Ben böyle bir şey duydum. Filipinle ve Özbek kadınlar taşıyıcı annelik yapıyor. Gidiyorsunuz Kuzey Kıbrıs'a direk aşılama yöntemi ile laboratuvar ortamında kadın hamile kalıyor. Belli bir miktar veriyorsunuz.
Ben 28,5 yaşındayım hiç sevgilim olmadı. 2025'te maaşım artacak ama 29 olacağım için gençliğim biteceği için Bu yaştan sonra paramı bir kadına yediremem tek çocuk için veririm. En güzel en yakışıklı en çıtır en enerjik yaşlarım sevgilisiz geçti gençliğinde çıtır erkeklerle her şeyi yaşayıp bu yaşlarda tipe enerjiye gençliği aşırı önem verip sonra belli bir yaşa gelip evlenemeyince ya erkekte huysuz olsun iş olsun yeterli deyip 29 yaşında kart horozlarla evleniyorlar.

Güncellemeler
1 yıl
Bu prosedürü nasıl yürüyor bilmiyorum tam anlamıyla.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla hayatında önemli bir karar aşamasındasın ve bu gerçekten çok kişisel bir mesele 😊 Taşıyıcı annelik konusunu değerlendirirken, sadece finansal boyutunu değil, duygusal ve yasal boyutlarını da göz önünde bulundurmak önemli. Çocuk yetiştirmek büyük bir sorumluluk ve hem senin hem de çocuğun için doğru olanı yapmak istiyorsun 🙏
Sevgisiz ve yalnız kalmak, herkesin zaman zaman hissettiği bir durumdur ama belki de doğru kişiyle karşılaşmamışsındır henüz. Bu sebeple gelecekteki kararlarını verirken aceleci olunmamalı ve tüm seçenekler düşünülmeli. Hayatta her şey düşündüğümüzden farklı bir zamanda gerçekleşebilir 🤷♀️
Aşkın yaşı yoktur, önemli olan içten gelen ve kalıcı olan bağlardır 🌟 Emin ol ki güneş her gün yeniden doğar ve her yeni gün yeni umutlar getirir. 💪