Hamilelik döneminde isteksizlik oluyor zaten doğumdan sonra iyice huylanmaya başladım eşim bana yaklaşınca. Tabiki hiç yaklaşmıyor değiliz ama bu şekilde oldu. Neden bilmiyorum boynuma felan yaklaşsa huylanma oluyor. Eşim de öyle pek yakın değil birbirimizi özlediğimizi söylüyoruz eve geliyor yemek çocukla ilgilenelim derken bize vakit kalmıyor e işten geliyor biraz uzanıyor o ayrı koltuk ben ayrı böyle olunca da içim iyice uzaklaşıyor. Yani ısıtmak için bir şeyler yapmalı mıyız ya da hormonal mi bunlar daha doğum yapalı 2 buçuk ay oldu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu durumu daha önce araştırdım. Kadınlar doğumdan 2 yıl sonra, en normal hallerine dönerler. Erkekler bunun hemen olup bitmesini beklemesin. Sabır gerektiriyor diyordu. Çocuğunuz 2,5 aylık. Ev işleri bebek, yemek temizlik vs vs. Bunlar olabilecek en normal şeyler. Sadece gün içerisinde işlerinizi planlayın. Sabah ütü, öğlen kıyafetleri makinaya yerleştirmek, öğleden sonra yemek ve süpürge gibi.. Eşinizle birbirinizin arasına duvar örmeyin. 9 aylık bir süreçten geçtiniz, bu dokuz ayın acısı 2,5 ayda nasıl çıkar ki? Kendinize zaman ayırın. Bebeğinizi dert etmeyin. Her şey onun yüzünden oldu demeyin. Aile hep beraber olunca güzeldir. Bir problem mi var diye eşinize sorabilirsiniz. Ya da kendinizi sorgulayabilirsiniz.. Cinsellik konusuna gelince, bu hemen olabilecek bir şey değil bana kalırsa. Bi, 3 ay beklenmesi gerekiliyor. Bebek emzirmeye ötürü göğüs uçları yara oluyor, rahim duvarları kendini toparlamaya çalışıyor. Anne henüz lohusa kafası karışık.. gibi gibi. Kendinize dert etmeyin bazı şeyleri. 🥰
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlilikte cogu iş erkekte bitiyor ama anlamiyorlar bunu. Ilk esimden memnun degildim. Klasik turk erkegiydi. Annesinin kuzusu olarak buyutulmustu, klasik soeunlu bir erkekti. Ulkede tipik olarak yaygin bir türdu yani. Cocuk yoktu bosandim.
Ikincide daha tecrübeliydim Rabbimde cok sukur guzel bir evlilik nasip etti.
Ev hanimiyim Şu an ama esim ev islerinde destek olur. Hamileligimde de cokca aldi yukumu. Hamileyken cogu gebe esimden uzaklaştim vs derken adam beni daha da cok cekiyordu. Hormonlar mi, esimden mi kaynakli bilmiyorum ama normalden daha fazla arzuluyordum diyebilirim. Iliski kalitemde gebelikte daha iyiydi.
Cocuk dogdu. Elbette lohusalikta bocaladim. Cok normal bunlar, hormonlar vs. Ama dinlenecek vaktim oldu. Eşim bakti, buyuklerimiz ilgilendi. Bu olmazsa evdeki islerim halledildi. Uyuyacak dinlenecek vaktim oldu. Kendime bakacak vaktim oldu. Dusumu vs de istedigim gibi aldim. Kremler surundum, kokular vs. Dogumdan sonra diyorlar ya kadinlar dagitiyor kendini diye. Zamani olmadigi, kadina o zaman verilmedigi icin kadin kendini mecbur koyveriyor. O bakimlar, kendimle basbasa kalabilmek, sut kokmak yerine parfum kullanmiyordum o sira ama bir gul yagi, vanilya yagi vs surmek o kadar iyi geliyordu ki.
Esimin destek olmasi, benim kendime ayiracak zamanimin olmasi iliskimizi aksatmadi. Esiminde beni arzuladigini gorebiliyordum. Benimde birnsure canim istemedi ama esim diretmedi, eksik hissettirmedi. Olsun daha zamani var belki de dedi.
Digumdan 1.5-2 ay sonra iliski olmasa da yakinlasiyorduk yuzeysel. 3 ayi biraz geckin normal iliskimize geri donduk.
Bazi ciftlerde cocuk yasina girene kadar iliski olmuyor. Kadin cok yıpraniyor cunku. Hani konu sadece lohusalik degil. Hormonlar degil. Evet hormonlar isteksizlik yapiyor. Bir kadin arkadasim kocam o kadar kotu geliyordu ki bana, arzulamamayi birak igrenc biri gibi geliyor diyordu. Hormonlardan her sey mumkun.
Ama mesela hormonlarin yaninda kadinin annelikte, bakim ustlenme de ya da ev ici sorumluluklarda yalniz birakilmasi. Iliskisi 1-2 yil duzelmeyen ya da cocuktan sonra kopan ciftler var. Mesele hormonlarin yaninda kadinin yapayalniz oldugunu gormesi. Ve erkek kendisine hicbir noktada destek olmazken, ona cinsellik vermek istememesi.
Kadin annelikte ve dag gibi sorumluluklarda o kadar yalnız kaliyor ki kocasindan soguyor ister istemez. Ben bunun icin mi evlendim, yipranmak icin, tum yuku sırtlanmak icin mi evlendim, bu cocuk sadece benim mi, tek basima yapmazken neden sadece benimmis gibi goruluyor kafasina giriyor.
Esinden bu yuzden fazlaca soguyor. Onu arzulamiyor. Ayni yataga girmek istemiyor. Cinsellik gibi bir zevki ona vermek istemiyor. Kadin kendisi en zorlu zamanlarinda kocasi yaninda yokken, bir de benim bedenimden zevkten dort kose mi olacak? Olmasin daha iyi. Zaten arzulamiyorum, islanmiyorum bile diye dusunuyor.
Ben es olmada ve ebeveynlikte destek gormeyen kadinlarin kocalariyla eskisi gibi olmadiklarini, bir cogunun iliskiye giremedigini, kocasini arzulamadigini, isteksizlik yasadigini cok görüyorum.
Iş erkekte bitiyor kisacasi. Kadinin gonlunu yapmak ve destek olmak ozellikle bu donemlerde cok onemli. Bunu anlamiyorlar ama.
Bizim ulkede cocuk annenindir. Baba sadece o cocugun var olmasi icin araci olur. Baska da bir işe yaramaz gibi cok kaliplasmis bir algi var. Erkeklerde bunu sürdürmekten cok memnun. Sonra kadin isteksiz oluyor, kadin cocuga tapiyor oluyor, disiligini kaybetti oluyor, aldatilmasi normal oluveriyor.
Beyler kadinin dişiligini tekrar kazanmasi icin zaman veriyor mu, kadina vakit yaratiyor mu ki kadin kendini toparlasin, erkegini arzulasin vs. Varsa yoksa kadin cocuk baksin, ev islerini de yapsin, bakimli da olsun ölme esegim olme. Iliskiye yanasan kadinlarin bircogu da gorev gibi yapiyor. Aldatilmayayim diye ya da kocamin cenesi kesilsin, yatayimda iki debelensin beni rahat biraksin diye yanasiyor ne yazik ki
62 Yorumla- 1 yıl
Eline sağlık
- 1 yıl
Ohaaa kitap gibi yazmissin. Hepside dogru ve noktasina kadar hakli seyler
1 yılBazı yorumları okudum da ya ne kadar yanlış yönlendirmeler bunlar. Hayır efendim çocuk olunca illa ki böyle olacak diye bir şey yok. Ayrıca henüz çok yeni, ikiniz için de yeni bir süreç yeni bir deneyim. Psikolojik olarak bu sürece uyum sağlamak anında olmaz.
Öncelikle arada çocuğunuza bakabilecek yakınınız var ise birkaç saatliğine bile olsa o baksın, siz özel kendinize ait saatler geçirin. Bu saatlerde çocuktan önce neler yapıyorsanız onu yapın. Bu sadece cinsellik amaçlı saatler olmasın. Misal bir seferinde beraber sinemaya gidin. Başka sefer yemeğe. Başka sefer evde film keyfi yapın mesela sizi tutku ile etkileyecek romantik tutkulu filmler izleyin.
Birbirinizle vakit geçirmeniz önemli. Konuşmanız birbirinizi dinlemeniz, günün yorgunluğundan sonra birbirinizde nefes alıp dinlenmeniz. Sarılmak temas önemli. İlla ki yoluna girecek her şey. Kendinizi soğutmayın buna izin vermeyin. Zorlamayın. Oluruna bırakın siz vakit geçirdikçe aranızdaki enerji eskisi gibi olacaktır.
Ama sorun devam ederse ve düzelme olmuyorsa size göre bir danışmandan yardım almakta fayda var. O da size aranızdaki ateşi yeniden canlandırmanın yollarını sebepleri ile beraber sunacaktır.22 Yorumla- 1 yıl
Çocuk daha iki buçuk kimseye bıarkmasınlar çocuğu
Soran1 yılBu akşam dedim bi kahve içelim çıktık oturuyoruz dedim iyi oldu geldik felan ona güzel şeyler söylüyordum. O böyle su sesine daldı bahçedeydik durgundu. Sonra ben bankta nemli yere oturmuşum aniden karnım ağırdı bana canım oraya mı oturdun dedi. Bozuldum. Eve geldim dedim ki bana niye böyle diyorsun yine canım mısın ne bar onda seni düşündüm onan öyle söyledim dedi. Bana aşık olsa dakka bir canım demez heralde
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBu durumlarda olan sayısız ebeveyn var. Şu an ikinizin her türlü bakımına ve sevgisine muhtaç olan kişiye odaklı yaşıyorsunuz. Zamanla yeniden birbirinize döneceksiniz. Şu an için çok erken.
Bebek okul dönemine gelince siz yeni evlenmiş çift pozisyonuna geri döneceksiniz merak etmeyin.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
36Cevap
Bu durum bende de yaşandı, şimdi kızım iki yaşında, korkutmak gibi olmasın ama biz beceremedik, hala aynıyız hatta bi tık daha beter. Yazanlar olmuş yok cilveli ol vsvs saçma sapan sanki biz kadın değiliz denememişiz gibi, onları takma, eminim sen çabalamışsındır. Ama tek olmaz kardeşim, onun da bu ilişkiyi kurtarmak istemesi lazım bunu anladım.
Tavsiyem şu: Karşına al konuş, anlat gidişattan korktuğunu: En azından haftada iki gün belirleyin, en az 15 dakika en fazla 30, telefonları tv'yi bırakın, öyle boş boş birbirinize bakın sohbet edin, kart oyunu oynayın vs vs.
Baktın "Haklısın, gel bu deveyi güdelim" kafasındaysa.. Ne âlâ, mutluluklar dilerim.
Yok: " Ya ne saçma sapan icatlar bunlar" tarzında konuşup her türlü çabayı reddediyorsa geçmiş ola...20 Yorumla
1 yılDönemsel olabilir ya da anne olmuş olmanın verdiği anaçlık duygusu şu an daha ağır basıyor olabilir hormonel olması muhtemel bebek çok küçük olmasa karı kova baş başa bir gün geçirin derdim ama bunu yapmak için erken henüz 2 aylık diyorsun bende 2 aylık gebeyim şu an bulantılarımın bitmesine dua etmekten başka bir şey düşünemiyorum ama eşim anlayışlı şükürler olsun🙏
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence iticilikten ziyade, o süreçte yaşanan bazı olumsuz etkinin verdiği altyapısı yüzünden içgüdüsel bazı türtüler, soğumasına sebebiyet vermektedir..
Özellikle kadınların en hassas olduğu dönemde erkekler bencillik yapıyor..
İster istemez kadınlar kendini bir obje gibi gören erkeğe soğuk yapmakta hakkı var diye düşünüyorum..
Çünkü kadınlar çok duygusal olurlar.
Hele ki biraz da takıntı varsa affetme ve unutma konusunda az kaddar olabilir..08 Yorumla
Soran1 yılEvet ben şimdi bunları anlatsam bana sen durup durup konular düşünürsün takıntılısın hep sorun düşünürsün sen beni üzmedin mi felan böyle peş peşe sayar bana
Cevap sahibi1 yılİşte bunların ardı arkası kesilmez..
Muhtemelen eşin sana göre az duygusal anlamda eksik olduğunu düşünüyorsun..
Çünkü kadınların bazıları ruhunun okşanmasını ister bedeninden önce..
Duygu ve ruhsal etki başlamadı mı beden ister istemez kendini kapatıyor..
Soran1 yılEvet mesela güzel cümleler duysam artıyor isteğim ama duymayınca aklıma hep bu olaylar geliyor
Cevap sahibi1 yılBen burdan bunu hissettim zaten öyle olduğunu, eşin gurur ve egosundan ödün vermesi gerektiğini..
Bu arada ikinizde de gurur var gibi gözüküyor..
Soran1 yılEvet eşim fazla egolu ben daha egosuzum ama iyileştikçe gururum arttı ezikliğim gitti
Cevap sahibi1 yılDertleşmek istersen gizliden çıkabilirim..
Cevap sahibi1 yılEvlilikten soğumuş gibi görünüyorsun..
Cevap sahibi1 yılCevap vermedin?
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yıl20 yıllık evli biri olarak söylüyorum sana önceliğimiz çocuk oluyor çocukla ilgilenirken kendimize zaman ayıramadığımız zamanlar oluyor çocuk Biraz büyüsün her şey normale döner hiç merak etme monotonluktan çıkarsınız
00 Yorumla Evlilik sekse en uzak şeydir. Öyle ya da aşk heyecan arzu tutku ve seks biter. Bitmese de arada sırada yapılan iş görmekten öteye gitmeyen, mastın eşinle yapılan haline dönüşür.
00 YorumlaBence al karşına kocanı bir güzel konuş aranızdaki sorun neyse konuşup açıklığa kavuşturun böyle olmaz yani nereye kadar
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 405 cevap paylaştı.
1 yılDaha yeni doğum yapmışsın anlayışlı ve yakın davranması gereken kişi eşin. Soğuyup uzaklaşacaklarsa karılarını hamile bırakmasınlar bi zahmet
14 Yorumla- 1 yıl
Konu tamda erkeğin uzak olması🤔 kadın yeni doğum yapmış kendiyle bebekle evle ilgileniyor adama ayıracak vakti yok şu an, eşim eve gelip uzanıyor diyor hala kalkıp konu erkek değil diyosunuz pes ya yuh ya 🤮 her boku kadına yıkın neymiş huysuzlaşıyormuş sığır gibi gelip yatıp kadınla ilgilenmesse tabiki huysuzlaşır, sorumluluk alamayacaksanız üremeyin. Kocası koca olsun eve gelip tv telefonla ilgileneceğine eşiyle ilgilensin 1 saat o zaman bu kadında kendini böyle uzak soğuk hissetmez huysuz da olmaz. Beyin yok fikir var
- 1 yıl
Zaten haklıyım sen hak vermesen nolur
Gizli Üye(36-45)1 yılSoruyu sorduğuna göre anormal olduğunun da farkındasın. Anne oldun diye eş olmaktan emekli olursan çok üzülürsün
22 Yorumla
Soran1 yılBilmem bana eş gibi değilde sorunlu bi varlık gibiymişim davrandı uzun zaman ben de soğudum
Cevap sahibi1 yılO zaman haklısın sorunlarınızı konuşmayı denedinmi. Senin yeni anne oldugunu ama hala onun karısı olduğunu söyledinmi
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 682 cevap paylaştı.
s 1 yılÇocuk olsa dahi roller unutulmamalı. Eşiniz çocuğunuzun babası, sizin eşiniz bunun ayrımını yapmanız gerekiyor.
00 Yorumla Simdi hasas donemin cok normal bebiisini saglikla buyut
00 YorumlaO romantizm biraz azaliyor maalesef bir tarafta
00 Yorumla
1 yılHormonal kesinlikle daha çok yeni ve herkes yaşar bunu, geçici bir durum.
00 YorumlaBence biraz acele ediyorsun çocuk 2 yaşına gelene kadar düzenin eskisi gibi olmaması çok normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇocuk olmadan da eşler uzaklaşır. Evlilik zaten çoğu şeyin yok oluşu demek. Cinsel hayat biter , stres başlar , eşini tanıyamazsın. Anla demek istediğimi
01 Yorumla- 1 yıl
Konuştu gamlı baykuş😂😂😂oldu olcak kadına boşan de de için soğusun😂
Yok ya çocuk evin neşesidir uzaklaşmaz aksine daha çok bağlanmalı
00 Yorumla
1 yılSenden annede, kocana karıda olmaz eşine Allah sabırlar versin...
08 Yorumla- 1 yıl
Ne alakası var yavrum olanı söyledim
- 1 yıl
tamam sakin olun yavrular stres yapmayın 😉
1 yılNe yazikki oyle oluyor hayat monitinlasiyor evladiniz oluyor ama ozel hayatiniz azaliyor
00 Yorumla
1 yılÇocuk cinselliği 100 de 50 oranında bitiriyor. İstr istemez uzaklaşıyor eşler.
00 YorumlaBunlar normal şeyler değil öncelikle. İlişkinizi daha aktif ve zinde tutmalısınız. Bu konuda kadınlara daha çok iş düşüyor tabi
00 Yorumla
1 yılSen cilveli değilsin anladığım kadarıyla. Kocan da hödük. Soğutmayın arayı.
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılçocuk olduğu için alisamiyorsunuz bence değerlendir her fırsatta uyanacagi zamana yakin yanina git sarıl operek uyandir
015 Yorumla
Soran1 yılKendi kendimi tatmin etmek istiyorum nedense
Soran1 yılYani o bana yaklaşınca huylanıyorum
Cevap sahibi1 yılevet guzel olur deneyebilirsiniz vucut bi rahatlasın istersen tavsiyede bulunabilirken. heyecan adrenalin olur sizede
Soran1 yılAma kocam var ve ben kendimi tatmin ediyorum çok saöma
Cevap sahibi1 yıltamam bi şey soracağım. takip edermisin lutfen bekliyorum
Cevap sahibi1 yılsadece orada sohbet edeceğiz seni senle vurmuş eşin yaralamış
Cevap sahibi1 yıleşine neden bu kadar kartından ne olduda dokunduğumuz hissetmiyorsun
Cevap sahibi1 yılsohbetim. iyi gelecek sana
Soran1 yılEvet kendimi yaralı bu evlilikte aşağılık sorunlu hissediyorum
Soran1 yılHiç güzelliklerimden bahsedilmiyor hep sorunlarım ve çözdüklerim çözemediklerim hep bunlar ailem felan iki dost gibi sürekli sohbet ediyoruz hep benim hakkımda
Cevap sahibi1 yılbence eşinle alakalı seni sana iyi hissettirmiyor
Soran1 yılEvet diyor ki başka adam olsa ssenden giderdi ben iyi kötü yanında durdum
Cevap sahibi1 yılSeni yipratmis değer vermemiş değerini bilememis ve sen onu eş olarak gormuyorsun takip edersen diğer taraftan sohbet edelim. Ayni sekilde
Soran1 yılOlur gizlisiniz
Cevap sahibi1 yılciktim
Gizli Üye(30-35)1 yılMerhaba, öncelikle şu an ki durumunun hormonal olduğunu tahmin ediyorum, annelik içgüdülerin daha baskın çünkü. Tâbi öncesinde nasıldınız bunu bilmek gerekir ona göre yorum yapmak daha doğru olur..
017 Yorumla
Soran1 yılÖncesinde daha iyiydik ama aramızda bazı sorunlarda oldu böyle uzak hissediyorum vücuduma dokunsun çok istemiyorum nedense
Cevap sahibi1 yılBazı sorunlar derken?
Soran1 yılHamile kaldığımda çocuğu aldır diyecek kadar çirkileşme boyutunda olaylar oldu ondan sonra bende istek gitti hamilelik sırasında da yoktu kendi kendimi tatmin ettim hep. Hani isteğim olmasa onu da yapmam dimi sadece eşimin yaklaşması irrite geliyor
Cevap sahibi1 yılTamam şimdi sorun çözüldü, onun bu davranışı ister istemez ki haklı olarak sende travmatik bir uzaklaşma soğuma oluşturmuş. Tenin istese de beynin istemiyor onu artık..
Soran1 yılEvet aynen öyle
Cevap sahibi1 yılİnsan psikolojisinden iyi anlarım, derine inmek istersen ulaşabilirsin..
Soran1 yılYine hamile kalma korkum oluyor o dönem çok zorlandım hamile kaldıktan sonra kendimi çaresiz hissettim karnım büyüdükçe güçsüz hissettim bir iki kavga oldu hormonlarıma vermedi bana tokat attı hamileyken. Doğuma yakın en hassas olduğum dönem sokakta tartıştık altıma işedim stresten çok ağladım felan. iyi şeyler de var ama benim aklıma bana yapılan bu ağır şeyler gelip duruyor. O güçsüz hormonlarımın bozuk karnımın burnumda olduğu dönemlerde anlayış beklerdim
Cevap sahibi1 yılBüyük kırgınlık var şu an içinde o bunu gidermeden tamir etmeden düzelme biraz zor gibi..
Soran1 yılEvet ona bahsetmiyorum ama hemen der ki sen beni üzmedin mi hep böyle oluyor
Cevap sahibi1 yılAslında o da durumun farkında ama adım atmak veya düzeltmek için çaba göstermiyor
Soran1 yılEvet hep bana yıkılıyor her şey her seferinde
Cevap sahibi1 yılBazı sorularım olacak
Soran1 yılOlur buyrun
Cevap sahibi1 yılGizlisin ama
Soran1 yılYa yanlış anlamayın ama farklı şeyler soracaksanız mahrem şeyler olmaz
Cevap sahibi1 yılSadece yardımcı olmak istiyorum yine de sen bilirsin
Soran1 yılTakip atıyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılGenelde uzaklaşmaz ama Benim eşimde doğumdan sonra uzaklaştı bana. Psikolojim altüst oldu ama atlattım çok şükür. Alıştım artık.
00 YorumlaÇocuktan dolayı yakınlaşamıyorsunuz bence ama fırsat buldukça yakınlaşma adımını sen atmalısın
10 Yorumla
1 yılİlgi senden sonra çocuğa kaymış olmalı. Gecelerinizi hareketlendirecek iç çamaşırı almayı denedin mi=
00 Yorumla
1 yılBöyle devam ederse hepten koparsiniz
10 Yorumla
1 yılTokat atması ve diğer şeyler ağır olmuş o yüzden
00 Yorumla
1 yılArada gerçek bir değer varsa tam tersine bağlanır, öncelik çocuktur ama eksilmez çoğalırlar.
00 YorumlaEn azından bir kaç saatlikte olsa birbirinize vakit ayırın , dışarı çıkın gezin
00 YorumlaEşe bağlı olan bir şey. Ben Hanımı seviyorsam hiç bir şey uzaklaştıracak güçte olamaz.
00 Yorumla
1 yılKnk ciddi tavsıye ıstıyosan ekle laylaylom sor duysan boş ver
01 Yorumla- 1 yıl
?
1 yılElbette mesafe giriyor cok net
05 Yorumla
Soran1 yılEvet ya emzirirken cinsellik yaşamak bana itici geliyor
- 1 yıl
Onu denemedim ama farklı yönleri oluyor
Soran1 yılBen o bölgeme yaklaşılsın istemiyorum emzirdiğim için ve nereme dokunsa istemsiz itiyorum. Hamile kaldığım dönem beni çok üzmüştü aramızda bazı sorunlar geçmişti acaba bunlardan mı artık vücuduma yaklaşsın istemiyorum
Soran1 yılYoksa hormonal mi bilmiyorum
- 1 yıl
Onun da etkisi var bizim durumdan biliyorum eqle istersen konusuruz detaylı
1 yıliilla ki eskisi gibi olmaz bişeyler
00 Yorumla
1 yılGördüğüm kadarıyla evet
01 YorumlaHormonal ne acelesi var
00 Yorumla
1 yılSeks azalır eskiye göre
00 Yorumla
1 yılNeden uzaklaşsinlar ki
00 Yorumla
1 yılTam tersi çocuk evin neşesidir
00 Yorumla
1 yılKişiden kişiye değişir bu
00 Yorumla
1 yılBir dönem bu sürer sonra rayına oturur
00 Yorumla
1 yılnormal anac olmussundur oncelık cocuk
00 Yorumla
1 yılTam da öyle olur
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 789 cevap paylaştı. Bu kadar uzaklaşmak normal değil
05 Yorumla
Soran1 yılÇocuk uyusa da bişeyler yapmıyoruz mesela uzanıyor yorgunum diyor ben de diğer koltukta uzanıyorum dinlenmeye çalışıyoruz
Soran1 yılBen de tahrik olmuyorum pek yani emzirdiğin için o bölgeme yaklaşılsın istemiyorum bir fe o şeyi yaşayacağım zaman aklıma doğum geliyor hamile kaldığım dönem eşimin beni ilk başlarda çok üzmesi çocuğu aldırmak istemesi geliyor
Gizli Üye(25-29)1 yılAllah herkese hayırlı eş nasip etsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİsteği ateşleyin ufak ufak
00 YorumlaTemas etmeyi bırakmayın en önemlisi o
00 Yorumla
1 yıl2 buçuk aydır düzelmedi mi aranız
011 Yorumla
Soran1 yılBen uzak hissediyorum kendimi
- 1 yıl
Görücü usulü mü evlendiniz siz
- 1 yıl
Ne kadar süredir evlisiniz
Soran1 yıl2 yıl olacak nerdeyse
- 1 yıl
Hamileyken eşin sana biraz kötü davranmış sanırım senin psikolojini bozmuş
Soran1 yılSevgili olduktan sonra yakınlaşmaya başladık tanıştık 8 ay içinde evlendik zaten.
- 1 yıl
Ve sizin yaşlarınız kac
Soran1 yılYok sadece sevişme olmuştu ben 25 eşim 32
- 1 yıl
Bu isteksizlik ne zaman başladı sende
- 1 yıl
Ve eşindede isteksizlik var mı
- 1 yıl
Niye sustun
Evet uzaklaşıyorlaf
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 316 cevap paylaştı. Hayır
00 Yorumla
1 yılEvet sizde
00 Yorumla
1 yılEvet
00 YorumlaEvet uzaklaşır.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKısmen..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFB bul kendine benim gibi genç işini gör
00 Yorumla
1 yılHaır uzaklaşmaz
00 Yorumla
1 yılKocanı sevmiyorsun
012 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
- 1 yıl
Bu iş böyle dost acı söyler
Soran1 yılSaçma
- 1 yıl
Kabul et bunu zihninde yoksa üzülürsün
Soran1 yılSeviyorum eşimi ama içimde ona karşı çok büyük kırgınlıklar var
- 1 yıl
Belki. Naptı aldattı mi seni
Soran1 yılYok başında benim bazı sorunlarım vardı kavga gürültü ediyorduk psikolojik destek aldık ama beni çok küçümsedi hasta değilim bu arada hayatta yıprandığım şeyler vardı ben ona anlattım ama beni oralardan vurdu.
Sonra her yanlış tepkimde bana kızdı hakaretler. Hamile kaldım çocuğu aldıracaktık nerdeyse sonra bir daha c n sel olarak isteyemedim pek eşimi her şey düzeldi etti ama ben isteğim olmasına rağmen kendi kendimi tatmin ettim hep- 1 yıl
Öyle oluyor uzaklaşıyorsun kırgınlıklar olunca. Bir de ten uyumu çok önemli. Ama gençliğini heba etme bence
Soran1 yılİşte ben 25 yaşındayım o 32 . Güzelde biriyim sanki harcanıyorum gibime geliyor ettiğimiz tek muhabbet benim sorunlarım yanlış davranışlarım felan. Hep konu bunlar sanki ben çok kötüyüm gibi.
- 1 yıl
Seni psikolojik baskı altına almış mobbing uyguluyor maalesef. Güzel bir kadın mısın
Soran1 yılEvet güzelim hatta herkes eşine nasıl baktın diyor
- 1 yıl
Görmek lazım:) yazık ediyor sana
Normal tabiki
00 Yorumla
1 yılEvet
00 Yorumla
1 yılDüzelir
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz