin süper gücü var, değil mi? 🦸‍♀️ Sosyal normların ne dediğinden çok, kalbinin ne dediğine kulak ver. 😄 Unutma, çocuklar sevgiyle büyür, kağıtla değil! 📜💗

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

31

Cevap

64

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.

evlenmeden olmaz,

0
    0 Yorumla
  • merakettimmişte
    merakettimmişte Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    1 yıl

çocuk babam nerde bütün arkadaşlarımın babası var dediklerinde ne diyeceksin? akran zorbalığına uğrar

ayrıca çocuk yetiştirirken baba otoritesi çok önemlidir bunu unutma güçlü bir kadın olabilirsin ayaklarının üzerinde durabilirsin ama sen bir anne olacağın için çocuk yeterli disiplini senden alamayacak babaya ihtiyacı olacak

ve yine dinen de günah bu zinaya giriyor babasız çocuk yapamazsın nikahlı eşin olmalı babasının

9
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Dine inandığımı kim söyledi

• merakettimmişte
      merakettimmişte
      1 yıl

o zaman üstte söylediklerimi baz al o kısıma neden sadece odak oldun

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bir kağıtta imzam yok diyemi
      Çocuğumun babası olmıyıcak😂
      Yurt disinda yaşıyorum

• merakettimmişte
      merakettimmişte
      1 yıl

hayy ben ne diyorum sen ne diyorsun ya napsrsan yap o zaman

• MatureMan
    MatureMan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 95%
    1 yıl

Çocuğun sağlıklı bir birey olması için, toplum düzeni için, hem çocuğun hem de senin iyiliğin için. Burada doğmamış çocuk adına karar vermek kişisel düşüncen, fikrin olamaz. Aksine o çocuk için en büyük zalimliklerden biridir. Yalnızlıktan sıkılıyorsan hayvan sahiplenmen senin için de doğmamış çocuk için de çok daha hayırlı, daha iyi olacaktır. Herkes karşısındakini düşünmeden canının istediğine göre davranabilme hakkını kendinde görürse o halde neden mahkemeler, hapisler var, neden suç işleyenlere kızıyoruz? Onlar da kendilerini haklı gördükleri için o suçları işlemiyorlar mı? Bir çocuğun geleceğini, hislerini, vs. düşünmeden ben istiyorum yaparım, benim vücudum benim kararım gibi düşünceler en büyük insanlık suçlarından biri değil midir? ...

1
    0 Yorumla
  • Nghnn
    Nghnn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Yani neden dedin mi cidden? Senin ve çocuklarının hakkının korunması için şart, hadi diyelim sen öldün çocuğun vasisi kim olacak. Onu da geç çocuklar ileride babasını bilmediği için babasının soyundan biriyle evlenirse ne yapacaksın. Nikah hem kadının hakkını hemde çocukların hakkını korumak için yapıldı lütfen o hakkı alana kadar kadınlar ne savaş verdi. Evlenirsin boşanırsın kendin bakarsın çocuğun babası belli olur mirası belli olur soyu belli olur

3
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    1 yıl

yo değil yap yani. aile cemkirir o iş sende:D bilmiyorum ailen nasıl ama. cogu aile aman aman kızım dogurmus evlenmeden oh mis demez. sperm bankasından yapcaksan babası belli değil diye de mutlu olurlar mı bilmiyorum gerci bi yandan iyi. evlilik olmadan yaparsan da soy ad vermek sorun olur mu sanırım olmaz ya.

0
    0 Yorumla
  • Celebrindir
    Celebrindir Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Evlilik şart değil istediğini yapabilirsin. İster gidip biriyle çocuk yaparsın, ister sperm bankasına gidersin, ister dna'nı verip kendini klonlattırırsın (yasadışı sanırım ama yurtdışında yapıyorlar).

Ancak ben tasvip etmiyorum bence her çocuk annesi ve babasıyla güvenli bir aile ortamınds büyümeli

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Çocuğun eril enerjisini noksan bırakıyor olacaksın. Ata figürü olarak kimi örnek alacak?
    Biraz bencilce düşünüp kendi annelik içgüdünü yerine getireceğim derken, bir bireyin hayatının sorumluluğunu yarım yamalak alamazsın. Zaten toplum dinamikleri sarsılmış durumda.
    Sözleşmeli mantık evliliği yap sonra yoluna bak madem böyle bir fikrin var.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Enerjilere emin olun sizden daha çok önem veriyorum ama yaparsam da resmi olarak yaparım.
      Dine inanmıyorum.
      Ve evlilik bana göre değil ayrıca evli olmasamda çocuk yine babasıyla görüşücek ben bunu niye engelliyimki?
      Yurt disinda yaşıyorum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Sacmala Ayten oyke sey olur mu sence hadi diyelim oldu o cocugu düşün babasız kalacak arkadaşları babaları gelip okuldan alacak ama onun babası olmicak herkes benim babam böyle diyecek o onları dinliyecek herkes babası ile tatile geziye çıkacak o babasız olur mu Ayten neden evlilik düsünmuyorsun sebebi nedir seninle konuşmak isterim bu konuyu

0
    0 Yorumla
  • Usemind
    Usemind Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl

baba çocuğun kişiliğinde kendine güvenmenin temelini yaratır. başka çocukların ardında dağ gibi baba görüpte benim babam neden yok diye sorarsa migrostan oyuncak bir baba satın alıverirsin

3
    0 Yorumla
  • Cevobey1
    Cevobey1 Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Çünkü neslin muhafazası için, evlat yetiştirme zorluğunun bölünmesi için bir eşe ihtiyaç duyulur. Her iki cins için de geçerlidir. İnsanlık yeni oluşmadı. Nesli belli olanla pich olan arasında fark vardır.

0
    0 Yorumla
  • Kauren m
    Kauren Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Yetimhane'de bir sürü melek var. Ordan alabilirsiniz fakat çocuğun bir babaya ihtiyacı olacak.

2
    1 Yorumla
    • Kauren m
      Kauren
      1 yıl

Birisi yorumumu beğenince hatırladım devamını yazmamışım. Babaya ihtiyacı olacak, baba şefkati, hayatın davranışları, yaşayacağı erkeklik ile ilgili durumlar. Kendi erkeklik durumları vs. Siz annelik yaparsınız yeri geldiğinde baba gibi destek çıkarsınız ama adı üstünde BABA olamazsınız bu yüzden babasına ihtiyacı olacak. Bu yorum sizi yargılamak, kınamak değildir.

Yorumla
  • Lnmac
    Lnmac Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl

Evlilik sart değil. Evlilik dışı doğan çocuklar da var. Ben de evlenmeden çocuk yapmayı istiyorum.

2
    0 Yorumla
  • Reshd_b
    Reshd_b Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    1 yıl

Bir çocuk hem bir anne hem de bir babanın sevgisine ihtiyacı var. Evlilik anne ve babayı bir arada tutan bir çatı gibidir. Çatısız ev düşünülmediği gibi evliliksiz çocuk düşünülemez. Dini açıdan yaklaşmanın ötesinde hem psikolojik hem de maddi anlamda evliliğin avantajları dezavantajlarından çok daha fazla. Bu yüzden bir çocuğun geleceğini kendi isteklerinize göre şekillendirmek çok yanlış.

0
    0 Yorumla
  • Merhaba2022
    Merhaba2022 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    1 yıl

Eğer tek amacın çocuk sahibi olmaksa çocuk sahiplenebilirsin ama sanırım bunun için de evli olma şartı aranıyor. Sadece bir insanı büyütmeyi çocuk sahibi olarak düşünmeyip kedi köpek de besleyebilirsin çocuk sahibi olmak yerine. Çocuk sahibi olmak için karşı cinse ihtiyacımız var ama karşı cinsle işin olsun istemiyorsan hayvan da besleyebilirsin. Ama ne bir hayvan ne de bir insan bizim çıkarlarımız için harcanamaz.

0
    0 Yorumla
  • Yakuza1001
    Yakuza1001 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 93%
    1 yıl

Ne yapacaksın babasız çocuğu zaten evinde kedi ya da köpek vardır yaşa git onlarla. Bebekler belki bir süreliğine konuşamaz ama ilerde o bebek büyüyecek sonrası ağır gelir kaldırmazsın.

0
    0 Yorumla
  • Elvira__
    Elvira__ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Olabilir kylieyle travis de evli değil sonuçta hahshshshsha tabi arada gelenek farkı falan var ama çocuk için evliliğin zorunlu olmamasını bende isterim

0
    0 Yorumla
  • Lum0sMaxima
    Lum0sMaxima Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl

Bekar anne yurtdışında yaygın. Sizde yurtdışında yaşayan biriyseniz takmamak gerek tr yi baz alırsak zaten her şey saçma

0
    0 Yorumla
  • Mlekkko
    Mlekkko Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 96%
    1 yıl

Dinle alakalı müslüman isen huzuru sağlamak için gerekli o zaman giyer çocuk evlilik dışı olur isteyen istediğiyle olurdu işte senin kararın.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Çevren buna müsait bir alansa olabilir, imza ile mi anne baba olunuyor ya da çevrenin ne dediğini umursamayacak güçlü bir yapın varsa olur, karar senin

1
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    1 yıl

Şart değil yani mümkün ama Türkiye'de yasal olarak mümkün mü bilmiyorum

1
    0 Yorumla
  • xKimMiyimx
    xKimMiyimx Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 97%
    1 yıl

Annelik dünyanın en güzel duygusu. Ve bunun için bir erkeğe ihtiyaç olması ne üzücü...

0
    0 Yorumla
  • fenrirt
    fenrirt Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl

Yani bu cozulebilir bisi ama erkek tarafindan bir beklentin olucak mi cocuk sonrasi o onemli

0
    0 Yorumla
  • EskiBirYoda
    EskiBirYoda Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    1 yıl

Çünkü çocuğun ihtiyaç duyduğu ve duyacağı şey gerçek ve tam bir aile?

0
    0 Yorumla
  • Asel123456
    Asel123456 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Sen bu kafayla bugün anne olursun birde seni ve çocuğunu kabul etmezse ne yapacan

0
    0 Yorumla
  • BarışDeli
    BarışDeli Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Aile olmak için bir erkek, bir kadın ve olursa çocuk gerekli. NŞA tabi

0
    0 Yorumla
  • GᴇᴄᴇMᴀᴠɪꜱɪ
    GᴇᴄᴇMᴀᴠɪꜱɪ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

helal haram gözetmiyorsan Evlilik dışı İlişkiye girip Çocuk yapabilirsin

0
    0 Yorumla
  • asades
    asades Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Aileme anlatmaya çalıştığım şey 🤦🤦 en kadar ön yargı ve gelenekciler

0
    0 Yorumla
  • Çapkınkurtt
    Çapkınkurtt Takip Et
    Guru Yaş: 52 , eic 58%
    1 yıl

Ol olmak istiyorsan kimden hamile kalmak istiyorsun

0
    0 Yorumla
  • kafkass31
    kafkass31 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Aldatmak olunca çocuğunla hak hukuk olmadan ortada kalınca anlarsınn.

0
    1 Yorumla
    • kafkass31
      kafkass31
      1 yıl

Babası da belli olsun bir zahmet

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Çocuğun babası belli olsun diye. O çocuk büyüyünce, annem evlenmeden yaptı, doğurdu diyecek. Psikolojisini, arkadaş çevresini düşün. * derler ona hakaret ederler falan

0
    0 Yorumla
  • imbackbitchezzz
    imbackbitchezzz Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Erkegin yaptiginin sorumlulugunu almasi gerekli cunku

0
    0 Yorumla
  • Sadecegonca
    Sadecegonca Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 92%
    1 yıl

şart degıl ıstıyorsan dogur kımseyı ılgılendırmez

0
    1 Yorumla
    • kafkass31
      kafkass31
      1 yıl

Sonra ortada kalınca hak hukuk nerde diye ağlasın demi, neden doğru yönlendirmiyorsunuz

Yorumla
  • osmancorapcı
    osmancorapcı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 90%
    1 yıl

Şart değil tabi gel hemen beraber bir çocuk yapalım 😉

0
    0 Yorumla
  • kimsesizqwer
    kimsesizqwer Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Olabilirsin destek verirler Türkiye’ye gel bak kaç çocukla döndürürler seni 😀

0
    0 Yorumla
  • Wantutriforooo
    Wantutriforooo Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 97%
    1 yıl

Şart olmasada ilerde çocuğunu düşünerek atılması gereken bı adım bence

0
    0 Yorumla
  • Lolabunny_0
    Lolabunny_0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Dur şimdi gelir destek olmak isteyenler 😂😂😂 ama istiyorsan yapabilirsin şart değim evlilik

0
    0 Yorumla
  • cetin2861
    cetin2861 Takip Et
    Bilge Yaş: 38
    1 yıl

Aynen gidiyosun sperm bankasina ordan enjekte ediyolar. Artik kimin dölünü enjekte edeceklerse oyle anne olursun 😂😂

0
    0 Yorumla
  • Алеся_Хира
    Алеся_Хира Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Senin keyfin önəmli değil çünkü. Çocuğun nesebi ve onuru korunsun diyə.

0
    0 Yorumla
  • eternity-a
    eternity-a Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 85%
    1 yıl

Yooo şart değil ama babasını sorarlar illaki öldü dersin

0
    5 Yorumla
    • Ateşşlina
      Ateşşlina
      1 yıl

Şart. Çocuğu aile sevgisiz baba sevgisiz niye bırakıyorsunuz

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      1 yıl

Ben bişey yapmiyom

Yorumla
    • Ateşşlina
      Ateşşlina
      1 yıl

O zaman yoo şart değil deme

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      1 yıl

Yoo şart değil

Yorumla
    • Ateşşlina
      Ateşşlina
      1 yıl

Delirtme beni

Yorumla
  • Hakan5581
    Hakan5581 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 97%
    1 yıl

Evlilik şart değil bu ülkede medeniyiz yaa hani.

0
    0 Yorumla
  • prophetx
    prophetx Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 97%
    1 yıl

baba önemli değilse sperm bankasına git baba için evlilik şart tabi

0
    0 Yorumla
  • Inspired006
    Inspired006 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Şart değil olabilirsin aslında da toplum çevre buna müsait mi

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Göz göre göre bunu istiyorsan sen ebeveyn olma zaten d evcilik değil bu

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Ee nasil olmayi dusunuyorsun leylekler mi getirecek bebegi

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kağıtta imza olmadan anne baba olabiliyorsun 🙂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ee ol o zaman🙄

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Ben arka planda ki amacı biliriyorum sen rahat ol

0
    3 Yorumla
    • silentfly
      silentfly
      1 yıl

Amaç ne olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@silentfly Gayri meşru hamileliği meşrulaştırmak

Yorumla
    • silentfly
      silentfly
      1 yıl

Nasil yani

Yorumla
  • YaşayanBirİnsan
    YaşayanBirİnsan Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    1 yıl

Evlenmek neden gözünü korkutuyor ki? Anne olmak gibi büyük bir sorumluluğu almak istiyorsun ama aynı evde aynı insanla bir hayat paylaşma sorumluluğu sana ağır mı geliyor?

0
    0 Yorumla
  • Wiitb
    Wiitb Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    1 yıl

Çünkü çocuğunun geleceği için neden olabilir acaba üstüne ailene söyle bunu seni çocuğa bakabiliceklerini okeylerse git yat biriyle çocuğun geleceğini olmasin

0
    0 Yorumla
  • disenchantment891631
    disenchantment891631 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 37
    1 yıl

O zaman çocuğunun hiçbir yasal hakkı olmaz. Travma üzerine travma yaşar ve sorunlu bir birey olarak hayatını devam ettirir.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Sen ailemi kurmak istiyorsun yoksa cocukmu istiyorsun. Yani cocugum olsun ben tek basima bakayim oyle yasayip gideyimmi diyorsun. Yoksa annesi yaninda babasi yaninda mutlu huzurlu bir aile ortaminda mutlulugunu katlamakmi istiyorsun.

1
    0 Yorumla
  • Yalnizbasinakalmis
    Yalnizbasinakalmis Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    1 yıl

Bende bunu istiyorum aslında yanılmıyorsam seninle denk gelmiştik fikrim değişmedi istiyorum hala

0
    1 Yorumla
    • Yalnizbasinakalmis
      Yalnizbasinakalmis
      1 yıl

Dönüş yapmadın?

Yorumla
  • banasorkanka07
    banasorkanka07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    1 yıl

milletin ne dediği önemli degil senin ne istediğin onemli kalbinden ne geciyorsa onu yap sen hür ve özgür bir kadınsın ben katılıyorum sana

0
    0 Yorumla
  • eskihesabimikaybettm
    eskihesabimikaybettm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19
    1 yıl

Yani tabi şart değil tıbben artık mümkün yolu var ama o çocuğun psikolojisini düşün ileride baba olmadan nasıl yaşayacak.

0
    0 Yorumla
  • AycaNazlıı
    AycaNazlıı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    1 yıl

Bende istiyorum saglarm bir dönr bulursan lütfen yardımcı ol

0
    0 Yorumla
  • asilamop
    asilamop Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    1 yıl

Bence şart değil eğer karşı tarafa güveniyorsan olur

0
    0 Yorumla
  • BuzPüskürtenEjder
    BuzPüskürtenEjder Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

İnsan olduğunu hatırlamak için olabilir

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evlenenler insan olmuyormuymuş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evlenmeyenler*

Yorumla
    • BuzPüskürtenEjder
      BuzPüskürtenEjder
      1 yıl

Yok öyle değilde insanların çok eşliliğini savunmayan biriyim ve evlilik yoksa bir taraf bir şekilde aldatılır. Tamamen düşünce, insan değiller demedim, yanlış anlaşılmasın.

Yorumla
  • olasılıklararenedak
    olasılıklararenedak Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl

Babası olmasın mı yanında

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Olsun

Yorumla
    • olasılıklararenedak
      olasılıklararenedak
      1 yıl

O zaman evlilikten farkı ne

Yorumla
  • doguuAA
    doguuAA Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

E olabilirsin ki neden olmuyon

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bukadar s*lak varken çok zor

Yorumla
    • doguuAA
      doguuAA
      1 yıl

Neden zor olsun ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

A diyorum b anlaşılıyor ondan :))

Yorumla
    • doguuAA
      doguuAA
      1 yıl

Öyle ise bir şey deme neyse

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Herkes kendinden korkuyor çocukmu yapıcak heryer namus ahlak bekçisiyle dolmuş
      Kadın tipli erkeklerden yoruldum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

O yüzden zor

Yorumla
  • fahiti3
    fahiti3 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 58%
    1 yıl

psikolojik tedavi görmelisin

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yok artık :) kağıda imza atmayıp anne olmak istediğim içinmi

Yorumla
    • fahiti3
      fahiti3
      1 yıl

hayır yetiştirme tarzından dolayı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Siz psikologsunuz sanırım teşhis koydunuz hemen
      Ne diyicem psikoloğa ben evlenmeden anne olmak istiyorum bu çok büyük bir sorun acil bana tedavi uygulayın mı diyicem

Yorumla
    • fahiti3
      fahiti3
      1 yıl

olabilir, benim anladığımı o da anlayacaktır. en büyük sorun baskıcı bir ailede yetişmiş olman. baba figüründe eksiklikler olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Baskıcı bir ailem yokki herseyime izin veriyorlar

Yorumla
  • karakteristt
    karakteristt Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl

Arkandan oospu demesinler diye

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ne alaka bir dine bile mensup değilim

Yorumla
  • kitapların_ruhu
    kitapların_ruhu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Evlenmeden koca istiyorsun 😂

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Evlilik olmadan anne olmak istiyorum, neden evlilik şart?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlenmeden anne olmak istiyorum evlilik neden şart? 19 cevap verildi
Evlenmeden anne olmak istiyorum mantıklı degilmi? 19 cevap verildi
Çocuk sahibi olmak çok istiyorum ama evli değilim evlenmeden yapmak mantıklımı? 16 cevap verildi
Evlilik ve anne olmak istemiyorum? 6 cevap verildi
Anne olmak istiyorum ama evlilik istemiyorum böyle düşünen birileri varmıdır? 22 cevap verildi
Anne olmak istiyorum ama aşık olunacak bir kadın değilim, mantık evliliği mi yapmalıyım? 39 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Örgülü saçlar size yakışır mı?
  • İnsanlar sizi ilk tanıdığında en çok hangi konuda yanılıyor, ilk izleniminiz ne oluyor?
  • Çilekli çikolatalı tatlı önerisi arıyorum, favori markanız ya da tarifiniz ne?
  • Bazı insanlar neden daha ilk konuşmada akılda kalıyor sizce?
  • Misafire tıraş kolonyası tutulur mu?
  • Kızlar aramızda lifting yaptıran var mı?
  • Gelmezsen gelme demek istediğiniz birisi var mı?
  • Kahveme eşlik etmek isteyen var mı?
  • Sizce günümüzde aile huzur yuvası mı yoksa travma merkezi mi?
  • Megane 4 mi Civic Fc5 mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨